Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Πανελλήνια διάκριση τριών μαθητών της Β΄ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Περιοχής Βαθυλάκκου

Οι μαθητές της Β΄ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Περιοχής Βαθυλάκκου: Κορναράκης Μιχάλης, Μεχτερίδου Μιχαέλα και Παπαδοπούλου Αθανασία αρίστευσαν στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής 2019: "Οι Λαοί και τα Μνημεία τους" που διοργάνωσε το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη σε συνεργασία με την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας. Η βράβευση των μαθητών έγινε στις 12 Ιανουαρίου, στην Αθήνα
, στο NJV Athens Plaza Hotel, παρουσία της κ. Μαριάννας Βαρδινογιάννη και των μελών της Κριτικής Επιτροπής του Διαγωνισμού.
 Η Κριτική Επιτροπή αποτελούνταν από: Τη διακεκριμένη ζωγράφο, σύζυγο του πρώην Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, κυρία Shanna Ingram Papademos, τη διακεκριμένη ιστορικό τέχνης-τεχνοκριτικό Δρ. Ντόρα Ηλιοπούλου Ρογκάν, την Πρόεδρο της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας, κυρία Αικατερίνα Λέγγου και τον Διευθυντή του Εικαστικού Προγράμματος του «Ιδρύματος Βασίλη και Μαρίνας Θεοχαράκη» κύριο Τάκη Μαυρωτά.
Τους μαθητές εκπροσώπησε η δασκάλα της Τάξης κυρία Νάτση Πολύμνια η οποία παρέλαβε και τα βραβεία. Πολλά συγχαρητήρια σ’ όλους τους μαθητές που διακρίθηκαν και συμμετείχαν στον διαγωνισμό, οι οποίοι απέδειξαν ότι, όταν τα παιδιά εκφράζονται μέσω της τέχνης, μπορούμε να οραματιζόμαστε έναν ομορφότερο  και καλύτερο κόσμο.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας