Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010

Απειλούν να μην στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο

της Δέσποινας Αμαραντίδου
Συνεχίζονται τα προβλήματα με τη δυσοσμία στο 18ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Κοζάνης, παρά τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο κτίριο, σύμφωνα με την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Σχολείου κα Μαργαρίτα Παλιού. Για δεύτερη χρονιά παραμένει κλειστή μια αίθουσα από την οποία αναδύεται δυσοσμία, από όπου έχουν ληφθεί δείγματα για ανάλυση, τόσο από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας όσο και από το «Δημόκριτο», στα οποία διαφαίνεται ότι δεν τίθεται ζήτημα όσον αφορά στην υγεία των μαθητών. 

Εν τω μεταξύ την ερχόμενη Τρίτη 1 Ιουνίου 2010 αναμένεται να γίνει ενημέρωση των γονέων από το επιστημονικό προσωπικό του Δημόκριτου και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στο χώρο του Σχολείου, για τα αποτελέσματα των αναλύσεων και να δοθούν απαντήσεις στους γονείς και τους κηδεμόνες, οι οποίοι απειλούν να μην στείλουν τα παιδιά τους από τη νέα σχολική χρονιά στο σχολείο εάν δεν πεισθούν από την ενημέρωση και εφόσον παραμένει η δυσοσμία. 
Πηγή: ΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας