Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Ολόκληρη η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού της 27/6/2016 ( Video 240' www.Live-Avles.tv)

.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

POY NA KOPSH EISHTIRIA TO 8EATRO EDW EINAI TSAMPA TIFLA NA EXEI TO 8EATRO THS DEYTERAS

Ανώνυμος είπε...

POSO XAMHLA RE ZHNW EPESES PRWTH FORA PARETH8HS PROEDROS DHMOTIKOY SYMBOYLIOY ANTI NA ANABALEI TH SYNEDRIASH SYNEXIZEI NA PROEDREBEI, GIA TA PANYGHRIA LEME

Ανώνυμος είπε...

Ποιο σπίτι δήμαρχε? Πήγες να δεις? Είναι έτοιμο να πέσει. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟς ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟς ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΣΕΙς ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΕΙς ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΟΥ ΖΟΡΜΠΑ.Οι Καταφιώτες ντρεπονται για την προχειροτητα και την κακοτεχνία του.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Πιτσιάβα γιατί τα ζητάς όλα από τον Δήμαρχο και δεν τα ζητάς απο τους αντιδημαρχους. Ο Τέτος έχει την ευθυνη για το χωριό σου. Αυτόν να περιλάβεις.

Ανώνυμος είπε...

Game of thrones by serbia

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ !!ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ?ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ .ΚΑΙ ΕΣΕΙς ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙς.ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΨΕΜΑΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ .ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΔΟΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ .

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος ήταν προχτές και δήλωσε μολις τους ειπα πως θα παρω κεφαλια μαζευτηκαν ολοι πίσω σαν τις μυγες στα σκατα. Τον ακουσαν πολλοι ανθρωποι

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ
ΤΗΝ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΣΉΜΕΡΑ ΕΊΝΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ
ΘΑ ΤΟΝ ΕΥΓΝΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ

Το Προφίλ μας