Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Η ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό στο Δήμο Σερβίων και η “νίκη” της αντιπολίτευσης-Ο πρόεδρος Νίκος Μπουκουβάλας δε γνώριζε πώς θα διεξαχθεί η διαδικασία και ζήτησαν από παρούσα δικηγόρο να παρέμβει!-Βίντεο

Υπέρ της αντιπολίτευσης, με ψήφους 16 έναντι 9 ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό στο Δήμο Σερβίων, το βράδυ της Δευτέρας!
Αξίζει να σημειωθεί πως, όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο του Live-avles, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Μπουκουβάλας αρχικά δε γνώριζε πώς θα διεξαχθεί η διαδικασία της ψηφοφορίας και τη λύση έδωσε δικηγόρος που ήταν παρούσα!
Δείτε το βίντεο:












Aπό το www.Live-Avles.tv
Πηγή:kozanimedia.gr

17 σχόλια:

Σερβιώτης είπε...

Μπορεί να μην ξέρει τη διαδικασία ψηφοφορίας επί του προϋπολογισμού αλλά ξέρει τοπική ιστορία … ένεκα Ιστορικός ερευνητής!!!
Τι κατάντια είναι αυτή ρε π …..η μου

Ανώνυμος είπε...

Η αποτύπωση της εκλεχθήσας δημοτικής αρχής σε λίγα λεπτά. Καημένα Σέρβια, τι σου έμελλαν να πάθεις για δεύτερη πενταετία.

Ανώνυμος είπε...

Η αποτύπωση της εκλεχθείσας δημοτικής αρχής σε λίγα λεπτά. Καημένα Σέρβια, τι σου έμελλαν να πάθεις για δεύτερη πενταετία.

Ανώνυμος είπε...

Που τον βρήκαν και τον βάλανε Πρόεδρο;

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ.

Ανώνυμος είπε...

Όχι, ήξερε να κάνει την ψηφοφορία αλλά άφησε τη δικηγόρο να πει πώς γίνεται για να βγάλει τα λεφτά της ως ειδικός συνεργάτης.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΖΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μπουκουβάλα άσε τις εξηγήσεις στα FB,υπάρχει το βίντεο,δεν θα μας βγάλεις χαζούς.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΕΖΙΛΗΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ, ΣΜΑΖΕΨΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΣΜΑΖΕΥΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αιβρες γιατί δεν δημοσιεύετε όλα τα σχόλια; Γιατί προστατεύετε την δημοτική αρχή; Εμείς θα συνεχίσουμε να τα λέμε.

Ανώνυμος είπε...

Κηδεία τα Σέρβια από το κακό στο χειρότερο

Ανώνυμος είπε...

Ο καλός δήμαρχος πρέπει να είναι σεμνός. Έξυπνος. Συνεργασιμος. Χωρίς απωθημενα. Ενωτικός.Πανω από όλα καλός άνθρωπος. Οι κρίσεις μας λοιπόν ας είναι ειλικρινείς και ας κοιταχτουμε στον καθρεπτη

Ανώνυμος είπε...

5.35 να λές όνομα όχι αόριστα.Κοιτάξου πρώτα εσύ στον καθρέφτη.

Ανώνυμος είπε...

Κοιταχτηκα και ντρέπομαι που ανέχομαι να βλέπω τα Σερβια να διαλυονται

Ανώνυμος είπε...

Όλοι εσείς που ενδιαφέρεστε για τα Σέρβια είστε όλοι χωρικοί κανένας δεν είναι Σερβιωτης και καημένα να πείτε τα χωριά σας. Και αλλού οι εξυπνάδες.

Ανώνυμος είπε...

Ειχαμε τους Γαλατες Βελβεντινους τωρα και Γαλατες Σερβιωτες, που εχουν γινει ειδος προς εξαφανιση σαν τις Καρετα Καρετα ,αν βγεις για καφε στα Σερβια συναντας μονο χωρικους!!!!!!! ΕΝΑΣ ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε πρωτευουσιάνε εσύ απόγονε της βασιλικής οικογένειας εμείς είμαστε από χωριό. Είδαμε πώς τα κάνατε τα Σέρβια εσείς οι πρωτευουσιάνοι που κυκλοφορούν μόνο σκυλιά.

Το Προφίλ μας