Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Αγιασμός στα σχολεία του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού


Το πρώτο κουδούνι για την νέα εκπαιδευτική χρονιά χτύπησε στα σχολεία του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού. Ο καθιερωμένος αγιασμός πραγματοποιήθηκε στις σχολικές μονάδες του Δήμου ενώ κοντά στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς του Γυμνασίου – Λυκείου Σερβίων, του Γυμνασίου – Λυκείου Βελβεντού και του Δημοτικού Σχολείου Βελβεντού βρέθηκε ο Δήμαρχος Βασίλης Κωνσταντόπουλος και σύμπασα η Δημοτική Αρχή. Στο μήνυμα του ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού ευχήθηκε καλή, δημιουργική και παραγωγική χρονιά υπογραμμίζοντας το υψηλό εκπαιδευτικό επίπεδο των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου. 




«Η έναρξη της σχολικής χρονιάς είναι η αφετηρία, για κάθε μαθητή, μιας νέας προσπάθειας ατομικής αλλά και συλλογικής, μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς. Είμαστε πάντα δίπλα στην μαθητική κοινότητα, στηρίζουμε την προσπάθειά που γίνεται καθώς η παιδεία και η ποιότητα εκπαίδευσης αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή. Το σχολείο δεν περιορίζεται μόνο στην παροχή γνώσεων αλλά προσφέρει πολύτιμα εφόδια και αξίες όπως η υπευθυνότητα, η δημιουργικότητα, ο σεβασμός και η αγάπη για τον συνάνθρωπο η ευγενής άμμιλα και η συνεργασία. Στοιχεία απαραίτητα για κάθε ολοκληρωμένη προσωπικότητα. Είμαι βέβαιος πως θα δώσετε όλοι, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί, τον καλύτερό σας εαυτό ώστε η νέα σχολική χρονιά να είναι αποδοτική και δημιουργική» ανέφερε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος. Συνεργεία του Δήμου μετά και τη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τους Διευθυντές των σχολείων  και τις σχολικές επιτροπές ήδη έχουν πραγματοποιήσει και συνεχίζονται εργασίες συντήρησης με παρεμβάσεις και επιδιορθώσεις εσωτερικά και εξωτερικά των κτιρίων των εκπαιδευτικών μονάδων του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΒΕΛΒΕΝΟΣ ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ "ΔΙΚΑΝΟ";

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΟΡΕΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΚΑΦΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΝΟΙΑΞΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Ανώνυμος είπε...

RE KONSTANTOPOULE TI DOULEIA EXEIS STO VELVENTO. AYTOI DE SE THELOUN. EMAS TON YPOLOIPO DIMO, DILADI EMAS POU SE PSIFISAME GIATI MAS EXEIS GRAMMENOUS?

Ανώνυμος είπε...

tis foto sta servia o tsolakidis tis evgaze?

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΟΛΑΙΑ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Πρώτη μέρα για τη σχολική χρονιά, και στο Βελβεντό παρέστησαν ο κ. Κωνσταντόπουλος και ο κ. Λαζαριώτης. Ως αιρετοί; Ας απαντήσουν οι ίδιοι στο ερώτημα αυτό μιας και στο μυαλό το δικό μας δεν είναι οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι μας. Το έχουμε ξαναγράψει από αυτό το βήμα, ότι οι εν λόγω κύριοι και η δημοτική αρχή αναλώνονται σε επικοινωνιακά παιχνίδια. Αντί λοιπόν να απολογούνται και να ζητούν συγγνώμη, αλλά και να βρίσκουν λύση για τα (μόνο) 500 ευρώ που έλαβε το Δημοτικό Σχολείο Βελβεντού από την αρχή του έτους, αλλά και για τη διαφαινόμενη χειρότερη σχολική χρονιά μεταπολεμικά, οι ίδιοι φαίνεται να ικανοποιούνται ποζάροντας στις φωτογραφίες έξω από τα σχολικά κτίρια του Βελβεντού. Συγχαρητήρια κύριοι της δημοτικής αρχής. Η λύση στο πρόβλημα των σχολικών μονάδων είναι αυτή που επιχειρήσατε. Και εις ανώτερα.

ΥΓ: Αλήθεια, θα μας εξηγήσει κάποιος γιατί ο αγιασμός έγινε στην κεντρική είσοδο και όχι στην πίσω αυλή του Γυμνασίου-Λυκείου ως συνήθως; Μήπως για να ποζάρουν με φόντο την επιγραφή «Γυμνάσιο-Λύκειο Βελβεντού» οι υψηλοί παρευρίσκοντες; Για γέλια ή για κλάμματα; Συνέλθετε!


ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΧΑΛΑΡΑΡΑΡΑΡΑΡΑΡΑΡΑΡΑΡΑΡΑΡΑΡΑΡΑΡΑΡΑ

Το Προφίλ μας