Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

H Μαθητική Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2014 στα Σέρβια (Video Live-Avles.tv)

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αναμένουμε άμεση ενημέρωση από το blog για την απουσία του δημάρχου από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου , ώστε τυχον σχόλιά μας να μην τον αδικήσουν, αφόσον αυτή κριθεί δικαιολογημένη.

ai-vreS είπε...

Έρχεται και η ενημέρωση... :-) (Ο καιρός καλός;)

Ανώνυμος είπε...

Τον πήρε ο άνεμος!!

ai-vreS είπε...

Βελβεντό.

Ανώνυμος είπε...

O καιρός μια χαρα, αλλά η παραπάνω γράφουσα διακατέχεται , όπως και να το κάνουμε, από μια περιέργεια για την απουσία του προσφιλούς της δημάρχου.. Δεν επιθυμεί, καμμία περίπτωση, να οφείλεται σε λόγους υγείας, γιατί θα είχε τύψεις σε περίπτωση που έγραφε κάτι λιγάκι δηκτικό και πικρόχολο.

Ανώνυμος είπε...

O δήμαρχός μας απουσίαζε από τον τοπικό εορτασμό της εθνικής επετείου, εκπροσωπήθηκε όμως άψογα στο βάθρο από τη δεσπόζουσα παρουσία του κ. Ζάκη και λοιπούς παράγοντες. Αρχικά θεωρήθηκε, ότι ίσως επιθυμεί να δώσει ένα μάθημα απαξίωσης στην κοινωνία των Σερβίων , μετά τις τόσες συζητήσεις που ακολούθησαν την προηγούμενη δημόσια εμφάνισή του. Δεν θα τον αδικούσαμε, αφού άλλωστε, δηλώνει "...επιτυχημένος ελεύθερος επαγγελματίας" και σε ελεύθερη απόδοση "...από άλλο ανέκδοτο". Στη συνέχεια όμως, πληροφορήθήκαμε, ότι παρακολούθησε την παρέλαση στο Βελβεντό. Αναγνωρίζουμε, ότι ήταν -ΟΚ!- μια κίνηση τακτικής, αφού οι εκεί συμπολίτες μας τον τίμησαν απλόχερα με τη ψήφο τους , αφενός, και οι ροδακινοπαραγωγοί πρέπει να κατευναστούν μετά τις εντάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, αφετέρου. Ας σημειωθεί ότι, κάπου στο πλήθος και εκτός του βάθρου (;) των επισήμων διακρίναμε και τον σεμνό και ταπεινό κ. Πολυδεύκη Λιάκο -θυμάστε;- τον επικεφαλής του συμπαθούς συνονθυλεύματος που ανέδειξε στο δημαρχιακό θώκο τον γραφικό και ταυτόχρονα τόσο ενδιαφέροντα τοπικό μας άρχοντα. Κατά τα λοιπά, μια ακόμη ωραία επέτειος ανήκει στο παρελθόν!!!

Ανώνυμος είπε...

Κυριε 7.31σου ελειψε. Βαλε το βιντεο σπο τις 10 Οκτωβριου για να σου φυγει το μερακι

Ανώνυμος είπε...

Γιατί από που προκύπτει ότι ο εκάστοτε δήμαρχος πρέπει να παρίσταται υποχρεωτικά στην παρέλαση των Σερβίων;


Ανώνυμος είπε...

Η πλατεία σήμερα το πρωϊ 28-10-2014 ήταν γεμάτη φύλλα απ΄τα πλατάνια.Γι αυτό πρέπει να κατηγορηθεί ο Δήμος.Όχι γιατί ο Δήμαρχος δεν ήταν στα Σέρβια.Προτίμησε το Βελβεντό.Δικαίωμα του.Δείχνει ότι δεν τον φοβίζουν ούτε εξώδικα,ούτε πανώ.Πολύ σωστή η ενέργεια του.

Ανώνυμος είπε...

ANUROPOS POY DEN MPOREI NA JEPERASH THN EJOSIOMANIA EINAI GIA FTUSIMO.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Παπουλιας, ως Πρώτος Πολίτης της χώρας, παρίσταται στη Πρώτη, ας πούμε, Παρελαση της χωρας. Τηρουμένων, λοιπόν, των αναλογιών το ιδιο συμβαινει και με τις παρελάσεις των τοπικών κοινωνιών. Ειναι θεμα τήρησης πρωτοκόλλου, θέμα ταξεως και , πάνω απ' όλα θέμα κοινής λογικής για το πως κατανεμονται οι επίσημοι, οταν δεν απουσιάζουν για λογους ανωτέρας βιας.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως απο το πρόγραμμα και την πρόσκληση που μας απηύθυνε ο δήμαρχός μας, προέκυπτε ότι, ο ίδιος θα βρισκόταν αλλού; Προσκαλείς κάποιον στο σπίτι σου και συ πας στο γείτονα; Αν προέκυπτε κάτι τέτοιο από τις ανακοινώσεις του Δήμου, εγώ σας μιλώ εντίμως, θα πήγαινα στο Βελβεντό να παρακολουθήσω την παρέλαση (καλός μας γείτονας) . Α! όλα κι όλα!, δηλώνω ...fan του δημάρχου, δεν συμμερίζομαι καθόλου μα καθόλου την κακεντρέχειά σας και εξακολουθώ να μην αντιλαμβάνομαι απο που πηγάζει! Χα! χα! χα!

Ανώνυμος είπε...

Ελάτε τωρα, μη χρησιμοποιείτε βαρεις χαρακτηρισμους. Ακου κακεντρεχεια! Εμεις λιγη αιχμηρή κριτικη κάνουμε, για να γινει καλύτερος ο δημαρχος μας, αφου δουλειά δεν εχουμε...και περιμενοντας εκείνες τις θεσεις εργασιας και τις επενδυσεις του Σωρα! Εγω παντως, στα γουνοφορα δεν παω. Μυριζουν. Δεν ειναι γυνακεια δουλεια αυτη. Τον ψηφισα και θελω καλλιτερη θεση. Αλλα, ξεφυγαμε απο το θέμα μας που ειναι ''Ο Δήμαρχος και η παρέλαση''

Ανώνυμος είπε...

Μηπως τον φοβιζουν,τελικα, και τους καλοπαιρνει?

Ανώνυμος είπε...

Το ψηφοδελτιο του Λιακου..ελλιπες..αστοχο ως προς τη συγκυρια..εκ του αποτελεσματος..ναι..αλλα συνοθυλευμα οχι..τα δυο αλλα που ειχαν οτι κατεβαζει ο λακκος ..πως τα βαπτιζεις ..αραγε τον ανθο της δημοκρατιας μηπως? σοβαρευτειτε ..γιατι τετοιου ειδους αποψεων εμφορειστε ακομα..και λιγο οι υψηλες μυτες..οδηγουν σε αυτα τα αποτελεσματα..φταινε και οι αλλοι..αλλα μηπως πιο πολυ <>?

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΙΔΑΙΤΕΡΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.Σ΄ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΩΣΤΕ , ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΕΡΑΣ.
ΟΤΑΝ ΧΘΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΤΑ ..... ΕΡΓΑ.. ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς δε χρειάστηκε. Μια χαρά κύλησε ο σχολιασμός από τους φίλους και φίλες.

Ανώνυμος είπε...

οταν οι λεξεις χανουν το νοημα τους...ερχονται και παρελασεις πριβε με το λαο στα καγκελα..αυτα τα εργα δε νομιζεις
οτι αξιζει να σ απασχολουν και οχι ποιοι θα ατενιζουν τα νιατα απ τις εδω εξεδρες..ποσο μαλλον ο απ το πουθενα
νεοεκλεγεις...οσο για τη ταμπακιερα του σχολιου σιγη ..φυσικο ειναι αφου την καμπουρα μας αοδυνατουμε να τη δουμε...

Ανώνυμος είπε...

οταν οι λεξεις χανουν το νοημα τους...ερχονται και παρελασεις πριβε με το λαο στα καγκελα..αυτα τα εργα δε νομιζεις
οτι αξιζει να σ απασχολουν και οχι ποιοι θα ατενιζουν τα νιατα απ τις εδω εξεδρες..ποσο μαλλον ο απ το πουθενα
νεοεκλεγεις...οσο για τη ταμπακιερα του σχολιου σιγη ..φυσικο ειναι αφου την καμπουρα μας αδυνατουμε να τη δουμε...

Το Προφίλ μας