Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

O εμίρης του Κατάρ με τα Rolex, τις 3 γυναίκες και τα τα 27 παιδιά

Ποιός είναι ο εμίρης που επενδύει τα λεφτά του στην Ελλάδα αλλά και σε ...όλο τον κόσμο; 
Δες φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή! 
Δεν είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε για αυτόν. Τον είχαμε "συναντήσει" λίγους μήνες πριν όταν είχαν ξεκινήσει οι συζητήσεις για τις επενδύσεις των εταιρειών του στην Ελλάδα.
Ο εμίρης Αλ Θανί έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού Σήμερα ο όγδοος πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη έρχεται και πάλι στην επικαιρότητα αφού η εταιρεία συμφερόντων του η Paramount Services Holding Limited είναι μέτοχος της υπερτράπεζας πλέον Alpha Eurobank!

                                                       Η ζωή του εμίρη του Κατάρ

Ο 58χρονος εμίρης σεϊχης Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Τάνι, που έρχεται στο Ελληνικό, είναι σύμφωνα με το περιοδικό Forbes ο όγδοος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο! Η περιουσία του ξεπερνάει τα 50 δισεκατομμύρια ευρώ!
Θεωρείται ένας από τους πιο φιλελεύθερους ηγέτες των χωρών του Περσικού κόλπου ενώ είναι ο ιδιοκτήτης του τηλεοτπικού σταθμου Αλ Τζαζίρα.

Έχει τρεις γυναίκες, 27 παιδιά, του αρέσουν οι καταδύσεις και η ιππασία.


Όπως γράφει η Real News η πρώτη και η τρίτη σύζυγός του περιορίζονται στα "καθήκοντά' τους, δηλαδή να γεννούν και να μεγαλώνουν τους απογόνους του. Η δεύτερη σύζυγός του ωστόσο, η Σέϊκα Μοζάχ, με την οποία έχει 7 παιδιά, συμμετέχει ενεργά στα κοινά προωθώντας την εκπαίδευση των κοριτσιών και συνοδεύει τον σύζυγό της στα περισσότερα επαγγελματικά ταξίδια χωρίς να καλύπτει ολόκληρο το πρόσωπό της. Έχει δε μεγάλη αγάπη στη μόδα και στις πανάκριβες δημιουργίες των μεγάλων οίκων μόδας. Θεωρείται από τις 80 πιο ισχυρές γυναίκες του πλανήτη! Παντρεύτηκε τον εμίρη στα 18 της χρόνια το 1977.
Η περιουσία του περιλαμβάνει υπεπολυτελή σκάφη, πολυτελή ακίνητα σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και νησιά και επενδύσεις σε όλο τον κόσμο.

Τον περασμένο Μάιο το Κατάρ εξαγόρασε έναντι  2,2 δισ δολαρίων το πασίγνωστο πολυκατάστημα Χάρολντς στην καρδιά του Λονδίνου.
Ο εμίρης Αλ Τάνι πήρε στα χέρια του την εξουσία αίφνιδιαστικά αλλά αναίμακτα από τον πατέρα του το 1995. Εδώ τον βλέπουμε σε παραδοσιακό χορό της πατρίδας του

Κάθε χρόνο επισκέπτεται τη χώρα μας με τη γυναίκα του και κάποια απο τα παιδιά του ενω ο πιλότος του αεροπλάνου του είναι ο Ελληνας, πρώην κυβερνήτης της Ολυμπιακής, Ιωάννης Σταυρακίδης.
                   
                                Οι επενδύσεις στην Ελλάδα
Μετά την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας Ελλάδας- Κατάρ ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση από το εμιράτο μεγάλων επενδυτικών σχεδίων στη χώρα μας. Αν και δεν έχουν καθοριστεί οι τοποθεσίες στις οποίες θα γίνουν οι επενδύσεις, ο εμίρης Αλ Θανί έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού και το τμήμα του προς το παραλιακό μέτωπο. Μάλιστα φημολογείται ότι θέλει να δημιουργήσει πόλο αναψυχής με ξενοδοχεία, καζίνο, μαρίνες και άλλες παρεμβάσεις ακόμη και αερολιμένα! Όπως υπολογίζεται ο όμιλος  Qatar Ιnvestment Αuthority, (QΙΑ) θα επενδύσει στη χώρα μας πάνω από 5 δισεκατομμύρια δολάρια! 
www.newsit.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έχω δει πολλα πραγματα στην ζωη μου μα να χαίρεσαι και να πανηγυρίζεις που μπηκε τοκογλύφος στο μαγαζι σου και με 600εκατ και
αγόρασε 17% στην δεύτερη και την τριτη τραπεζα στην ελλαδα μαζι, συν του οτι δεν θα μπει στην επομενη αυξηση μετοχικου κεφαλαιου, πρωτη φορα το βλεπω.
ξερω σε τι κατασταση βρισκεται η αλφα καιη ευρωμπανκ, το θεμα ειναι οτι στο ταμπλο φανηκε σημερα οτι ξερει και η αγορα σε τι κατασταση βρισκονται

εσείς εκεί στη ΔΕΗ, σας περιμένει ανάλογη συμπεριφορα απο τους επενδυτες ,αν ακουτε τυπους
σαν αυτον που γραφει αυτο το μπλογκ, θα τους πληρώσετε αδρα για να βαλουν λεφτα στο μαγαζι ΔΕΗ [λεω για την έκπτωση που θα αγοράσουν τις μετοχες, καλη ωρα αλφα ευροβανκ καταρ] και θα σας συμπεριφέρονται και σαν δούλους

Ανώνυμος είπε...

12:29 δεν πάς καθόλου καλά .
Το πρόβλημά σου είναι σοβαρό... μην το αφήνεις.

Το Προφίλ μας