Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Για νεκροψία-νεκροτομή η σορός του 51χρονου Κώστα Ιακωβάκη από τον Κλοκοτό του Δήμου Φαρκαδόνας που έχασε τη ζωή του στα Σέρβια

Η κηδεία του Κώστα Ιακωβάκη που έχασε τη ζωή του στην περιοχή των Σερβιών Κοζάνης θα τελεστεί τα επόμενα 24ωρα μετά την διεξαγωγή της νεκροψίας
Για νεκροψία-νεκροτομή μεταφέρθηκε αργά το πρωί της Κυριακής η σορός του άτυχου 51χρονου Κώστα Ιακωβάκη από τον Κλοκοτό του Δήμου Φαρκαδόνας που τραυματίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην περιοχή των Σερβίων Κοζάνης.
Η κηδεία του άτυχου άνδρα που διέμενε στο Κλοκοτό, δεν έχει οριστεί ακόμη και θα τελεστεί μετά την ολοκλήρωση της διενέργειας της νεκροψίας-νεκροτομής.
Το δυστύχημα όπως είναι γνωστό σημειώθηκε σήμερα Κυριακή στις 10 περίπου
το πρωί κοντά στη λεγόμενη «στροφή του Ζάκη», στην Εθνική Οδό Κοζάνης-Λάρισας.
Το φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 51χρονος από άγνωστή μέχρι στιγμής αιτία εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, προσκρούοντας σε κορμό δέντρου. Στο σημείο έφτασαν τα σωστικά συνεργεία, δυστυχώς όμως για τον ίδιο ήταν αργά, μιας και άφηνε τη ζωή του στο μοιραίο αυτοκίνητο.
Η είδηση προκάλεσε βαθιά θλίψη και πόνο στους οικείους και στους συγχωριανούς του που δεν μπορούν να πιστέψουν το μοιραίο συμβάν.
Πηγή: krinitrikalon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας