Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Κώστας Κουρτέλης: Για την ανακοίνωση στα ΜΜΕ του Αντιδημάρχου Σερβίων-Βελβεντού κ. Λαζαριώτη

Φαράγγι των μουσών
Του Κώστα Κουρτέλη
τ. Αντιδημάρχου Βελβεντού
Η γνωστή ρήση, « δεν ήξερες, δε ρώταγες; » ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του κ. Λαζαριώτη, που του αρέσει φαίνεται να εκτίθεται δημόσια.
Πληροφορώ τον κ. Λαζαριώτη ότι η χλωρίωση του πόσιμου νερού γίνεται αυτόματα στο Βελβεντό εδώ και δύο τουλάχιστον δεκαετίες. Μάλιστα στην παλιά δεξαμενή είχαμε εγκαταστήσει υπεραυτόματο σύστημα χλωρίωσης που αυξομείωνε το χλώριο ανάλογα με την παρεχόμενη ποσότητα νερού στα δίκτυα ύδρευσης. Η ηλεκτρική αντλία που προμηθεύτηκε ο Δήμος στην αρχή του χρόνου δεν είναι χλωριωτής. Όλοι ξέρουν τί κάνει μια αντλία. Στην περίπτωσή μας απλώς μεταφέρει το χλώριο από τον αποθηκευτικό χώρο στην δεξαμενή όπου βρίσκεται ο χλωριωτής, όταν αυτή αδειάσει. Ό,τι γινότανε πάντα δηλαδή. Απλώς είχε χαλάσει η προηγούμενη.
Στην «Κοινωνία Των Πολιτών Του Βελβεντού» πότε δεν είπε κανείς ότι το νερό είναι ακατάλληλο. Αντίθετα σε πάρα πολλά τηλεφωνήματα και ερωτήματα του κόσμου διαβεβαιώναμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.
Με ένα έγγραφο στο Δήμο και σ’ όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες (και όχι στα ΜΜΕ όπως ο κ. Λαζαριώτης για λόγους εντυπώσεων), εκφράσαμε την ανησυχία μας για τη χλωρίωση του νερού. Δεν είχε τίποτα άλλο να κάνει ο Δήμος παρά να μας κοινοποιήσει τα αποτελέσματα των αναλύσεων. Εξ’ άλλου η προσθήκη χλωρίου λειτουργεί προληπτικά και σε κάθε περίπτωση νερό χωρίς χλώριο δε σημαίνει οπωσδήποτε και νερό ακατάλληλο. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ότι η ποσότητα χλωρίου που άφησε ο Δήμος Βελβεντού επαρκούσε μέχρι το Μάιο περίπου. Έχουμε ήδη Αύγουστο και καινούργια προμήθεια δεν έγινε. Λέει κάτι αυτό κ. Λαζαριώτη;
Όσο για τις αρκούδες, τα αμφίβια και τα άλλα άγρια ζώα, να ψάξετε μακριά από την «Κοινωνία Των Πολιτών Του Βελβεντού» την πατρότητα αυτών των φημών και να αφήσετε κατά μέρος τις έμμεσες απειλές για προσφυγές που θα κάνετε στα θεσμικά όργανα για αναζήτηση υπευθύνων.
Αυτό που σας εκθέτει περισσότερο όμως κ. Λαζαριώτη είναι το πρόβλημα των διακοπών σε τμήματα της Α’ και Γ’ Ζώνης που παρουσιάστηκε τις μέρες των υψηλών θερμοκρασιών. Σας πληροφορώ λοιπόν ότι οι…υδραυλικοί μηχανικοί στους οποίους απευθυνθήκατε το πτυχίο τους το πήραν μάλλον νύχτα! Σας γνωρίζω λοιπόν, αφού έτσι το θέλετε, πώς λειτουργεί το σύστημα υδροδότησης του Βελβεντού.
Η υποδοχή του νερού γίνεται στις εγκαταστάσεις των καινούργιων δεξαμενών, στη συνέχεια τροφοδοτείται η παλιά -που είναι κι εκείνη σε χρήση- και από κει στο δίκτυο ύδρευσης. Τις ημέρες του προβλήματος είχαμε το εξής απίθανο φαινόμενο. Η καινούργια δεξαμενή υπερχείλιζε, στέλνοντας το επιπλέον νερό στην αποχέτευση και η παλιά ήταν άδεια και βέβαια πολλά σπίτια χωρίς νερό. Και αυτό γιατί κανείς υπεύθυνος δεν πήγε να κάνει μια απλή κίνηση: Να ανοίξει λίγο ( μισή στροφή )  μια βάνα, αυξάνοντας την παροχή προς την παλιά δεξαμενή, ώστε να υπάρχει πλήρης επάρκεια νερού σε όλα τα δίκτυα. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
Οι παροχές των πηγών μετά από δύο πλούσια υδρολογικά έτη είναι τόσο μεγάλες, που ειδικά για φέτος δεν δικαιολογείται σε καμιά περίπτωση διακοπή ύδρευσης. Όσο για την χωρίς μελέτη επέκταση του δικτύου ύδρευσης εκτός σχεδίου, πρόκειται για 30 αγροικίες βόρεια και νότια του οικισμού, με ελάχιστη κατανάλωση αφού δεν κατοικούνται μόνιμα, που τις ώρες του προβλήματος πιθανόν κανείς δε βρισκότανε σ’ αυτές. Σε πιθανή ( βέβαιη θα έλεγα! ) μελλοντική περίπτωση λειψυδρίας, η παροχή νερού σ’ αυτές τις αγροικίες ελέγχεται εύκολα με δύο βάνες τροφοδοσίας.
Ελπίζω να έχουμε απαλλαγεί από σας μέχρι τότε. Γιατί για το Βελβεντό «Καλλικράτης» σημαίνει το εξής απλό πράγμα. Τα λίγα έστω χρήματα, με τη σημερινή συγκυρία, που δικαιούται το Βελβεντό, τα επιστρεφόμενα της ΔΕΗ, τα δημοτικά τέλη, τα τέλη ύδρευσης (!), και όλες οι κρατικές επιχορηγήσεις πηγαίνουν σ’ ένα βαρέλι χωρίς πάτο, αυτό του πρώην Δήμου Σερβίων.
Αυτό φυσικά και δεν αφορά του αγαπητούς κατοίκους των γειτονικών Σερβίων και των άλλων περιοχών, με τους οποίους μας συνδέουν δεσμοί συγγενικοί, φιλίας, συναδελφικότητας και δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Αντίθετα μας ενώνουν πολλά.

Κώστας Κουρτέλης
Εκπαιδευτικός Μ.Ε.
Πρ. Αντιδήμαρχος Δήμου Βελβεντού

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

LOYSOY TA TWRA KWNSTANTOPOYLE.STO LEGAME PWS TO POLY TO XAIDEMA VLAPTEI ALLA ESY....

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ!!! ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ!!! ΕΤΣΙ!! ΕΞΩ ΑΠ' ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν πηγαίνετε στον ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟ και στον ΒΛΑΝΤΗ που σας συμπαραστέκονταν με τα κεράκια στην διασταύρωση να του τα πείτε και τα βάζεται με τον ΛΑΖΑΡΙΩΤΗ. ΤΣΙΠΑ δεν έχετε επάνω σας?Από την μια μεριά δεν θέλετε Διοικητικά την συνύπαρξη με τον Δημο Σερβίων και απο΄την 'αλλη σας φταίει ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ και ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ. Κάντε τα μόνοι σας και μην δίδεται λογαριασμό σε κανέναν. Εφ όσον για σας είναι ανύπαρκτη η Δημοτική Αρχή

Βελβεντινός είπε...

Αυτό λέμε και μεις 4.59, δώσε μας υπουργέ το δήμο και την αναλογία που δικαιούμαστε στον ενιαίο δήμο, μαζί με τον εξοπλισμό και το προσωπικό της Ενότητας Βελβεντού, και να δεις που θα τα φέρουμε μια χαρά εις πέρας. Τόσο απλά. Με λίγα λόγια και δημοσιότητα και αρκετή χαμαλοδουλεία.

Ανώνυμος είπε...

Διότι ο κ. Λαζαριώτης ανέλαβε αντιδήμαρχος της Ενότητας Βελβεντού, και όπως είπε και ο Κώστας "δεν ήξερε, δε ρώταγε;"

Ανώνυμος είπε...

AFTO MONO THA PO STON LAZARIWTI.. "POU PAS RE KARAMITRO??'

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς Κώστα μου το "δεν ήξερες δεν ρώταγες" δεν πάει στον κύριο Λαζαριώτη αλλά σε εσάς τους μη πονηρούς μη λαδωμένους Βελβεντινούς που σας τύλιξε σε μία κόλλα χαρτί ο πρώην Δήμαρχος.Γιατί αν εσύ κατέβαινες στις εκλογές τώρα θα ήσουν αντιδήμαρχος και φυσικά το Βελβεντό δεν θα περνούσε αυτά που περνάει τώρα.

Ενας Σερβιώτης που σε αγαπάει και τον αγαπάς και εσύ.

Ανώνυμος είπε...

Mono mpla mpla mpla eisai kyrie lazarioti apo ton ianouario. Anti na pareis sta sovara tis martyries katoikon gia to nera, paizeis to idio epikoinoniako paixnidi. afti ti fora omos me kindino tis ygeias ton katoikon tou velventou. konstantopoule kai eleftherioy ti kanete? to nero to elegxete?

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ ΟΠΟΤΕ Ο ΚΟΥΡΤΕΛΗΣ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΣΑΛΙΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΔΙΚΑ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΡΕΛΙ ΔΙΧΩΣ ΠΑΤΟ.

ενας βελβεντινος είπε...

προς 6:47
πολυ πιθανο να ηταν αντιδημαρχος.το σιγουρο ειναι οτι δε θα μπορουσε να αντικρισει τα παιδια στο σχολειο ξεροντας οτι συννενεσε στο να κληρωνομησουν 7,5 εκατομμυρια χρεη.χρεη που θα βαραινουν τις πλατες τους χωρις να φερουν καμια ευθυνη γι'αυτα.το να μπορεις να κοιτας τα παιδια καθημερινα στα ματια και να μην ντρεπεσε ειναι προνομιο που το'χουν κερδισει πολλοι λιγοι.ο κωστας ειναι ενας απ'αυτους και πιστευω οτι δεν το θυσιαζει για καμια καρεκλα.εμιστη ή μη

Ανώνυμος είπε...

Κουρτέλης και σαλιαρίσματα; Μάλλον δεν πας καλά φίλε 11.46. Ο Κώστας εκφράζει αυτό που νιώθει η συντριπτική πλειοψηφία των Βελβεντινών.
Όσο για την αντίδραση της δημοτικής αρχής, άσε καλύτερα, μη γίνει περισσότερο ρεζίλι από τον αδιάβαστο αντιδήμαρχο.

Ανώνυμος είπε...

"Η υποδοχή του νερού γίνεται στις εγκαταστάσεις των καινούργιων δεξαμενών, στη συνέχεια τροφοδοτείται η παλιά -που είναι κι εκείνη σε χρήση- και από κει στο δίκτυο ύδρευσης. Τις ημέρες του προβλήματος είχαμε το εξής απίθανο φαινόμενο. Η καινούργια δεξαμενή υπερχείλιζε, στέλνοντας το επιπλέον νερό στην αποχέτευση και η παλιά ήταν άδεια και βέβαια πολλά σπίτια χωρίς νερό. Και αυτό γιατί κανείς υπεύθυνος δεν πήγε να κάνει μια απλή κίνηση: Να ανοίξει λίγο ( μισή στροφή ) μια βάνα, αυξάνοντας την παροχή προς την παλιά δεξαμενή, ώστε να υπάρχει πλήρης επάρκεια νερού σε όλα τα δίκτυα. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του."
Γιατί Κώστα,δεν το είπες αυτό,όταν οι άνθρωποι υπέφεραν από την έλλειψη νερού?

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Βελβεντινέ όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος.Και το αποτέλεσμα είναι να μην έχει νερό το Βελβεντό....

Ανώνυμος είπε...

Μας ζαλισατε …. Επιτέλους ….

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεις γιατί 10:42 3-8-2011 ;
Γιατί τον Κώστα και γενικά οι συμβουλές τις ΜΚΟ είναι όχι η επίλυση τον προβλημάτων αλλά μέσα από αυτά να παθιάζεται ο κόσμος ότι ορίστε τη καλά που ήμασταν και τώρα έχουμε τόσα προβλήματα.
Γι' αυτό φίλε όλα κατόπιν εορτής.
Ετσι λέει το σχέδιο του καπετάνιου ώστε να μην αποδειχθεί ποτέ ότι ήταν λάθος η μή κάθοδος στις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Λαζαριώτη μην πτοείσαι από κακόβουλους που σου επιτίθενται εδώ …
Συνέχισε να κάνεις την δουλειά που σου εμπιστεύθηκε ο κόσμος με την ψήφο του.

ΥΓ1. Φανταστείτε φίλοι Βελβεντινοί στην θέση του Λαζαριώτη να ήτανε κάποιος άλλος …. Φαντάζεστε κανέναν Κοκολιό; … κανέναν Παπαδόπουλο; …. Κανέναν αστοιχείωτο Μακρυγιάννη ….. ;;;;;

ΥΓ2. Έχετε τον καλλίτερο και ποιο καταρτισμένο Αντιδήμαρχο που θα μπορούσατε να έχετε ( από την στιγμή που αποφασίσατε να μην συμμετέχετε στις εκλογές ) προσπαθήστε να τον εκμεταλλευτείτε για το καλό του ενιαίου Δήμου και του Βελβεντού φυσικά …..

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 11:58 στα λόγια μας έρχεσαι. Αυτό που λέγαμε εξαρχής είναι ότι αυτός ο διευρυμένος δήμος δεν μπορεί να διοικηθεί από κανέναν όσο άξιος και ικανός να είναι.

Ανώνυμος είπε...

Προς 12.23
Ελπιζω να μην εισαι γονιος.
Τα παιδια του δημοτικου μονο τετοια δηλληματα δεν πρεπει να εχουν,ποσο μαλλον να τους τα μεταφερουμε εμεις οι ενηλικες.Για αρχες και αξιες θα πρεπει να διδασκονται και οχι για το πορτοφολι του γειτονα.
Για ολα τα Ελληνοπουλα που ειναι καταχρεωμενα εχεις να προτινεις κατι η αυτο δεν σε ενδιαφερει?

Ανώνυμος είπε...

ναι καλά 11.19
παραβλέπεις τις συνεχείς επιστολές της Μ.Κ.Ο. προς τη Δημοτική Αρχή για προβλήματα που εντοπίζει. Και για το νερό έστειλε δυο - τρεις. Αλλά...φωνή βοώντος εν τη ερήμω.
Και αυτό γιατί η Δημοτική Αρχή δεν έπιθυμεί να έχει καμιά μορφής συνεργασία και επικοινωνία με τη Μ.Κ.Ο.
Και ο Κουρτέλης σε ποιόν να πάρει τηλέφωνο, όταν μάλιστα έχει ακούσει διάφορα που λέει και γι΄αυτόν ο Αντιδήμαρχος και άλλοι..
Οι οποίοι δένουν κόμπο ότι υποβουλιμαία τους πλασσάρουν οι του Τοπικού Συμβουλίου;
Και για τη Γιορτή Ροδάκινου: Είναι αλήθεια ότι και στον προϋπολογισμό και στο Τεχνικό Πρόγραμμα Έργων που κατέθεσε για τον πρώην Δήμο Βελβεντού η Μ.Κ.Ο. στην αρχή της χρονιάς, στο Δημοτικό συμβούλιο, πρότεινε και ποσό για τη διοργάνωση της Γιορτής Ροδάκινου; Και η Δημοτική Αρχή δεν το συμπεριέλαβε στον Προϋπολογισμό του 2011; Κια τώρα - όταν ήδη η Μ.Κ.Ο. με τους Συνεταιρισμούς έκανε όλη την προετοιμασία και βρήκε και χορηγούς- ακούστηκε ότι προσφέρθηκε ο Δήμαρχος να χρηματοδοτήσει τη Γιορτή Ροδάκινου;

ενας βελβεντινος είπε...

προς 1:28
ο κωστας διδασκει στο γυμνασιο
εγω μιλησα για το πως μπορει και κοιταει αυτος τα παιδια και οχι τα παιδια αυτον.τα παιδια εχουν καθαρα και αγνα βλεμματα.τα βλεμματα μας (ενηλικα) δεν ειναι παντοτε ετσι.επαναλαμβανω.το να μπορεις καθημερινα (ως ενηλικας) να αντικριζεις τα παιδια στα ματια και να μην ντρεπεσαι ειναι προνομιο λιγων.ο κωστας το'χει καταφερει αυτο.

Ανώνυμος είπε...

OI VELVENTINOI KANANE TIN KSEROKEFSLIA TOUS KA8ODIGOUMENOI APO AN8ROPOUS POU ORISAN TIN MOIRA TOUS STIN DEDOMENI STIGMI...- OS POTE OMOS AUTI H KARAMELA STO STOMA TON VELVENTINON!!!!! GIA OLA FTAINE TA KAKA SERVIA...- OPOS STROSANE NA KOIMI8OUNE TORA...-AS KOITAKSOUNE TA SFALMATA TOUS KAI AS AFISOUNE TA SERVIA USIXA EPITELOUS..AN AURI XTUPA KSULO AFANISTEI TO VELVENTO APO FUSIKI KATASTROFI...PIOS 8A FTAIEI OI SERVIOTES KAI TA KAKA SERVIA???? SOVAREUTITE LIGO EKEI STO
VELVENTO..........--'VARIMETALOS''''

Ανώνυμος είπε...

Mallon esy eisai asobaros "varimetalos". Oi velventinoi miloun mono gia ta dika tous problhmata, kai gia ta lathi tou armodiou ths enothtas Velventou. Den anaferontai stous ypoloipous katoikous twn Servion. As mas afhsoune epitelous sth dikh mas yshxia opos les kai na deis oti to Velvento den prokeitai na eksafanistei.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΚΑΛΑΧΑΝ είπε...

κύριε κουρτέλη.
να σου θυμίσω κάτι το οποίο σου τεριάζει απόλυτα.
ΔΑΣΚΑΛΕ που δίδασκες και νόμο δεν τηρούσες.
το πρόβλημα με το νερό για το οποίο με πολύ
γλαφυρότητα περιγράφεις έχει να κάνει με δύο
παραμέτρους. ΠΡΩΤΟΝ με την ποιότητα του νερού
ΔΕΥΤΕΡΟΝ με την επάρκεια και την ποσότητα των
πηγών στα Πιέρια από όπου και διοχετεύεται στην
καινούργια δεξαμενή. Το ερώτημα λοιπόν είναι
ένα και απλό: ΕΊΝΑΙ ΚΑΘΑΡΆ ΠΌΣΙΜΟ ΤΟ ΝΕΡΌ Η επιβάλλεται η χλωρίαση για λόγους ΥΓΕΙΑΣ.
Εαν λοιπόν το νερό είναι καθαρά πόσιμο τότε δεν
χρειάζεται καμία επεξεργασία με χλώριο.
Εάν υπάρχει λοιπόν πρόβλημα εξαιτίας του οποίου
επιβάλεται η χλωρίαση δήλωσέ το καθαρά προς
ενημέρωση των πολιτών και άσε κατά μέρος τις
φιλολαγίες και τους Λεονταρισμούς.
Την καραμέλα περί προληπτικής χλωρίασης να την
κρατήσεις για τον εαυτό σου.
Η κατάσκευή της νέας δεξαμενής νερού έγινε για
ένα και μοναδικό λόγο. Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΕΞΑΜΗΝΗ ΕΙΝΑΙ
ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ. Και αντί σαν αρμόδιος πρώην
αντιδήμαρχος θα έπρεπε να είχες καταργήσει την
συγκεκριμένη ΔΕΞΑΜΕΝΗ έχεις το θράσος να μας
αναφέρεις ότι το νερό από την καινούργια δεξαμενή διοχετεύεται στην παλαιά και από εκεί στο κεντρικό ΔΙΚΤΥΟ.
ΕΠΕΙΔΗ το πρόβλημα του νερού χρόνια τώρα είναι
πολύ σοβαρό πολύ γρήγορα θα βρεθείς σε πολύ
δύσκολη θέση να εξηγήσεις τα ανεξήγητα για να μην αναφέρω και πιθανή κατηγορία για αμέλεια
για ζήτημα ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.
ΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΙΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ.

Ανώνυμος είπε...

Μιας και.... "εξαντλήθηκε η υπομονή σου" προχώρα το, τι το κουράζεις κ. Κάλαχαν;
Και τί βλακείες είναι αυτές περί επικινδυνότητας της παλιάς δεξαμενής;
Και τα νερά μας, αυτό το ξέρεις, είναι από πηγές εκ των οποίων η μια είναι σημειακή και κάποια είναι επιφανειακά για μια μικρή απόσταση - επειδή βγαίνουν από πολλά σημεία έτσι που να μην μπορούν να υδρομαστευθούν κατευθείαν -. Άρα προληπτική χλωρίωση χρειάζεται.
Το τί δουλειά έκανε -και για τα νερά με φοβερή υπευθυνότητα - ο Κουρτέλης τα τελευταία 8 χρόνια, όλοι μας (οι Βελβεντινοί)το ξέρουμε. Εσύ αλλού ήσουν και μας εμφανίστηκες τελευταία; Και από πάνω οι απειλές για ετοιμασία κατηγορητήριου; Στον Κουρτέλη;
Για δε στέκεσαι στην ουσία των επιστολών, άρα και των προβλημάτων που δημιουργούνται, εξαιτίας της άγνοιας της Δημοτικής Αρχής, της μή διάθεσής της για ενημέρωση και της αποδοχής απ΄αυτή της "πληροφόρησης" από το Τοπικό Συμβούλιο, το οποίο και δεν ξέρει τί του γίνεται και παράλληλα βγάζει όλη του την εμπάθεια απέναντι στη Μ.Κ.Ο.;

Ανώνυμος είπε...

M.K.O KAI PAPARIA!!!!!! PIOS SAS ANAGNORIZEI?????

Βελβεντινός είπε...

Οι πολίτες του Βελβεντού κύριε-α των 12.32 πρωτίστως.
Ο κάθε λογικός άνθρωπος που μας ακούει και τον ακούμε δευτερευόντος.

Δεν μας "αναγνωρίζουν" όσοι έχουν βαθύ μαύρο γράσσο στους οφθαλμούς τους. Πρόβλημά τους.

Το Προφίλ μας