Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Ευχές για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων από τον Γιάννη Βλατή.

Θέλω από καρδιάς να συγχαρώ όλους τους μαθητές και μαθήτριες, που σήμερα κέρδισαν την πρώτη μεγάλη μάχη της ζωής τους, αλλά και τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για τον επιτυχή αγώνα, που έδωσαν από κοινού.
Η σημερινή σας επιτυχία αποτελεί δικαίωση των κόπων και της προσπάθειας που κάνατε τα προηγούμενα χρόνια.
Η είσοδος σας στην ακαδημαϊκή κοινότητα θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και προοπτικές και θα σας δώσει τη δυνατότητα να κατακτήσετε τη γνώση, να ζήσετε νέες εμπειρίες και να αποκτήσετε τα κατάλληλα εφόδια για να κτίσετε το δικό σας μέλλον αλλά και το μέλλον του τόπου μας.   
Αξιοποιήστε κάθε πτυχή της φοιτητικής σας ζωής στο έπακρο, θέστε νέους στόχους, με αποφασιστικότητα και δύναμη αντιμετωπίστε τις νέες προκλήσεις.
Σας εύχομαι ολόψυχα ο νέος αγώνας που ξεκινάτε ως ακαδημαϊκοί πολίτες να είναι δημιουργικός και να στεφθεί από επιτυχία.
Τέλος, σε όσους δεν κατάφεραν φέτος να πετύχουν την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας, θα ήθελα να τους ευχηθώ καλή δύναμη. Η ζωή είναι γεμάτη νέες προκλήσεις και νέες ευκαιρίες. Με πίστη στις δυνατότητες σας, συνεχίστε την προσπάθεια.  
Καλή δύναμη σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας