Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

"Πολιτικά ανεπαρκής ο περιφερειάρχης για τις ποτίστρες"!!!

Από το kozanimedia.gr
Για «πολιτική ανεπάρκεια» του περιφερειάρχη Γιώργου Δακή στο θέμα με τις ποτίστρες έκανε λόγο μόλις πριν από λίγο, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Παπαϊορδανίδης, ανεβάζοντας κατακόρυφα τους τόνους της αντιπαράθεσης για το εν λόγω θέμα!
Ο κ. Παπαϊορδανίδης τόνισε πως «δεν τηρήθηκε ο τύπος του Νόμου», ενώ διερωτήθηκε γιατί δεν παρέστη στην εκδίκαση της υπόθεσης η Περιφέρεια και εάν θα πληρωθούν και από πού οι περίφημες ποτίστρες!


Τον πρώην αντινομάρχη Κοζάνης, Γιάννη Τσαρδακλίδη έδειξε ως υπεύθυνο για το θέμα των ποτιστρών ο περιφερειάρχης  Γιώργος Δακής απαντώντας στις κατηγορίες του Γιάννη Παπαϊορδανίδη με αφορμή την ποινή που επεβλήθη στην Ν.Α. Κοζάνης , ύψους 500000 ευρώ!!! Ο κ. Δακής τόνισε επίσης πως δεν υπήρχε καμία σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία που εμπλέκεται στο θέμα, δημιουργώντας νέα ερωτήματα για το πώς «μοιράστηκαν» και πού οι πάρα πολλές ποτίστρες…!!! Είναι η πρώτη φορά που ο κ. Δακής παραδέχεται ξεκάθαρα ευθύνη του τότε αντινομάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης, επιρρίπτοντας όλη την ευθύνη στον Γιάννη Τσαρδακλίδη και «αδειάζοντας» δημόσια τον πρώην στενό του συνεργάτη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας