Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες

To ψάχνουν οι ειδικοί από ιδρύσεως της ψυχολογίας. Εμείς ανακαλύψαμε όμως ένα ακόμη μικρό κομμάτι στο τεράστιο παζλ.
Η αποστροφή της φίλης σας μπροστά στη θέα του ξέχειλου στήθους της «Ξαναμμένης Ενορίτισσας», στη φωτογραφία της βιντεοταινίας που βρισκόταν κρεμασμένη στο περίπτερο της Ομόνοιας, μάλλον δεν σας παραξένεψε.
Κρυφογελώντας μπροστά στην αντίδρασή της κουνήσατε αμήχανα το κεφάλι και αλλάζοντας βιαστικά θέμα σχολιάσετε το χάλι της πλατείας. Η σχέση των γυναικών με το πορνό ανέκαθεν αποτελούσε ένα θέμα ταμπού. Αυτό δεν σκεφτόσασταν όταν καταχωνιάζατε τα πειστήρια του εγκλήματος στο πιο σκοτεινό σημείο της ντουλάπας. περιμένοντας την επίσκεψη μιας κυρίας στο σπίτι;

Της γυναίκας η ψυχή είναι μία άβυσσος όμως, όπως λέει και το λαϊκό άσμα και, ναι, είναι πολλές οι γυναικείες ψυχές που απολαμβάνουν το πορνό. Αυτό αποδεικνύει περίτρανα και το ολλανδικό κανάλι Dusk! που μεταδίδει πορνό φιλμ ειδικά για γυναίκες 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα. Δεν μιλάμε για ταινίες με σέξι νοσοκόμες και νυμφομανείς νταντάδες. Το πορνό που απευθύνεται στις γυναίκες διαθέτει μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση: περιλαμβάνει πάντοτε ένα πρίγκιπα που θα την πάρει από το χέρι, θα την πάει στο εστιατόριο, θα της «περάσει» δαχτυλίδι και, ναι, κάποια στιγμή θα καταλήξουν και στο κρεβάτι όπου θα κάνουν τα πάντα με περισσότερη στοργή και προδέρμ, μακριά από λαστέξ φόρμες και μαστίγια - συνήθως.
Οι ειδικοί εξηγούν: «Είναι προκατάληψη να λέμε ότι στις γυναίκες δεν αρέσει το πορνό», δηλώνει χαρακτηριστικά η Ερικα Λαστ που σκηνοθετεί πορνό φιλμ αποκλειστικά για γυναικεία γούστα. «Η πορνογραφία γενικά δημιουργείται από άντρες για άντρες. Το στοματικό σεξ που κάνει μια γυναίκα σε έναν άντρα μπορεί να διαρκέσει ώρες, όταν όμως έρθει η σειρά της να το απολαύσει, διαρκεί το πολύ δέκα δευτερόλεπτα και ο γυναικείος οργασμός δεν είναι καν το ζητούμενο». Στην ίδια περίπου γραμμή η σκηνοθέτις Πέτρα Τζόι αναφέρει: «Οι γυναίκες θέλουν να δουν πραγματικές γυναίκες να απολαμβάνουν το σεξ και όχι πορνό κλώνους με φτηνιάρικα νύχια, εξτένσιονς και τεράστιο στήθος να προσποιούνται μπροστά στην κάμερα».
Καταλαβαίνετε τι σημαίνουν τα παραπάνω; Επιτέλους τέλος στα Σαββατόβραδα με ρομαντικές κομεντί! 
www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας