Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Στάθης Κωνσταντινίδης: 14 περιπολικά, θερμικές κάμερες, αλεξίσφαιρα γιλέκα, αντιβαλλιστικά κράνη, υπολογιστές αυτοκινήτων, φακοί κλπ. για την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης

Τη θερμή ανταπόκριση του Υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη έλαβα σε πρόσφατη επίσκεψή μου στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπου συζητήσαμε για ζητήματα της αρμοδιότητάς του, που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή μας.

Στον κύριο Υπουργό διαβίβασα την ανάγκη για την άμεση ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης
Κοζάνης με περιπολικά και άλλα υλικοτεχνικά μέσα, για την καλύτερη και ασφαλέστερη εκτέλεση των καθηκόντων των αστυνομικών, σύμφωνα με τις ανάγκες που κατέγραψα σε προηγηθείσα επίσκεψή μου στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση.

Μέσα σε λίγες ημέρες έλαβα την απάντηση ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα διατεθούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης συνολικά 14 περιπολικά (6 NISSAN QASHQAI και 8 PEUGEOT), θερμικές κάμερες, αλεξίσφαιρα και φωσφορούχα γιλέκα, αντιβαλλιστικά κράνη, υπολογιστές αυτοκινήτων, φακοί κλπ.

Η ενίσχυση των αστυνομικών κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, αποτέλεσε δέσμευση της νέας κυβέρνησης και τίθεται άμεσα σε εφαρμογή.

Επιπλέον, στη συνάντηση με τον κ. Υπουργό, τον ενημέρωσα και ζήτησα τη συνδρομή του για τα ζητήματα της μετεγκατάστασης του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων στο αναξιοποίητο κτίριο του οικείου Ειρηνοδικείου και για τη σύσταση παραρτήματος Πυροσβεστικής στην πόλη της Σιάτιστας.

Έχω τη βάσιμη προσδοκία ότι σύντομα θα ικανοποιηθούν και τα παραπάνω εύλογα αιτήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας