Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Παραπλανητική και παράνομη η διαφήμιση των ΙΕΚ ΔΟΜΗ και του Athenian College

Παραπλανητική και παράνομη χαρακτηρίζει το υπουργείο Παιδείας τη διαφήμιση των ΙΕΚ ΔΟΜΗ και του Athenian College, που κυκλοφόρησε με τίτλο « ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ» σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του υπουργείου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου:
Ττα ΙΕΚ ΔΟΜΗ και το Athenian College έχουν κληθεί εγγράφως από το Υπουργείο Παιδείας από την Τρίτη 30-8-2011 να αποσύρουν αμέσως τη σχετική διαφήμιση.

Όπως σημειώνει η Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Φώφη Γεννηματά, σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμμόρφωση θα ανακληθούν οι άδειες λειτουργίας, όπως άλλωστε θα γίνει και για κάθε άλλο ανάλογο φορέα που θα προβεί σε παράνομη διαφήμιση. Η Φώφη Γεννηματά με επιστολή της στο Athenian College, όχι μόνο ζήτησε την απόσυρση της διαφήμισης, αλλά και την αποκατάσταση της αλήθειας με τη δημοσίευση στον τύπο σαφών και πλήρων διευκρινίσεων.

Η Φώφη Γεννηματά έχει δώσει εντολή στον Γενικό Γραμματέα Διά Βίου Μάθησης κ. Ε. Μπάκα να εξετάσει το περιεχόμενο όλων των διαφημίσεων των ΙΕΚ, καθώς και το περιεχόμενο του δημοσιεύματος της εφημερίδας REALNEWS για το ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Επίσης έχει δώσει εντολή στο ΕΚΕΠΙΣ να εξετάσει το περιεχόμενο όλων των διαφημίσεων των Κολλεγίων
www.essos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας