Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Αναχώρηση Ιεράς Εικόνας Παναγίας Ζιδανίου


Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Ζιδανίου, η οποία αγιάζει την πόλη της Κοζάνης από την Διακαινήσιμη εβδομάδα, θα επιστρέψει στην Ιερά Μονή την Δευτέρα 1η Αυγούστου.
Στον Ι. Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Κοζάνης θα ψαλεί Ιερά Παράκληση, χοροστατούντος του  Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου, στις 3.30 μ.μ..
Στη συνέχεια η Ι. Εικόνα θα αναχωρήσει με τιμές, συνοδευόμενη από δύναμη της Τροχαίας, από κληρικούς και λαϊκούς και θα διέλθει, μέσω Κοινοτήτων, ώστε να αγιασθεί ο πιστός λαός και ο Σεβασμιώτατος να αναπέμπει, μαζί με τους κληρικούς, δεήσεις.
Το πρόγραμμα διέλευσης έχει ως εξής:
ώρα 4.30 μ.μ.: Κρόκο
   »   5.00 μ.μ.: Άνω Κώμη
          »   5.30 μ.μ.: Κάτω Κώμη
          »   6.00 μ.μ.: Κήπο
   »   6.30 μ.μ.: Καισαρειά.
Η πομπή θα καταλήξει στην Ιερά Μονή στις 7.00 μ.μ., όπου και θα τελεστεί Ιερά Παράκληση. Επίσης, Ι. Παράκληση θα τελείται στην Ι. Μονή καθημερινά στις 7.00 μ.μ.
Την Πέμπτη 11η Αυγούστου και ώρα 8.00 μ.μ. θα τελεστεί Ι. Αγρυπνία, χωροστατούντος του  Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου.
Το διήμερο 14ης & 15ης Αυγούστου θα τελεστούν Πανηγυρικός Εσπερινός, στις 7.00 μ.μ., και την επομένη Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
 
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΚΟΝΟΜΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα πόσο θα αγιασθεί ο λαός με αυτόν επικεφαλή...χλωμό! Δώρο άδωρο.

Ανώνυμος είπε...

8ee mou mia fora akouse tin proseyxi mou, mazi me tin anaxorisi tis Ikonas tis Panagias na anaxorisi kai o maskareotatos kai oli tou i kostodia Servion kai Kozanis !!!!

Ανώνυμος είπε...

AMHN,KI EΓΩ AYTO δέομαι,5:33μμ!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ και πόσοι άλλοι 5.45...!

Το Προφίλ μας