Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Ονομαστήρια του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης κ. Παύλου

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 29η Ιουνίου τρ. ε., εορτή των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης κ. Παύλος άγει τα σεπτά του ονομαστήρια.
Οι πανηγυρικές ιερές ακολουθίες θα τελεσθούν στον Ιερό Μητροπολιτικό και Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου ως εξής:
Την Τρίτη 28η Ιουνίου και ώρα 7.00 μ.μ. θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, χοροστατούντος του  Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σαλώνων κ. Αντωνίου.
Την Τετάρτη 29η Ιουνίου και ώρα 7.00 π.μ. θα τελεσθούν Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεαβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.
Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος κ. Παύλος θα δέχεται τις ευχές κλήρου και λαού στον Μητροπολιτικό Οίκο - Επισκοπείο (ως τη 1.00 μ.μ. και το απόγευμα από τις 6.30 μ.μ.).Από την Ιερά Μητρόπολη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από τον Αρτέμη Σώρρα θα δεχτείτε ευχές ?

Ανώνυμος είπε...

Σιγά να μη δεχτεί ένας τέτοιος επίσκοπος τέτοιας εμβέλειας να δεχτεί απο έναν ταπεινό Σώρρα ευχές; Αυτός δέχεται ευχές από Τσόρτς Σόρο Ρότσιλντ και βάλε τι τον πέρασες δηλαδή!!!!Αλήθεια στην παγκόσμια πανορθόδοξη σύνοδο που δεν την τίμησαν αυτοί οι κακοί Ρώσοι ήταν αυτός;

Το Προφίλ μας