Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

ai-vreS: Μετά το Τεχνικό Πρόγραμμα, ψηφίστηκε και ο Προϋπολογισμός της Αντιπολίτευσης στο Δήμο Σερβίων!

Με ψήφους 16 - 9 εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός που κατέθεσαν οι δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης "Δημοτική Συνεργασία" και "Στάση Σερβίων" των Βασίλη Κωνσταντόπουλου και Ρίτσας Σπυρίδου στην αποψινή συνεδρίαση του Δήμου Σερβίων, πριν από λίγο. 
Από τη συνεδρίαση αποχώρησε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Νίκος Γεωργακόπουλος ενώ απών ήταν ο κ. Αστέριος Νάκας. 

Υπέρ της πρότασης προϋπολογισμού της παράταξης του Δημάρχου "Γέφυρα στο Μέλλον" ψήφισαν οι: Μπουκουβάλας, Βητόπουλος, Ζάκης, Παπαδοπούλου, Δήμος, Ποντίκης, Γκαμπούρα, Αγοραστός και Κακαφίκας. 

Υπέρ της πρότασης προϋπολογισμού που αποτελεί συνεργασία των δύο παρατάξεων "Δημοτική Συνεργασία" και "Στάση Σερβίων" ψήφισαν οι: 
Κωνσταντόπουλος, Αλεξόπουλος, Μπάκανος, Καραντάκος, Παναγιωτούλας, Παπαθανασίου, Πράσσος, Γκουτζιομήτρος, Πεκόπουλος, Σπυρίδου, Χριστοδούλου, Φούντογλου, Κωνσταντινίδης, Πεχλιβανίδης, Παπαδόπουλος και  Φαρμάκης.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα μου εκανε εντύπωση.το πόσο υποτιμά ο δημαρχος των υπαληλους! Δεν μπορούν να συντάξουν είπε σχέδιο δράσης κάπως έτσι.που το συνέταξαν επί δημαρχίας Κωνσταντοπουλου και μάλιστα σε δήμο πιεσμένο καθώς μόλις είχε δημιουργηθεί με συγχώνευση. Γερασμένους τους είπε μόνο ανίκανους δεν τους είπε ποτέ πρόλαβε και τους γνώρισε....λόγος σεβασμός δήμαρχε.

αχα είπε...

δήμος Βοίου ένα πράμα. πάντως πολύ μεταξωτά βρακιά θέλουν εκεί πέρα
άκου γραμματέα…

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερίου θα περάσεις καμία δική σου πρόταση στο ΔΣ ή θα ασκείς τα καθήκοντα του Δημάρχου, υλοποιώντας τις αποφάσεις της αντιπολίτευσης; Θα είσαι ένας δήμαρχος μόνο για τις φωτογραφίες και για τον τίτλο ή θα καταφέρεις να ασκήσεις την δική σου πολιτική; Ο εκλογικός νόμος θέλει συνεργασίες στους Δήμους, κάτι που όπως φαίνεται δεν θα υπάρξει στο Δήμο Σερβίων από τις 4 παρατάξεις που απαρτίζουν το δημοτικό συμβούλιο και έτσι θα περνά η αντιπολίτευση ότι θέλει. Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει; Α ναι, ότι συνέβαινε και την προηγούμενη πενταετία. Εμπρός πίσω "καλά μου Σέρβια" για ακόμη μια πενταετία δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

Είναι γυναίκα παντελονάτη η Σπυρίδου.Σήμερα το απέδειξε για άλλη μια φορά.

Ανώνυμος είπε...

δεν έχεις μάθει να εμπιστεύεσαι και να συνεργάζεσαι η ατάκα Κωνσταντόπουλου που είπε την πραγματικότητα όπως είναι. ο δήμαρχος βλέπει παντού εχθρούς

Ανώνυμος είπε...

θα είναι σαν να είσαι δήμαρχος, αλλα τελικά δεν θα είσαι

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα! πετυχημένο! :D

Ανώνυμος είπε...

Άντε μπράβο ρε γατονια!!πολύ πρωτοπόροι εσείς εκεί στα σερβια! σιγουρα το κάνετε για να μπείτε στο βιβλίο ρεκόρ Guinness! Κανεις όμως δεν το καταλαβαινει ….αλοιμμονο!!!
Καταχαρούμενοι όλοι που ακόμα δεν πήρατε χαμπάρι τι γίνεται γύρο σας και βαράτε τον χαβά σας ο καθένας για την δικια του ματαιοδοξία!! …και αλλοίμονο σε εμάς που έχουμε εσάς…

Ανώνυμος είπε...

Τον ξεπέρασες τον Κοσματόπουλο,άλλα 4 χρόνια χαμένα για τον Δήμο Σερβίων.

Το Προφίλ μας