Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: άστατος...

Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης παραχωρεί το χώρο του αναγνωστηρίου της στους μαθητές,

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ 
Η αγωνία για τις πανελλαδικές εξετάσεις πέρασε και η σχολική χρονιά οδεύει προς το τέλος της. Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης συμβαδίζοντας με την εποχή, παραλλάσσει για λίγο τον παραδοσιακό της ρόλο, παραχωρώντας το χώρο του αναγνωστηρίου της στους μαθητές, για να τους δώσει κίνητρα να συμπεριλάβουν στην καθημερινότητά των διακοπών τους το βιβλίο ως μέσο ψυχαγωγίας. Μ' αυτόν τον τρόπο οι μικρότεροι φίλοι της βιβλιοθήκης θα έχουν την ευκαιρία, από την Τετάρτη 2 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 4 Ιουνίου, να ακούσουν παραμύθια από την συντοπίτισσα μας κ. Βαΐτσα Λαμπροπούλου και οι λίγο μεγαλύτεροι να ‘ρθουν σε επαφή με τους δημιουργούς βιβλίων κ. Γλυκερία Γκρέκου και κ. Γιάννη Κατσιγιάννη από την πολύ κοντινή μας πια Θεσσαλονίκη. 
Η πολυπόθητη γνώση δεν έρχεται πολλές φορές με την υποχρεωτική εκπαίδευση και η βιβλιοθήκη προσφέροντας δωρεάν πλήθος υπηρεσιών, όπως ο δανεισμός και η χρήση Η/Υ, έρχεται να προσθέσει ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα της «σοφίας», σε μια εποχή που οι απαιτήσεις συνεχώς αυξάνουν. Πρόγραμμα εκδηλώσεων: 
Τετάρτη 2 Ιουνίου
Συνάντηση με την αγαπημένη μας παραμυθού Βαΐτσα Λαμπροπούλου 
9.00π.μ 2ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης ( Α’ τάξη) 
11.00π.μ 6ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης 
Πέμπτη 3 Ιουνίου
Γνωριμία με το συγγραφέα Γιάννη Κατσιγιάννη
9.00π.μ 8ο Δημοτικό Σχολείο ( Γ, Δ τάξη) 
11.00π.μ 10ο Δημοτικό Σχολείο (Β τάξη) 
Παρασκευή 4 Ιουνίου 
Γνωριμία με τη συγγραφέα Γλυκερία Γκρέκου. 
9.00π.μ 18ο Δημοτικό Σχολείο ( Ε, ΣΤ τάξη) 
11.0π.μ 15ο Δημοτικό Σχολείο και Χ. Μεγδάνη (Α τάξη) 

Χορηγός εκδηλώσεων: ΚΞΓ Επιλέγειν – MyChoice

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας