Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020

Η ΠΕ Κοζάνης και οι Δήμοι Σερβίων και Βελβεντού πραγματοποίησαν διανομή τροφίμων σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες της περιοχής

Η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης  ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΤΕΒΑ, που έχει συσταθεί για τον Νομό μας, ο Δήμος Σερβίων και ο Δήμος Βελβεντού, ανακοινώνουν ότι πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας στα πλαίσια του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής  και βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ 2018-2019», στις 29/01/2020 ημέρα Τετάρτη στο κτίριο του Εδαφολογικού εργαστηρίου Σερβίων.
Τα προϊόντα που διανεμήθηκαν στους
ωφελούμενους δικαιούχους των δύο δήμων ήταν: Καφές, Αλάτι, Ελαιόλαδο, Λάδι, Ζάχαρη, Μέλι, Ρύζι, Τοματοχυμός, Φασόλια, Τόνος σε κονσέρβα, Σκόνη για πλύσιμο ρούχων, Αφρόλουτρο, Οδοντόκρεμα, Σαμπουάν, Υγρό Κρεμοσάπουνο, Οδοντόβουρτσα.
Η διανομή πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σερβίων σε συνεργασία με τους δήμους Σερβίων και Βελβεντού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας