Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

5-0 η Εθνική παίδων τη Βουλγαρία στα Σέρβια!

Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου (τηρουμένων των αναλογιών) στο χθεσινό αγώνα της Εθνικής μας των παίδων με την αντίστοιχη της Βουλγαρίας που έγινε στα Σέρβια. Καλός αγώνας, ζέστη, αλλά και πολλά γκολ, αφού η εθνική μας κέρδισε με 5-0. 
Μπράβο παιδιά!
http://servianetblog.blogspot.com/ 

Δείτε βίντεο του αγώνα: Από το κανάλι live-avles

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσα δόθηκαν από τη φύση στο Βελβεντό είναι τέλεια. Για τις ατέλειες και τα λάθη φρόντισε ο Μανολίξ, που απομόνωσε μια ολόκληρη κοινωνία, την έθεσε στο περιθώριο και τώρα βγάζει ανακοινώσεις για «γειτόνους» και «γειτόνισσες», ώστε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα !

Το σκηνικό έμοιαζε εξ αρχής βολικό. Δυο πατροπαράδοτα ανταγωνιστικές κοινωνίες (Σέρβια και Βελβεντό), με χαρακτηριστικά - εκατέρωθεν - άκρατου τοπικισμού, φάνταζαν ιδανικές για τo σχέδιο «καρέκλα» και γι’ αυτό που θα επακολουθούσε.

Σημαντικά θέματα όπως η φροντίδα για τις βασικές υποδομές του πρώην Δήμου Βελβεντού, η αναπτυξιακή προοπτική του, ακόμη και ζητήματα καθημερινότητας, παραμερίστηκαν για το εύηχο και πολλά υποσχόμενο σύνθημα: «Βελβεντό – Ενωμένο – Δυνατό – Ανεξάρτητο»!

Σήμερα εκείνοι που ευαγγελίζονται την αγάπη για τον τόπο τους, ουσιαστικά καλλιεργούν το σοβινισμό. Ακόμη και ζητήματα ζωτικής σημασίας (όπως το πρόσφατο περιστατικό με την ποιότητα του νερού στο Βελβεντό), ενώ θα μπορούσαν να αποφευχθούν δια της εμπειρίας αυτών που μέχρι «χθες» ασκούσαν διοίκηση, δυστυχώς θυσιάζονται στο βωμό της πολιτικής σκοπιμότητας ή σώζονται στο παρά πέντε (για ξεκάρφωμα).

Το ζητούμενο; Η ταλαιπωρία μιας ολόκληρης κοινωνίας, αρκεί τα αίτια να αποδοθούν στους κακούς χειρισμούς της δημοτικής αρχής. Γνωρίζουν καλά ότι ο πολίτης που για παράδειγμα δε μπορεί να πιει νερό, απαιτεί και διαδηλώνει πιο έντονα γι’ αυτό που τους είχαν προειδοποιήσει.

Τους αξίζουν συγχαρητήρια, αφού οδήγησαν μια ολόκληρη κοινωνία σε οιονεί εμπόλεμη κατάσταση και νευρική κρίση.

Ανώνυμος είπε...

ότι υποτιμητικό για έναν διατελέσαντα επί οκταετία Δήμαρχο - ο οποίος μάλιστα για τη δεύτερη θητεία του έλαβε το 65% των ψηφοφόρων του Βελβεντού - γράφεται στο kozan.gr το περνάτε και εδώ μέσα και μάλιστα σε άσχετα κείμενα.
Και αλήθεια, αν για το kozan.gr ο..."Μανολιξ" κινεί αποκλειστικά τα νήματα στο Βελβεντό, εσείς οι υπόλοιποι - της περιοχής μας- δεν έχετε πληροφορηθεί ότι συλλογικά όργανα αποφασίζουν και ενεργούμε στο Βελβεντό;

Το Προφίλ μας