Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010

Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας: Σύσκεψη για τις δασικές πυρκαγιές

Σύσκεψη πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας την Πέμπτη 27 Μαΐου 2010 στις 10 το πρωί, με θέμα την «Πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιών για το έτος 2010». Στη σύσκεψη θα γίνει εισήγηση από τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας κ. Γιώργο Κίρκο, ενώ θα ακολουθήσει ενημέρωση για το αντιπυρικό σχέδιο από την Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας. 


Επίσης θα γίνουν ενημερώσεις από τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις για την υλοποίηση των μέτρων περί αντιμετώπισης δασικών πυρκαγιών για το 2010, από τη Διεύθυνση Δασών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τις εργασίες που έχουν εκτελεστεί ή προγραμματιστεί να γίνουν από τις Διευθύνσεις των νομών, από τη Διεύθυνση Αγροφυλακής επί του σχεδίου και των μέτρων επιτήρησης και ελέγχου της υπαίθρου και των δασών για την πρόληψη, αποτροπή και έγκυρη ενημέρωση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιών.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/5/10 16:21

    Για τους δασοπυροσβέστες που υποσχεθήκατε προεκλογικά να τους μονιμοποιήσετε και τώρα τους κόβεται και μήνες από την σύμβαση τους θα πείτε τίποτα κύριοι του ΠΑΣΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/5/10 13:29

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΑΒΛΙ ? Η ΝΑ ΨΗΝΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ? ΟΛΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΟΡΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας