Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Ο μεγάλος οδηγός της Κοζανίτικης Αποκριάς από το Kozanimedia!

Με τη συμπλήρωση 10 ετών από την έναρξη λειτουργίας του Kozanimedia.gr, αποφασίσαμε την έκδοση ενός έντυπου οδηγού της μεγάλης Κοζανίτικης Αποκριάς, η οποία αποτελεί το σήμα κατατεθέν της πόλης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
Πρόκειται για έναν οδηγό σύγχρονο, αλλά, παράλληλα, με σεβασμό στην παράδοση των Φανών και της περιοχής, ο οποίος θα τυπωθεί σε 5000 αντίτυπα που θα διανεμηθούν τόσο στις πόλεις της Κοζάνης, της Πτολεμαϊδας, των Σερβίων και της Σιάτιστας, όσο και σε άλλες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.
Για πρωτη φορά, ωστόσο, παράλληλα με την έντυπη έκδοση, θα υπάρχει και
ξεχωριστό site για τις δράσεις και εκδηλώσεις της Αποκριάς στην Κοζάνη, την Αιανή, την Πτολεμαϊδα, τα Σέρβια, την Άνω Κώμη, τον Κρόκο και όλες τις υπόλοιπες περιοχές, με καθημερινή και συνεχή ενημέρωση στο apokria.kozanimedia.gr.
Φυσικά, όλα τα παραπάνω θα φιλοξενούνται και στο kozanimedia.gr, ένα από τα μεγαλύτερα, πλέον, sites σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία.
Στο συγκεκριμένο πλαίσιο, η τιμή για μια ολοσέλιδη διαφημιστική καταχώρηση στον έντυπο οδηγό της Αποκριάς και με banner στο site ανέρχεται στα 100 ευρώ συν ΦΠΑ, στην οποία συμπεριλαμβάνονται και συνεχείς, ακόμη και καθημερινές, καταχωρήσεις των δράσεων/εκδηλώσεων καταστημάτων, καφέ-μπαρ, εστιατορίων, την περίοδο της Αποκριάς.
Για περισσότερες πληροφορίες μποτείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 6973312099 και 6972700343, καθώς και στο email info@kozanimedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας