Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Δήμος Βοΐου: ανακοίνωση για εθελοντισμό

Με την αριθ 244/2011απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου δρομολογήθηκαν διαδικασίες για την σύσταση Εθελοντικής Ομάδας Δήμου . Σκοπός της Ομάδας Εθελοντών θα είναι η ανάπτυξη της εθελοντικής δράσης, του πνεύματος αλληλεγγύης και εν γένει της δράσης που διέπεται από αλτρουιστικά και φιλανθρωπικά αισθήματα, καθώς και η προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο.

Έργο της Ομάδας θα είναι η εθελοντική παροχή υπηρεσιών σε διάφορους τομείς, όπως η κοινωνική προστασία, η υγεία και η αλληλεγγύη, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός, η πολιτική προστασία, ο καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων και γενικότερα η προστασία του περιβάλλοντος.
Μέλη της Ομάδας Εθελοντών μπορεί να είναι όσοι κάτοικοι και δημότες το επιθυμούν.
Αιτήσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν σε ειδικό έντυπο που θα το προμηθεύονται από τα κατά τόπους δημοτικά καταστήματα και ΚΕΠ ή από την ιστοσελίδα του Δήμου  www.dimosvoiou.gr
Το έντυπο συμπληρωμένο με τις επιλεγμένες τις δράσεις στις οποίες επιθυμούν οι εθελοντές να δραστηριοποιηθούν θα μπορεί να κατατεθεί εκτός των ανωτέρω και ηλεκτρονικά στο mail του Δήμου ">dimos@dimosvoiou.gr και ">vanidi.vasiliki@gmail.com .
Πληροφορίες
α)Τμήμα Προγραμματισμού Δήμου Βοΐου κ. Βανίδη Βασιλική Τηλ.: 2465350106 και
β)Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού κ.Γαρούφος Παναγιώτης Τηλ.: 2465350107
Ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού
Γαρούφος Παναγιώτης




Για να ανοίξετε την αίτηση κάντε κλικ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας