Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

17 Αυγούστου 2005: εμπρησμός Αη Γιώργη Αιανής από (άγνωστα προς το παρόν) αδίστακτα, ασεβή και ακοινώνητα στοιχεία (In memoriam)

H ημέρα  όπου ποδοπατήθηκε η Αγάπη,η Χαρά,η Πνευματικότητα της Ορθοδοξίας,η Ομόνοια και η κοινωνική συνοχή στην ιστορική μας κωμόπολη...Το πιο ντροπιαστικό γεγονός στην Αιανή εν καιρώ ειρήνης που δεν πρέπει να ξεχαστεί ποτέ κι από κανέναν!!! Ούτε άχνα καταδίκης δεν ακούσαμε για την εγκληματική πράξη ούτε απ΄το δεσπότη Σερβ.και Κοζάνης
και πολύ περισσότερο από τον ιερέα της Αιανής κ.Γκριτζέλη (από τους πρωτοστατούντες για την κατεδάφιση του ιστορικού ναού,100% αναστηλώσιμου και κατά τους ειδικούς), ο οποίος, ευθύς ως είδε το φως της δημοσιότητας το πόρισμα-κόλαφος της Πυροσβεστικής, όφειλε από ευθιξία και μόνο να ζητήσει μετάθεση σε άλλη ενορία χωρίς δεύτερη κουβέντα!!!
Γιατί κρύφτηκε και δεν βγήκε ποτέ δημοσίως και εγγράφως,όπως επανειλημμένως του ζητήθηκε να καταδικάσει την κτηνωδία;;;Αυτά,για να μην νομίσει κανείς ότι κοιμάται όρθια μια κοινωνία 2500 ανθρώπων.Και θα επανέλθουμε.

Ενορίτες Αιανής
(Τα ονόματα στη διάθεση της διεύθυνσης)
(Αρθρα για τον εμπρησμό και σε περσινά αφιερώματα στο  blog"OMAΔΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΙΑΝΗΣ" καθώς και ΑΙ-VRES.GR, Kozan.gr, αναρτήσεις Αυγούστου 2010,και στο πλείστον του έντυπου τύπου).

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KAΛΑ,Ο ΠΑΠΑΣ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΑΙΑΝΗΣ ΤΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ???

Ανώνυμος είπε...

Όχι και αναίσθητος! Αυτός μια χαρά κατάφερε τον σκοπό του.Όσο για την κοινωνία, που σίγουρα είναι 2500 κάτοικοι δεν είναι (άσχετο βέβαια) στα 3 χρόνια που έγινε η θεμελίωση του νέου ναού ήταν σχεδόν "όλοι" παρόντες αυτής της ξύπνιας κοινωνίας, με πρωτους από όλους τους μεν και δε, με τον εμπρησμό στα επίσημα δελτία τύπου να αναφέρεται ως πυρκαγιά.Ετσι λοιπόν, σχεδόν στα 3 χρόνια του εμπρησμού, έγινε η θεμελίωση της πυρκαγιας και η κοινωνική αντίδραση ήταν και είναι σχεδόν μηδαμινή. Μεγάλο λάθος της ίδιας της κοινωνίας, αν οχι αδιαφορία..

Ανώνυμος είπε...

Μετα απο 3 χρονια χωρις αντιδραση απο 2500 κατοικους,δυστυχως ο λαος κοιμαται οπως κανει και σε αλλα ζητηματα πχ ... πολιτικη.....

Το Προφίλ μας