Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Μας έστειλε στο ΔΝΤ και ... πήγε για μπάνιο !!!

Ο Κώστας Καραμανλής, ο άνθρωπος που οδήγησε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού που λέγεται χρεοκοπία και στην αναπόφευκτη είσοδό της στο ΔΝΤ, συνεχίζει απτόητος να απολαμβάνει τις διακοπές διαρκείας και τα μακροβούτια στη θάλασσα ως χειμερινός κολυμβητής.
Το περασμένο Σάββατο, λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού κ. Γ Παπανδρέου στο Καστελόριζο, έκανε αυτό που του υπαγόρευε η συνείδησή του: έβαλε το ξεθωριασμένο μαγιό του και συνοδευόμενος από έναν άνδρα της προσωπικής του ασφάλειας έκανε το μπάνιο του στον μικροσκοπικό κολπίσκο που βρίσκεται κάτω από το εκκλησάκι του Αγ Νικολάου στη Ραφήνα. Τι κι αν στο γκάλοπ της ALCO που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα στο «ΘΕΜΑ» το 85% των πολιτών πίστευε ότι ο κ. Καραμανλής γνώριζε ότι η Ελλάδα θα αναγκαστεί να προσφύγει στο ΔΝΤ και γι’ αυτό οργάνωσε τη… φυγή του.
Από την επόμενη μέρα των εκλογών ο κ. Καραμανλής ένιωσε, όπως λένε αυτοί που τον ξέρουν καλά, ανακουφισμένος. Παρέδωσε την πρωθυπουργία, παρέδωσε την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας και άρχισε τις βόλτες, τις χαλαρές εξόδους και φυσικά τις εκδρομές σε Ελλάδα και εξωτερικό με τη σύζυγό του και κάποιους καλούς φίλους. Πήγε στο γήπεδο για να θαυμάσει την αγαπημένη του ομάδα, τον Παναθηναϊκό, και το Πάσχα απέδρασε στην Ιταλία για να θαυμάσει τις ομορφιές της Τοσκάνης και της Βενετίας.Ο πρώην πρωθυπουργός, που θα μείνει στην Ιστορία ως ο πλέον αποτυχημένος κυβερνήτης της Μεταπολίτευσης,  εγκατέλειψε το Μέγαρο Μαξίμου αφήνοντας πίσω του μια χώρα με το έλλειμμα στο 13,7% του ΑΕΠ και δημόσιο χρέος 300 δισ. ευρώ.
Το πόσο απαθής για τις εξελίξεις και τα όσα δραματικά συμβαίνουν στη χώρα είναι ο κ. Καραμανλής το έδειξε για ακόμη μια φορά το περασμένο Σάββατο στο άβατο της Ραφήνας.Μπορεί την προηγούμενη μέρα ο κ. Παπανδρέου να δήλωνε από το Καστελόριζο πως η προσφυγή μας στο ΔΝΤ είναι πλέον μονόδρομος και πως όλοι θα πρέπει να σφίξουμε ακόμη περισσότερο το ζωνάρι, αυτό όμως δεν απέτρεψε τον κ. Καραμανλή από το πρόγραμμά του: το Σάββατο το μεσημέρι φόρεσε το ξεθωριασμένο μοδάτο μαγιό του, πήρε την πετσέτα του και κατηφόρισε από το σπίτι του στον μικρό κολπίσκο που βρίσκεται κάτω από το εκκλησάκι του Αγ Νικολάου στη Ραφήνα για να απολαύσει τη θάλασσα.
Ας δούμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Ημέρα Σάββατο και η κυρία Νατάσα Καραμανλή πάει για ψώνια παρέα με τα δίδυμα. Μετά τις δώδεκα το μεσημέρι το μαύρο Skoda που συνήθως χρησιμοποιεί η οικογένεια για τις μετακινήσεις των παιδιών παρκάρει έξω από την κατοικία του πρώην πρωθυπουργικού ζεύγους στη Ραφήνα όπου και αποβιβάζονται ο μικρός Αλέκος με την αδερφή του Αλίκη ντυμένοι με μπλε φόρμες.
Λίγα λεπτά μετά το Audi της κυρίας Καραμανλή σταθμεύει κιαυτό έξω από την εξώπορτα της οικίας στη Ραφήνα.Από τη θέση του συνοδηγού κατεβαίνει η οικιακή βοηθός και η σύζυγος του κ. Καραμανλή, αφού έχει βγει ήδη από το αμάξι, ανοίγει το πορτ-μπαγκάζ του, όπου οι άνδρες της ασφάλειας του κ. Καραμανλή σπεύδουν να μεταφέρουν από το αυτοκίνητο τα ψώνια. Οι τσάντες μάλιστα ήταν αρκετές, αφού είναι η μέρα που διεξάγεται ο τελικός ποδοσφαίρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αρη, αγώνα που ο κ. Καραμανλής σίγουρα θα παρακολουθήσει μαζί με την παρέα του, με τα απαραίτητα συνοδευτικά ορεκτικά. Ενα τέταρτο πριν από τη μία το μεσημέρι, στο σπίτι της Ραφήνας καταφτάνει το BMW του κ. Καραμανλή, ο οποίος βγαίνοντας από τη θέση του συνοδηγού αστειεύεται με τους άνδρες της ασφάλειάς του. Πίσω του στέκεται ο προσωπικός του φρουρός, κρατώντας μια πετσέτα και ένα μαγιό.
Ο πρώην πρωθυπουργός μπαίνει στο σπίτι του ενώ ορισμένοι εκ των ανδρών της ασφάλειάς του επιβιβάζονται στα αυτοκίνητα και αρχίζουν να περιπολούν τους δρόμους γύρω από την οικία Καραμανλή. Πέντε λεπτά ακριβώς μετά τη μία ο πρώην πρωθυπουργός βγαίνει από το σπίτι του φορώντας μαγιό και έχοντας μια πετσέτα ριγμένη στους ώμους του. Γυμνός λοιπόν από τη μέση και πάνω αρχίζει να βαδίζει ήρεμος και φανερά ευδιάθετος προς το εκκλησάκι του Αγ Νικολάου.
Στον δρόμο ουσιαστικά κανείς δεν του απευθύνει τον λόγο, και μια παρέα που έτυχε να κάθεται στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας δείχνει να χαμογελά βλέποντας τον πρώην πρωθυπουργό με μαγιό. Με γοργά βήματα ο κ. Καραμανλής κατεβαίνει από ένα μικρό δρομάκι στον κολπίσκο, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του. Μαζί του βρίσκεται πάντα ο προσωπικός του φρουρός, ο οποίος σημειωτέον φορά κι εκείνος το μαγιό του.
Ο φωτογραφικός φακός του «ΘΕΜΑτος» απαθανατίζει καρέ-καρέ τις στιγμές του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος απολαμβάνει τη βουτιά του ως χειμερινός κολυμβητής στα ήρεμα νερά της Ραφήνας. Ανδρες από την προσωπική του ασφάλεια ακροβολίζονται γύρω από τον κολπίσκο όπου ο κ. Καραμανλής απολαμβάνει το μπάνιο του για να τον προφυλάξουν από τυχόν αδιάκριτα βλέμματα και παρουσίες. Ο πρώην πρωθυπουργός μπαίνει στο νερό κάνοντας μακροβούτι και κολυμπά λίγα μέτρα από την ακτή, παρέα πάντα με τον προσωπικό του φρουρό, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς δίπλα του. Στη θάλασσα έμεινε περισσότερο από μισή ώρα, ενώ όταν βγήκε σκουπίστηκε αμέσως και ανηφόρισε προς το σπίτι του, καθώς είχε έρθει η ώρα του μεσημεριανού και κάτι τέτοιες ώρες για τον πρώην πρωθυπουργό είναι ιερές. Ο κ. Καραμανλής έδειχνε να το διασκεδάζει αστειευόμενος συνεχώς με τους άνδρες της ασφάλειάς του, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει λόγο και για τον τελικό ποδοσφαίρου που σε λίγες ώρες θα απολάμβανε μπροστά στην οθόνη του με καλή παρέα και νόστιμα εδέσματα ως μια ευτυχή κατάληξη της ημέρας του.
Από το Πρώτο Θέμα. http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=67312

14 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

ΟΧΙ θα κατσει να σκασει ο χοντρος

Ανώνυμος είπε...

Tι κίτρινα είναι αυτά που βάζεται ρε παιδιά...Ενα μπανάκι πήγε να κάνει ο άνθρωπος.Κακό είναι και αυτό...Εδώ ήταν πρωθυπουργός και πήγαινε στο σπίτι του στις 11 το πρωί τώρα που δεν έχει δουλειά να κάνει να μην κάνει κανένα μπάνιο!!!
Και ύστερα είναι στο στοιχείο του....Ξέρει πάντα να τα κάνει θάλασσα...

Υ.Σ.Εδώ ο κόσμος καίγεται .....

Χ.Ε.

ai-vreS είπε...

Διαφωνούσαμε για το θεματάκι Χ.Ε. αλλά τελικά μάλλον ο ισχυρότερος επικρατεί.

Ανώνυμος είπε...

Τέτοια θέματα βάζετε και θα τον αναγκάσετε να φύγει από την χώρα για να βρει καμία ποιο ήσυχη...Να πως διώχνουμε τους τουρίστες από την χώρα μας και δεν μπορούμε να πάρουμε ανάσα...Αρε τουρίστα ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗ.....

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

http://www.antinews.gr/#top2

Ανώνυμος είπε...

Η πατρίδα μας ΕΠΩΛΗΘΗ και σεις ασχολείστε με το ποιός την πούλησε, αρλεκινοι... ρε ουστ απο δω.

Ανώνυμος είπε...

Χ.Ε....ΣΤΗ... δεκαετία του 1980...
άρχισε το μεγάλο ΚΑΚΟ και ΦΑΓΟΠΟΤΙ....

Μετά απο μια 20ετία ΦΑΓΟΠΟΤΙΟΥ.....

ΔΕΝ ΖΩΖΕΤΑΙ.....ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ELEOS RE PAIDIA GIA OLA FTEI O KARAMALIS TSIRAKIA TOY MEGA GINESTE OLOI [PESTE MOY ENA PROTHIPOYRGO POY EFAGE TOSO POLEMO OPOS O KARAMALIS [EINAI O MONADIKOS POY DEN PIRE SYNXARITIRIA APO TOYS AMERIKANOYS AN SAS LEI KATI]TORA TA RIXNOYME OLA SE AYTON [XEXNAME TIS PELATIAKES SXESEI TOY PASOK BAZONTAS TOSOYS DIMOSIOYS YPALILOY APO TO 81 KAI META. KANENAS DEN ANAFERE STO GIORGAKI POY PROEKLOGIKA ELLEGE YPARXOUN TA LEFTA KAI MIRAZE YPOSXESEIS KAI XAFNIKA DEN YXERE TO XREOS ONTOS ENIMEROMENOS APO TON PROEDRO TIS TRAPEZAS TIS ELLADOS ..O PAGKALOS KAI O SIMITIS LEGANE APO 2008 GIA ΔΝΤ. KAI TORA TO PEZOUNE PARTHENES .LOIPAME OSOUS PESANE THIMATA STA TSIRAKIA TOYS DIMOSIOGRAFOYS KAI PSIFISANE PASOK KAI ND TOYLAXISTON AYTI MAS ELEGE PAGOMA MISTHON KAI OXI MIOSI ]GIATI NA MIN GINOUN OI BOULEYTES APO 300 ///200 I 150 AYTA THA ITAN METRA GIORGO AN TO EKANES AYTO PAREMAS AI TON 11//12 MISTHO THA SE PARADEXOMOUNA OYST STOYS ENTETALMENOYS KOMATOPOIIMENOYS ROYFISNOYS DIMOSIOGRAFOYS[MPRABO STOY ANTIKEIMENIKOYS DIMOSIOGRAFOYS GIATI MPORI NA EINAI LIGOI ALLA YPARXOUN KAI AYTOI

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΑΣ.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΑΣ.
ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΝΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΑΣΟΚ Ν.Δ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟ.
ΑΑΑΑΑΧΧΧ ΦΑΤΕ ΤΗΝ !!!
ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΝΕΡΓΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ...ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΛΕΞΗ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΦΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΕ ΠΕΙΣΤΕΨΑΜΕ , ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ , ΑΝΙΚΑΝΑΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ,ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ , ΟΥΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΓΚΙΑ ΣΟΥ . ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ , ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΩ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΩ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΣΟΥ ΟΣΟ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΛΛΑΞ...ΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ,
ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΑ ΡΕ ΚΑΡΙ..ΛΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ,ΕΤΡΕΞΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ,ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΠΟ ΔΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

siga re maga otan simetexis edo kalo einai na dexese kai apantisis kai ase to tha se pari kai tha se sikosi. eise ermeo tis tileorasis kai esei .an pisteyis ayta gia ton karamali se perasane ta pasokia tin karamela tin glifis kai esei [kai mono pou den thelane oi dimosiografi kai iAMERIKANI TON KARAMALI EMEIS EIMASTE MAZI TOY /KAI PISTEYTE OTI I KRISI IRTHE APO AYTON EISTE AXIOI TIS MIRA SAS/OLOKLIRI I YFILIOS EXEI KRISI MONO STIN ELLADA TIN EFERE O KARAMALIS KATA TOY DIMOSIOGRAFOYS KAI TOYS PASOKOYS TROTE PARAMITHI NEO DIMOKRATES AGRAMATI ETSI EISTE MIZERI KALA KANOYN TA PASOKIA KAI SAS XLEBAZOYN TO DIMOSIO EINAI 90 TIS EKATO PASOKIA GIA PESTE POSI ND YPARXOYN KAI AYTI EINAI OI TELEYTEOI PERNOYN SINTAXI /MAKARI NA EMENE ARXIGOS O KARAMALIS O POIO PROSITOS POLITIKOS STON KOSMO STIN ELLADA /

Ανώνυμος είπε...

dosame to onoma MAKEDONIA STA SKOPIA kai sta amerikanakia gia na paroyme danio

Ανώνυμος είπε...

6:14 EISAI VLAKAS? KATARXIN DEN EINAI MAGKIA OPOS GRAFEIS , AGANAKTHSH EINAI KAI SIXAMA . EMENA PROSOPIKA MHN MOY LES GIA ND ESY POY EISAIN MORFOMENOS KAI KOMATSKYLO MEINE ME TO PAXYDERMO,LEOYDI,TOPALIDH , KAI TA YPOLOIPA LAMOGIA, POIA KONTRA KAI KATA RE KOROIDO HTAN O MPOYLIS ? O ROYSOPOYLOS KANONIZE KAI TA XONE EKEI POY HTHELE,BLEPE VATOPAIDI,SKAI.THES NA MEIENIS EKEI MEINE MIZEROS THA MEINEIS MIA ZOI. OSO GIA TO DHMISIO KANEIS LATHOS VALAME KAI EMEIS. THN KORI TOY TSIARTSIONH , TOY KOYRKOYRA,TON PLAKENTA.TON TOPALIDH TON AERGO SE THESI YPODOIHKHTH.GIAYTO SOY LEO HTAN TOSO ANIKANOI TOSO AXRHSTOI POY OYTE TA DIKA TOYS PAIDIA DEN MPORESAN NA VOLEPSOYN AFOY TO THES ETSI,AN KAI EIMAI ANTITHETOS SE AYTH THN LOGIKI.AN EIXE THN MAGKIA KAI TN ANTRILA AS EMEINE RE KAI AS EKANE AYTA POY KANEI TORA KAI O GIORGOS.ALLA ME THN PROTI MPORA PHDHKSE KAI AFHSE AKYBERNHTO TO KARAVI. AYTON TON MPOGO OYTE GIA TSIGARA DEN EINAI NA TON EMPISTEYTEIS NA TON STEILEIS . TREXAME MALONAME AGONIZOMASTAN PROSPATHOYSAME NA TON KALYPSOYME STON KOSMO ME XILIES DYO DIKAIOLOGIES GIA POION? GIA TON ANIKANO ASE MAS RE FILE STON PONO MAS KAI STHN PIKRA MAS. TELOS ENA THA SOY PO HMOYN ENERGO MELOS THS ND TO KSEREIS OTI EPI KYBERNHSEOS ND 3 FORES KONTEPSA NA XASO THN DOYLEIA MOY DIXOS LOGO KAI TI? APO DIEYTHYNTES YPOTITHETAI ASE MHN XTYPHSO KANENA EGKEFALIKO TORA MHN ASXOLEISE MAZI MOY DES TA PRAMATA KAI ME ALLI MATIA MAS PRODOSAN PARTO XAMPARI TON BLEPEIS PIO PANO O KOSMOS XANETAI KAI AYTOS KANEI MPANAKIA ME TON NTAVATZI TOY.TOYLAXISTON RE MPOULI MHN PROKALEIS ELEOS O ALLOS DEN EXEI NA PAREI GALA GIA TO PAIDI TOY KAI SY MOY KANEIS MPANAKIA ME THN BMW APO PISO . GIAYTO SOY LEO ASTO PONAEI H ISTORIA AYTH

Ανώνυμος είπε...

PROTON DEN SE EIPA BLAKA MIN DIXNIS MIKROS 2ON SEBOME TIS APOPSISOY KAI SE KAPOIA MPORI NA EXEIS DIKAIO MILAS SAN NA SE TAXANE DOULIA KAI DEN BOLEYTIKES KOITAXE POS BOLEYONTE STIN PARIFERIA AYTI TIN STIGMI GINEKES SINDIKALISTON PASOKON[POY OTAN EIRTHE O LEOUDIS DEN EDIOXE KANENAN APO TOYS PROIGOYMENOYS SIMBASIOYXOU ]KOITAXE STIN ERA POSA ATOMA MONIMOPOIITHIKANE 13 ATOMA 1 ND YPOLIPOI PASOK ]KAI KALA KANANE TA PAIDIA KAI BOLEFTIKANE DOYLIA GIA OLON TON KOSMO ]ALLA AXIOKRATIA TOY PASOK EINAI AYTI SIMERA AKOYSES KATHOLOY TA KANALIA AKOUSES TO BOYTIROPEDO TON KAPSI POS PAROUSIAZI TA PRAGMATA SAN MAS PIDANE SIGA SIGA KAI ME BAZELINI MPRABO STIN KANELI POU TA LEI XIMA KAI STON LAZOPOULO FILE OLOI EINAI LAMOGIA THA DIS TIN AXIOKRATIA ASEP META TON SEPTEMBRIO . STIN PERIFERIA DEN XEROYN POION NA BALOUN DIEYTHINTI TO 99%EINAI PASOK STI NOMARXIA TO EIDIO SE OLES TIS DIMOSIES YPIRESIES TA ROYSFETOIA 20 XRONON KAI MILAME GIA ND DEN BOLEPSE TA PAIDIA TIS KANENA GIA AYTO EINAI TORA STO KANABATSO EIMOYN APO PALIA ND ETREXA GIA TIN ND TO 2004 PSIFISA ND STI ALLES OLES DEN PIGA KAN NA PSIFISO KOITAXE POSOI DIMOSIOI YPALILI EXOUN BOLEPSI TA PAIDIA TOYS STO DIMOSIO KAI THA KATALABIS .POLI OREA TA METRA NA KATARGITHI O 13-KAI O 14 MISTHOS KAI NA TOY MIOTHI KAI O MISTHOS [BLEPE EKTOS EDRAS POS TA PERNOYN KAI TA EXTRA/KALA TOYS KANOUN OLO TO DIMOSIO TOYS PLIRONAME TOSA XRONIA OLA TA ROUSFETOIA TOY PASOK TA PLIRONAME XRONIA KALA TOYS KANOYS AYTA FILE MOU KAI PISTEYO NA TA LEME//////

Το Προφίλ μας