Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Ραντεβού στο 33o River Party στην Καστοριά!

Θα τραγουδήσουμε, θα χορέψουμε και θα κολυμπήσουμε στα νερά του Αλιάκμονα
Υπάρχει ένα καλοκαιρινό ραντεβού που δεν χάνει κανείς. Το μεγαλύτερο, ιστορικότερο και μακροβιότερο φεστιβάλ της Ελλάδας εκτός Αθήνας, έρχεται για μία ακόμα χρονιά να μας παρασύρει στον πιο ανέμελο και αυθεντικό τρόπο διακοπών και διασκέδασης!
Χιλιάδες νέοι από όλη την Ελλάδα, αλλά και τις όμορες χώρες κατακλύζουν επί 5 ημέρες το Νεστόριο Καστοριάς και εκεί, μπροστά στις όχθες του Αλιάκμονα, αποδεικνύουν ότι κανείς δεν μπορεί να μας κλέψει τη χαρά... και τις διακοπές!


Φέτος, το μοναδικό στο είδος του River Party έρχεται ανανεωμένο και καλύτερο από ποτέ, προσφέροντας πάνω απ’ όλα ένα πλούσιο και οικονομικό πακέτο διακοπών, σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, και παράλληλα, ψυχαγωγία με δυνατές υπογραφές. Σημαντικά ονόματα από τον χώρο της μουσικής θα δώσουν το παρών επί 5 ημέρες.

Από τις 3 μέχρι και τις 7 Αυγούστου στα stages του River Party θα ακούσουμε τα πιο αγαπημένα μας ονόματα, θα τραγουδήσουμε, θα χορέψουμε και θα κολυμπήσουμε στα νερά του Αλιάκμονα.

Αυτό το καλοκαίρι, οι περισσότεροι από 50,000 επισκέπτες που αναμένονται όπως κάθε χρόνο, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν επιπλέον venues όχι μόνο στην κεντρική σκηνή, αλλά και στο green stage και στο dance που λειτούργησε περυσι για πρώτη φορά. Εκεί, θα φιλοξενούνται κάθε βραδιά σημαντικοί djs έκπληξη!

Όπως κάθε χρόνο, έχουν προγραμματιστεί παράλληλες εκδηλώσεις που θα δώσουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες όχι μόνο τις νύχτες, αλλά και τις μέρες.

Tετάρτη 3 Αυγούστου

Main Stage: Παύλος Παυλίδης, Locomondo, Shantel

Green Stage: Penny & The Swing Cats

Πέμπτη 4 Αυγούστου

Main Stage: Γιάννης Αγγελάκας, Ψαραντώνης, Γιάννης Χαρούλης, Λεωνίδας Μπαλάφας

Green Stage: Gemini Act

Παρασκευή 5 Αυγούστου

Main Stage: Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Θάνος Μικρούτσικος, Χρήστος Θηβαίος, Πάνος Μουζουράκης

Green Stage: 48 Ώρες

Σάββατο 6 Αυγούστου

Main Stage: Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Δημήτρης Σταρόβας, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Ζηνοβία Αρβανιτίδη

Green Stage: Θεοδοσία Τσάτσου

Κυριακή 7 Αυγούστου

Main Stage: Στέλιος Ρόκκος, Δήμος Αναστασιάδης, Professional Sinnerz, Enola str8

Green Stage: Ειρήνη Δούκα & Greggy K.


newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας