Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη, 25 Μαΐου 2010

Δήμος Κοζάνης: Δωρεάν Οδοντιατρικός έλεγχος στα παιδιά του ΚΔΑΠμεΑ

Στο πλαίσιο της κοινωνικής μέριμνας ο Δήμος Κοζάνης, εξασφάλισε οδοντιατρική κινητή μονάδα και ιατρικό προσωπικό, που θα πραγματοποιήσει δωρεάν προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο στα παιδιά του ΚΔΑΠμεΑ

Συνεχίζεται η συνεργασία του Δήμου Κοζάνης με την Πανελλήνια Εθελοντική Οργάνωση Αγωγής Υγείας « Αλληλεγγύη Υγείας» και τους Γιατρούς του Κόσμου, έπειτα από την επιτυχημένη διεξαγωγή του σεμιναρίου πολιτικής προστασίας και Α΄ Βοηθειών. . Στο πλαίσιο της κοινωνικής μέριμνας ο Δήμος Κοζάνης, εξασφάλισε οδοντιατρική κινητή μονάδα και ιατρικό προσωπικό, που θα πραγματοποιήσει προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο στα παιδιά του Κέντρου Διημέρευσης και Απασχόλησης ατόμων με αναπηρία του δήμου την Τετάρτη 26 Μαΐου 2010, στις 11 το πρωί, στο χώρο του ΚΔΑΠμεΑ. . Η πρωτοβουλία αυτή του Δήμου Κοζάνης θα συνεχιστεί, καθώς η κινητή οδοντιατρική μονάδα θα επισκεφθεί και άλλα σχολεία του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας