Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Λάρισα:Γκρεμίζει το σπίτι του, για να βρει τσουβάλια με πεντόλιρα!

Πιστεύει ότι θα λύσει το οικονομικό του πρόβλημα και πήρε τη μεγάλη απόφαση... 
Θρύλοι για αμύθητους θησαυρούς, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», που βρίσκονται κρυμμένοι στα πιο απίστευτα σημεία της Ελλάδας έχουν αναγάγει τη χώρα μας σε «παράδεισο» χαμένων θησαυρών, κάνοντας σύγχρονους «Ιντιάνα Τζόουνς» να έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας και της υφηλίου, φορτωμένοι με ελπίδες και σκαφτικά εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας.

Στην πλειονότητά τους, οι ιστορίες και οι φήμες που κυκλοφορούν αποδεικνύονται «φούσκες» και οι θησαυροί «άνθρακες». Ωστόσο, οι λογιών-λογιών κυνηγοί χρυσού, πεπεισμένοι ότι θα βρουν τα σακιά με τις λίρες ή τα σεντούκια με τον χρυσό, για τα οποία έχουν διαβάσει ή πληροφορηθεί από γεροντότερους, επιδίδονται σε απίστευτες επιχειρήσεις, που συνήθως καταλήγουν σε φιάσκο!


Τελευταία ιστορία - σύμφωνα με το e-volos.gr - στη Λάρισα, όπου ένας μεσήλικας πήρε την απόφαση να γκρεμίσει το σπίτι του, πιστεύοντας ότι στα θεμέλιά του βρίσκονται τσουβάλια με πεντόλιρα!

Στην Καβάλα με οδηγό έναν παλιό χάρτη και στόχο να βρουν τον θησαυρό έξι άτομα έσκαβαν επί τρία χρόνια τούνελ δώδεκα μέτρων σε γρανιτένιο βράχο, στο όρος Σύμβολο. Οι αστυνομικοί χρειάστηκαν έξι ώρες μέσα από δύσβατη και βραχώδη περιοχή, για να εντοπίσουν τους δράστες που αναζητούσαν τον θησαυρό με οδηγό έναν χάρτη και τις υποδείξεις ενός μέντιουμ από την Ξάνθη, που έκανε λόγο για μια εκκλησία χτισμένη με διαμάντια!

Σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα που είχαν ενοικιάσει οι έξι αρχαιοκάπηλοι για τη διαμονή τους στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ανιχνευτής μετάλλων, μία διόπτρα νύχτας, καθώς και μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, που περιείχε πολλές φωτογραφίες αρχαιοτήτων. Μάλιστα, βρέθηκαν και φωτογραφίες από την έναρξη των εργασιών, με τους δράστες να ποζάρουν μπροστά από τη σήραγγα.
www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας