Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Για παρακώλυση συγκοινωνιών στη δικαιοσύνη δύο συνδικαλιστές της ΔΕΗ

Ενώπιον του μονομελούς πρωτοδικείου Βέροιας θα λογοδοτήσουν στις 20 Οκτωβρίου με την κατηγορία παρακώλυσης συγκοινωνίας, ο πρόεδρος και ο γραμματέας του σωματείου εργαζομένων της ΔΕΗ στην Κοζάνη «Σπάρτακος», με την κατηγορία παρακώλυσης συγκοινωνίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άντρες θεωρήθηκαν ως οι υπεύθυνοι της σημερινής συμβολικής κινητοποίησης που έγινε στα διόδια Πολυμύλου από τους εργαζομένους της ΔΕΗ. Οι εργαζόμενοι διεκδικούν εξυγίανση του ασφαλιστικού φορέα της επιχείρησης, έτσι ώστε οι χιλιάδες συμβεβλημένοι με το Ταμείο Ασφάλισης Υπαλλήλων Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφελείας (ΤΑΥΤΕΚΩ/ΔΕΗ) να αποκτήσουν και πάλι πρόσβαση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
«Θέλαμε να κάνουμε γνωστό το πρόβλημά μας και το πετύχαμε», επεσήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γραμματέας του σωματείου «Σπάρτακος», Κώστας Βασιλειάδης, προσθέτοντας ότι «τα μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη ήταν αναμενόμενα και δεν μας πτοούν».
Στο πλαίσιο αυτό σημείωσε ότι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για τους 35.000 εργαζόμενους της ΔΕΗ στη Δυτική Μακεδονία, με άλλες μορφές κινητοποιήσεων, όπως με ενημερώσεις των πολιτών και «ενοχλώντας» όλους τους αρμόδιους που εμπλέκονται σε αυτήν την υπόθεση. 
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας