Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Ο Δήμος Κοζάνης απαντά για το αναψυκτήριο του Αγίου Δημητρίου: “Ούτε νέα συμφωνία υπάρχει, ούτε «μπαίνει πλάτη» σε κανέναν”

Μετά από δημοσιεύματα σε τοπικές ενημερωτικές  ιστοσελίδες αναφορικά με την «εκ νέου παραχώρηση του Δημοτικού Αναψυκτηρίου του Αγίου Δημητρίου», διευκρινίζεται από τη Δημοτική Αρχή ότι δεν υφίσταται καμία νέα παραχώρηση.
Αναλυτικότερα:

·         Η μίσθωση του Δημοτικού Αναψυκτηρίου διέπεται από τους ίδιους κανόνες, τις ίδιες δεσμεύσεις, καθώς και το ίδιο νομικό πρόσωπο με αυτό που κατοχυρώθηκε ο διαγωνισμός την 01/12/2015.
·         Η παρούσα Δημοτική Αρχή, την ημερομηνία ανάληψης των καθηκόντων της, παρέλαβε το αναψυκτήριο με χρέη που ανέρχονται στο ποσό των 109.903,18 ευρώ, την επιχείρηση σε αδράνεια, αλλά και μία δικαστική απόφαση που για σχεδόν ένα χρόνο παρέμεινε ανεκτέλεστη.
·         Ο μισθωτής (το συμφωνητικό μίσθωσης του οποίου λήγει στις 30/11/2021) υπέβαλλε αίτημα συνέχισης της δραστηριότητάς του προκειμένου η επιχείρηση να λειτουργήσει και να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, χωρίς καμία τροποποίηση των όρων της σύμβασης.
Για όλα τα προαναφερθέντα πραγματοποιήθηκε ενημέρωση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας, παρόντος του εκπροσώπου της μείζονος αντιπολίτευσης .
Συνεπώς είναι φανερό ότι, ούτε νέα συμφωνία υπάρχει, ούτε «μπαίνει πλάτη» σε κανέναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας