Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Πρόταση του Δήμου Εορδαίας για ένταξη της κατασκευής και του εξοπλισμού των εγκαταστάσεων καταφυγίου αδέσποτων ζώων και συντροφιάς στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», με προϋπολογισμό έργου 372.000,00 € .

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 24-12-2019,  εγκρίθηκε η συμμετοχή του Δήμου Εορδαίας στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» με τον τίτλο : «Κατασκευή και εξοπλισμός, εγκαταστάσεων καταφυγίου αδέσποτων ζώων και συντροφιάς του Δήμου Εορδαίας», ύψους 372.000,00 ευρώ (συμπ. Φ.Π.Α.).

Κατόπιν τούτου και στα πλαίσια της υπ’ αριθμ. 42256/3-6-2019 πρόσκλησης Χ (ΑΔΑ: 66Δ14655ΧΘ-ΧΒΣ), με την οποία καλούνταν οι Δήμοι και τα Νομικά Πρόσωπα αυτών να υποβάλλουν προτάσεις στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», ο Δήμος Εορδαίας υπέβαλλε αίτημα χρηματοδότησης στον άξονα προτεραιότητας με τίτλο: «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο: «Κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Εορδαίας».
Τέλος να σημειωθεί ότι ήδη έχει συντελεσθεί η εμπρόθεσμη υποβολή της πρότασης, με  το σχετικό Τεχνικό Δελτίο και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που απαιτεί η ως άνω πρόσκληση, ενώ επίκειται στο προσεχές διάστημα η σύνταξη και η υποβολή των τευχών της μελέτης για το έργο-προμήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας