Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: άστατος...

Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

1ο Ελληνόφωνο Φεστιβάλ

Στη διοργάνωση του 1ου Ελληνόφωνου Φεστιβάλ (Hellinophone Festival) προχωρεί η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού – Αθλητισμού & Κοινωνικής Πολιτικής Κοζάνης (ΔΕΠΑΚΠΚ). Στο φεστιβάλ, που εντάσσεται στο πλαίσιο του 5ου Φεστιβάλ Κοζάνης, θα πραγματοποιηθεί στις 30/10/2010 και σε αυτό καλούνται να συμμετέχουν μουσικά συγκροτήματα από όλες τις χώρες του κόσμου, με την προϋπόθεση να παρουσιάσουν ένα τουλάχιστον πρωτοεμφανιζόμενο τραγούδι στα ελληνικά, του οποίου ο στιχουργός θα πρέπει να είναι είτε μη-Έλληνας σπουδαστής της Ελληνικής Γλώσσας, είτε προερχόμενος από Ελληνόφωνους πληθυσμούς, εκτός Ελλάδας.

Τα συγκροτήματα που θα επιλεγούν να συμμετάσχουν στο Hellinophone Festival θα πρέπει, παράλληλα με το ελληνόφωνο τραγούδι τους, να παρουσιάσουν και μουσικό πρόγραμμα της επιλογής τους.Η ΔΕΠΑΚΠΚ θα καλύψει τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μετακίνησης των συγκροτημάτων που θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση. Χρηματικές βραβεύσεις δεν προβλέπονται.
Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως τις 12/9/2010.
Η αποστολή των αιτήσεων θα γίνεται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο info@kozanifest.gr και θα πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής στοιχεία:
1. Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και διεύθυνση επικοινωνίας του εκπροσώπου του μουσικού σχήματος. 2. Χώρα και Πόλη προέλευσης του γκρουπ, 3. Το διαγωνιζόμενο τραγούδι σε μορφή mp3 και 4. Το ονοματεπώνυμο του στιχουργού.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 0030-24610 23356 – 0030-24610 29843

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας