Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Ανακοίνωση Δήμου Σερβίων : Δήλωση τετραγωνικών μέτρων ακινήτων σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν. 4647/2019

Ο Δήμος Σερβίων καλεί τους πολίτες να προσέλθουν και να δηλώσουν τα σωστά τετραγωνικά μέτρα των ακινήτων τους, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 51 του νόμου 4647/2019. Η πρόσκληση αφορά όλους τους ιδιοκτήτες που έχουν διαπιστώσει – δηλώσει λάθος αριθμό τετραγωνικών μέτρων στα, κάθε είδους, ηλεκτροδοτούμενα ακίνητά τους (κατοικίες, καταστήματα, επαγγελματικοί χώροι, αποθήκες, βοηθητικοί χώροι κ.λπ.).
Η δήλωση δε θα επιφέρει αναδρομικές επιβαρύνσεις και επιβολή προστίμων,  εφόσον υποβληθεί μέχρι την 31/03/2020, καθώς οι χρεώσεις από τυχόν διαφορές θα υπολογίζονται και θα οφείλονται μόνο από την 01/01/ 2020.

Οι δηλώσεις θα υποβάλλονται στο πρωτόκολλο του Δήμου Σερβίων (Δημαρχείο Σερβίων, Πλ. Ελευθερίας) με τη συμπλήρωση κατάλληλης αίτησης – υπεύθυνης δήλωσης (το εν λόγω έντυπο μπορεί να αναζητηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Σερβίων www.dservion.gr και συγκεκριμένα στην ενότητα ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΤΥΠΑ - http://www.dservion.gr/index.php/diafora-entypa).
Τα ελάχιστα απαιτούμενα δικαιολογητικά που οφείλουν να συνοδεύουν την αίτηση είναι το έντυπο Ε9 του ιδιοκτήτη και αντίγραφο πρόσφατου λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποσες φορες θα τα δηλωσουμε? αφου δηλωθηκανε στο Κτηματολογιο

Ανώνυμος είπε...

Να πάτε στο Κτηματολόγιο,μή σέρνετε τον κόσμο σε αιτήσεις και δικαιολογητικά αφού όλα μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά μεταξύ Δήμου και Κτηματολογίου.

Το Προφίλ μας