Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να παραδοθεί ο κόμβος της διασταύρωσης προς Καρυδίτσα και Καισαρειά

Στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται -σύμφωνα με πληροφορίες μας- να ολοκληρωθεί το έργο «Κόμβος εισόδου οικισμού Καρυδίτσας», ώστε να αρθούν τα προσωρινά μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας από Κοζάνη προς τη διασταύρωση για Καρυδίτσα και Ε.Ο. Τριγωνικού – Ρυμνίου – Καισαρειάς, και αντίστροφα.
Μέχρι τώρα έχει κατασκευαστεί η διαχωριστική νησίδα στην πλευρά της διακλάδωσης προς Κήπο-Καισαρειά και η διαπλάτυνση του δρόμου Κοζάνης-Καρυδίτσας στο ύψος του υπό κατασκευή κόμβου. Τις τρέχουσες δυο ημέρες (Πέμπτη-Παρασκευή) προγραμματίζεται να γίνουν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και από Δευτέρα-Τρίτη της ερχόμενης εβδομάδας θα γίνει η διαγράμμιση του δρόμου και η τοποθέτηση των απαραίτητων πινακίδων σήμανσης. Που σημειωτέον φαίνεται ότι θα διατηρήσουν την προτεραιότητα από και προς τον οικισμό της Καρυδίτσας.
Το έργο, προϋπολογισμού 87.000 € (με τον ΦΠΑ), που κρίθηκε απαραίτητο να γίνει, προκειμένου να διασφαλιστεί η οδική ασφάλεια στον κόμβο, λόγω του μεγάλου φόρτου οχημάτων που διέρχονται από αυτόν, δημοπρατήθηκε στις 22.12.2015 και ανάδοχος αναδείχτηκε η ΔΕΛΗΒΑΝΗΣ ΑΤΕΒΕ, που προσέφερε ποσοστό έκπτωσης 55%. Η σύμβαση του έργου, που είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, υπογράφηκε στις 12.2.2016.

mikrovalto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας