Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Ένα βήμα πριν την παραχώρηση του κτηρίου του Ειρηνοδικείου Σερβίων στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για αξιοποίηση και στέγαση των υπηρεσιών του Αστυνομικού Τμήματος Σερβιών (Αποκλειστικό)

από το Kozan.gr

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kozan.gr, όπως όλα δείχνουν, βρισκόμαστε, ένα βήμα πριν την παραχώρηση του κτηρίου του Ειρηνοδικείου Σερβίων ,στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για αξιοποίηση και στέγαση των υπηρεσιών του Αστυνομικού Τμήματος Σερβιών. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το βουλευτή Κοζάνης, Γ. Αμανατίδη, ο οποίος παρακολουθούσε το θέμα κι είχε δώσει και σχετική συνέντευξη στις 25/10/2019 (δείτε εδώ), επιβεβαίωσε τις θετικές εξελίξεις για το θέμα, συζητώντας περί αυτού – σήμερα – και με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδη. Όπως μας ενημέρωσε, πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 21/1/2020, η Γ.Γ.
Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας με έγγραφό της, προς την Κτηματική Υπηρεσία Κοζάνης, της ζήτησε να προβεί στις δικές της ενέργειες, ώστε να προχωρήσει άμεσα η προαναφερόμενη εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας