Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Η 9η Λαμπαδηδρομία στη Σιάτιστα


Το άνοιγμα των εκδηλώσεων της 9ης Λαμπαδηδρομίας στη Δυτική Μακεδονία δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά, παρά μόνο με μια τέλεια εκδήλωση από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας. Τη φλόγα μετέφερε και παρέδωσε στα μέλη του Συλλόγου, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Δυτικής Μακεδονίας και ειδικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, στην περιοχή Μπάρα 5 περίπου χιλιόμετρα από την πόλη.
Εκεί περίμεναν επίσης οι Αθλητές Χάρης Καλαμπούκας και Γιάννης Σιάσιος, τους οποίους συνόδευαν περί τους 10 ιππείς, πλήθος μικρών παιδιών και νέων και 20 μέλη του Συλλόγου δικυκλιστών.
Οι αθλητές διέτρεξαν όλη την διαδρομή με την συνοδεία των παιδιών, των ιππέων και των μοτοσικλετιστών δίνοντας την Δάδα σε όλους όσοι τους περίμεναν κατά μήκος της διαδρομής, αλλά και στο γύρο της πόλης, οι δύο άναψαν και το Βωμό τιμητικά ως  Αθλητές της πόλης. Την εκδήλωση χαιρέτησαν, ο πρόεδρος του Σ.Ε.Α. Σιάτιστας κ. Μπούρτσος Χάρης. η διοικήτρια του Μποδοσάκειου Γενικού Νοσοκομείου κ  Μπούρτσου Αναστασία, ο διοικητής του Μαμάτσειου Γενικού Νοσοκομείου κ. Αμπάζης Δημήτριος και κεντρική ομηλήτρια η κ. Τσιαμπαρλή Αναστασία από το Μποδοσάκειο Γενικού Νοσοκομείο, όλοι τους αναφέρθηκαν στην ανάγκη να Αιμοδοτούν όσοι είναι ικανοί, ώστε να μη κινδυνεύει η Ζωή κανενός από  έλλειψη Αίματος.





Την όμορφη και με μεγάλη συμμετοχή κόσμου εκδήλωση, έκλεισαν τα χορευτικά, ¨Αθανάσιος Χριστόπουλος¨ από την Καστοριά , οι ¨Μαρκίδες Πούλιου¨ της Σιάτιστας και ο Πολιτιστικός  Ποντιακός Σύλλογος Βατερού.

Για τον Σύνδεσμο Σ.Ε.Α.Δυτ.Μακεδονίας
Ο πρόεδρος
Τσαουσίδης Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας