Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Μορφωτικός όμιλος Σερβίων «Τα κάστρα» ΤΕΤΑΡΤΗ 29ΙΟΥΝΙΟΥ 21.00 Γιώργος Γελαράκης Υπαίθριο θέατρο Βυζ. Καστροπολιτείας

Ο μορφωτικός όμιλος Σερβίων «Τα κάστρα» παρουσιάζει το Γιώργο Γελαράκη στο υπαίθριο θέατρο Βυζαντινής Καστροπολιτείας την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 21.00. Ο τραγουδοποιός Γιώργος Γελαράκης συνεχίζει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις, έχοντας στις βαλίτσες του το νέο digitalalbum  «Η πόλη μια άδεια αγκαλιά»
Ένα βράδυ με κύρια συστατικά το ρυθμό, τη θετική ενέργεια και την αλληλεπίδραση με το κοινό ως απαραίτητο στοιχείο, θα ταξιδέψουμε μέσα από ρυθμικά μονοπάτια, με αγαπημένα τραγούδια διασκευασμένα με swing, rock 'n' roll και reggae διάθεση! 

Ο Γιώργος Γελαράκης, γεννήθηκε στη Βέροια και ξεκίνησε την πορεία του στα μουσικά δρώμενα της χώρας το 2007. Έχει στο ενεργητικό του πολλές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και μεγάλα καλοκαιρινά φεστιβάλ, openings σε συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών (Β.Παπακωνσταντίνου, Χ.Θηβαίος, Π.Κατσιμίχας, Φ.Πλιάτσικας, Λ.Παπαδόπουλος κ.ά.) και σημαντικές διακρίσεις σε διαγωνισμούς τραγουδιού του musicheaven.gr. Το 2013 κυκλοφόρησε  την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Ονειροποιός" με δικές σου συνθέσεις και στίχους. Το 2014 και 2015 πραγματοποιεί περιοδείες σε όλη την Ελλάδα με εμφανίσεις από την Ορεστιάδα ως την Κρήτη. Το Δεκέμβριο του 2015 κυκλοφορεί το 2ο προσωπικό του album με τίτλο "Η πόλη μια άδεια αγκαλιά" από την MLK, ένα μείγμα με swing, ska, rock αλλά και χαμηλόφωνες μελωδίες.

YouTube: https://www.youtube.com/gelarakisgiorgos
Facebookpage :  Γιώργος Γελαράκης 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας