Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016

Πολιτική επίσκεψη του Βασίλη Λεβέντη την Δευτέρα, στην Κοζάνη και την Πτολεμαϊδα

Συναντήσεις με τοπικές αρχές, φορείς, καθώς και στελέχη και φίλους του κόμματος του, θα έχει ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, την Δευτέρα 4 Ιουλίου,  στην Κοζάνη και την Πτολεμαϊδα.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, στις 10 το πρωί της Δευτέρας ο κ. Λεβέντης θα επισκεφθεί τον Μητροπολίτη Παύλο στην Ιερά Μητρόπολη Σερβίων & Κοζάνης, στις 11 και μισή
το πρωί  θα πραγματοποιήσει Επίσκεψη στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης  και θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο και την διοίκηση του επιμελητηρίου , στη μία και μισή το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Εορδαίας στην Πτολεμαϊδα και στις 8 το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση μελών και φίλων του κόμματος του, στο καφέ «ΑΒΑΝΤΖΟ», στην Κοζάνη.
«Είναι η πρώτη επίσκεψη του κ.Λεβέντη στην περιοχή, από την περίοδο που η  Ένωση Κεντρώων βρίσκεται στην Βουλή», τόνισε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ Κοζάνης, το στέλεχος του κόμματος και υποψήφιος Βουλευτής στις προηγούμενες εκλογές Παύλος Κιλίντζης.
ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ:  Αντώνης   Μαυρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας