Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης ανέβηκε στο βήμα και κατέβηκε αμέσως: Ξέχασε την ομιλία του (video)

Όλα τα είχαμε δει σ´αυτή τη Βουλή αλλά αυτό που έγινε το απόγευμα της Τρίτης, δεν έχει προηγούμενο. Το πρωτοφανές περιστατικό είχε πρωταγωνιστή τον βουλευτή του ΣυΡιζΑ Δημήτρη Δημητριάδη.
Ο κύριος Δημητριάδης, ως εισηγητής του ΣυΡιζΑ επί του νομοσχεδίου για προσάρτηση ευρωπαϊκών οδηγιών που αφορούν στις οικονομικές καταστάσεις επιχειρήσεων στην ελληνική νομοθεσία, ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει όμως γρήγορα διαπίστωσε ότι τα μισά χαρτιά της ομιλίας του τα είχε ξεχάσει στο σπίτι του .
Σχόλιο ai-vreS: Μπράβο Μπράβο !!!!!!!!!!!

Έτσι κατακόκκινος από ντροπή αναγκάστηκε να διακόψει την τοποθέτησή του .
Μάλιστα από το βήμα της Ολομέλειας απευθύνθηκε προς συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ για βοήθεια.
«Για ψάξε στο έδρανο ή στην τσάντα μου μήπως βρεις την υπόλοιπη εισήγησή μου» είπε απευθυνόμενος στην κυρία Φωτεινή Βακή αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση. «Δεν το πιστεύω...», συνέχισε ο κ. Δημητριάδης για να εξηγήσει στους υπόλοιπους: «Χίλια συγνώμη θα σταματήσω εδώ λόγω απώλειας της εισήγησής μου. Τα υπόλοιπα θα τα πω στην δευτερολογία μου»
iefimerida.gr

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατα τα αλλα περιμενουμε απο τον εν λογω κυριο να διευθετησει το θεμα της ΛΑΡΚΟ. Περαστικα μας

Ανώνυμος είπε...

Ποιος σου ειπε 9.44 οτι την Σερβιωτικη κοινωνια την ενδιαφερει το θεμα της ΛΑΡΚΟ;

Ανώνυμος είπε...

Οι εκατονταδες που κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι και οι δεκάδες που μαζεύτηκαν στην συνεδρίαση του ΔΣ γία αυτό το θεμα. Εσένα ποιος σου είπε ότι δεν την ενδιαφέρει?

Ανώνυμος είπε...

Θες να ανοιξουμε θεμα; Θα χασουν την δουλεια τους ποιοι; Οι βολεμενες κορες, οι βολεμενοι γιοι, οι βολεμενοι γαμπροι; Δεν βλεπεις οτι η ΛΑΡΚΟ κατηντησε οικογενειοκρατια; Οι συνταξεις μειονωνται, οι μισθοι το ιδιο η ανεργια καλπαζει, στους εργαζομενους της Λαρκο εγιναν μειωσεις; Οι δεκαδες που ηταν στην συγκεντρωση ηταν εργολαβοι και φορτηγατζηδες στην δευτερη συγκεντρωση εμφανιστηκαν οι εργαζομενοι. Ο προισταμενος τους ηταν εξαφανισμενος απο παντου!!! Αυτο δεν σε προβληματιζει καθολου; Η απαξιωση της Σερβιωτικης κοινωνιας απο την επισημη Λαρκο; Μην ανοιξει καμμια κουβεντα παλι και για το παρανομο φραγμα μεσα στο φαραγγι γιατι θα παρει η μπαλλα πολυ κοσμο. Οσο για τους φορτηγατζηδες θα χτυπησουν τις πορτες αλλων εργων. Για τους ανεργους των Σερβιων προβληματιστηκες καμμια φορα; Εκανες κανενα αγωνα;

Ανώνυμος είπε...

Οι φορτηγατζηδες δεν είναι εργαζομενοι της Λαρκο? Με την μετέ τι γίνεται. Βγάλε την τσίμπλα από το μάτι και μην κρίνεις με βάση τις αντιπάθειες σου

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Για οσους δεν γνωριζουν η λαρκο εχει πουληθει στην εταιρεια μετκα γινονται και συζητησεις και για τον τιταν.γ αυτο δεν συμετεχει η επισημη λαρκο πουθενα αλιμονο σ εμας που τρεξαμε και θα μεινουμε ανεργοι.

Ανώνυμος είπε...

10:07 ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΡΟΧΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ.ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ? ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΤΡΕΞΑΤΕ ΤΗ ΕΝΟΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

Εξυπηρετω?δεν νομιζω τι εννοεις με βλεπεις?οραματα μπορει

Ανώνυμος είπε...

10.07 εκπροσωπος της ΛΑΡΚΟ εισαι;

Ανώνυμος είπε...

Πως τα γνωριζεις ολα αυτα 10.07;

Ανώνυμος είπε...

pos ginete re ke ta dikamas ta pedia tosa xronia ine anerga me 1000 prosonta eno sti larko me 0 prosonta kathonte ke plirononte;

Ανώνυμος είπε...

Αν η Λαρκο πουληθηκε στην Μετκα τοτε δεν υπαρχει προβλημα στους εργαζομενους το εργο θα συνεχισει να λειτουργει.Γιατι δεν εμφανιστηκε η Λαρκο στην συνεδριαση με επισημο εκπροσωπο της να ενημερωση τον κοσμο να μην ανησυχει; Τι φοβαται;

Ανώνυμος είπε...

Γινεται γιατι τα δικα σου παιδια ειναι περηφανα ενω οι αλλοι ειναι γλυφτες και γιαυτο βολευονται.

Το Προφίλ μας