Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Γρεβενά: Πολύνεκρο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό

Πολύνεκρο δυστύχημα με δύο νεκρούς και εννέα πολύ σοβαρά τραυματίες,  σημειώθηκε μεταξύ του 1ου και 2ου κόμβου στην Εγνατία Οδό στα Γρεβενά, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, σήμερα Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011.  Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν ένα μικρό λεωφορείο,  στο οποίο επέβαιναν 21 άτομα Τσέχικης καταγωγής με ένα ΙΧ αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες.

Επί τόπου έσπευσαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής με εννέα άνδρες για τον απεγκλωβισμό των ατόμων που επέβαιναν στα οχήματα, ενώ συναγερμός έχει σημάνει στο Νοσοκομείο Γρεβενών όπου μεταφέρονται οι τραυματίες.
Ήδη τέσσερις από τους πολύ σοβαρά τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και των Ιωαννίνων, ενώ ετοιμάζεται για διακομιδή ένας ακόμη πολυτραυματίας. Συνολικά μεταφέρθηκαν 15 τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών με ασθενοφόρα που έφθασαν και από Κοζάνη, Ιωάννινα και Μέτσοβο. Τρεις από τους τραυματίες, που διέφυγαν τον κίνδυνο θα νοσηλευτούν στο νοσοκομείο των Γρεβενών, ενώ οι υπόλοιποι, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήραν εξιτήριο.Οι δύο νεκροί είναι γυναίκες, οι οποίες επέβαιναν στο μικρό λεωφορείο.
Ανακρίσεις για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Γρεβενών.
ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Σύνταξη Μάκης Νασιάδης-Δέσποινα Αμαραντίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας