Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Διοργάνωση Ημερίδας στο πλαίσιο της AGROTICA με τίτλο: Καινοτόμα Αγροτικά Επιχειρηματικά Μοντέλα

Ο αγροτικός τομέας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εθνική και ευρωπαϊκή οικονομία υποστηρίζοντας χιλιάδες θέσεις εργασίας. Ταυτόχρονα, αντιμετωπίζει πλήθος προκλήσεων που πρέπει να αντιμετωπιστούν όπως ο παγκόσμιος ανταγωνισμός, η αυτοματοποίηση, οι συνεχώς μεταβαλλόμενες αγορές καθώς και οι περιβαλλοντικές προκλήσεις οι οποίες έχουν άμεσες επιπτώσεις στις αγροτικές δραστηριότητες. H αγροτική οικονομία είναι πλέον ώριμη να ενσωματώσει αλλαγές. Οι νέες τεχνολογίες, η καινοτομία και η έμφαση στις συνεργασίες, και στις αλυσίδες αξίας και η συνεχής ευαισθητοποίηση στα προβλήματα της βιοποικιλότητας και της κλιματικής αλλαγής παρουσιάζουν σημαντικές προοπτικές.

Το Cluster Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας (CluBE) και η Q-PLAN INTERNATIONAL συνδιοργανώνουν στο πλαίσιο της 28ης AGROTICA την Κυριακή 02 Φεβρουαρίου 2020 στη Θεσσαλονίκη στο Συνεδριακό Κέντρο Νικόλαος Γερμανός, Περίπτερο 8 ΔΕΘ, 2ος όροφος, Αίθουσα D, ημερίδα με θέμα: «Καινοτόμα Αγροτικά Επιχειρηματικά Μοντέλα».

Σε μια προσπάθεια να προσεγγίσουμε αυτά τα ζητήματα, η Ημερίδα «Καινοτόμα Αγροτικά Επιχειρηματικά Μοντέλα» θα εστιάσει στις πολιτικές και τα υποστηρικτικά εργαλεία, σε καινοτόμα ευρωπαϊκά έργα που αναδεικνύουν επιχειρηματικά μοντέλα και στην παρουσίαση επιτυχημένων επιχειρηματικών εγχειρημάτων στην περιφέρεια με που μπορούν να συμβάλλουν παραδειγματικά στην οικονομική ανάπτυξη.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 24610 56625 ή στο email  info@clube.gr.


Με την υποστήριξη των Ευρωπαϊκών έργων

Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του προγράμματος ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ 2020 (H2020-773621)
Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του προγράμματος ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ 2020 (H2020-774331)
 
Το έργο χρηματοδοτείται από το Bio Based Industries Joint Undertaking στο πλαίσιο του προγράμματος ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ 2020 (H2020-792236)
    
Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα διασυνοριακής συνεργασίας INTERREG -  IPA «Ελλάδα - Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας 2014-2020»  (CN1 – SO 2.2 - SC 009) 


Και της ΑΝΚΟ-Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας, μέλος του Enterprise Europe Network

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας