Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

700 άνεργοι δήμαρχοι

-Καλώς τον Καλλικράτη, πως από δω; -Ήρθα να αντικαταστήσω τον Καποδίστρια που πήρε σύνταξη για να μην τον πιάσει το νέο ασφαλιστικό του Λοβέρδου. 
700 ανέργους δημάρχους θα δημιουργήσει ο “Καλλικράτης”. Και τι δουλειά να κάνουν τώρα στην ηλικία τους; Τους βλέπω να δηλώνουν από δω και πέρα επάγγελμα… οικιακά. Βέβαια πολλοί έχουν κάνει το κομπόδεμά τους. Έκαναν τόσα χρόνια αποταμίευση με τα λεφτά… μας
Η Θεσσαλονίκη γίνεται μητροπολιτικός δήμος. Γι αυτό και μόνο θα έπρεπε να είναι υποψήφιος ο Ψωμιάδης. Ώστε με μία εκλογή να γίνει ταυτόχρονα δήμαρχος και μητροπολίτης, να ησυχάσουμε. 
 Έχω την αίσθηση ότι οι αντιδράσεις για το χωροταξικό θα είναι πολύ μικρότερες από την εποχή του Καλλικράτη. Διότι άμα συγχωνεύεται ο φορέας στον οποίο εργάζεσαι, σιγά μη χαολοσκάσεις που συγχωνεύεται ο δήμος του. Θα υπάρξουν χιλιάδες υποχρεωτικές μετατάξεις. 
Και διερωτώμαι, όταν θα έρθουν τα έγγραφα του υπουργείου στο δήμο, τι θα συμπληρώσουν κάποιοι στο ερώτημα “τι ακριβώς δουλειά κάνατε στο δήμο;”. Επειδή είναι δύσκολο να γράψει κανείς “τίποτε” ή “ήμουν βοηθός χειριστή φωτοαντιγραφικού μηχανήματος” ή “μιλούσα στα φυτά της αντινομαρχίας πρασίνου για να μη μελαγχολούν”, καλύτερα να γράψουν “δεν ξέρω – δεν απαντώ”. 
Θα μου πείτε, υπάρχουν τόσοι πλεονάζοντες υπάλληλοι στους δήμους; Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά για έναν κοντινό δήμο λένε ότι έχει περισσότερους δημοτικούς υπαλλήλους από τον δήμο της Νέας Υόρκης. Θα μου πείτε και τι παραπάνω έχουν οι παλιοαμερικάνοι; Τίποτε. Μόνον 19 εκατομμύρια περισσότερους κατοίκους.
Ε ρε γλέντια που θα έχουμε στις δημοτικές εκλογές. Ένας στους τρεις ενήλικους Έλληνες θα είναι κάπου υποψήφιος. Να δούμε όμως που θα βρει δεύτερο να τον ψηφίσει. Και οι “αντάρτες” θα είναι τόσοι που αν υπήρχαν τόσοι στον Εμφύλιο δεν θα είχε υπάρξει η συμφωνία της Βάρκιζας. Τα spread πεσαν κάτω από τις 1000 μονάδες. Τι καθόμαστε; Να δανειστούμε αμέσως μερικά δισ. Έτσι κι αλλιώς κάποια μέρα θα χρεωκοπήσουμε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΙΑ

Αυτούς ΤΟΥΣ
“τίποτε” ή “ήμουν βοηθός χειριστή φωτοαντιγραφικού μηχανήματος” ή “μιλούσα στα φυτά της αντινομαρχίας πρασίνου για να μη μελαγχολούν”,

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΑΞΟΥΝ????

ΕΝΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ , διόρισε, σε κρατική τράπεζα,

έναν γνωστό μου,
40 ΕΤΏΝ,
με ΜΟΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ,
ως ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ,
ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΑΠΝΑ!!!!!
και
το ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ,
και ΕΛΕΓΕ και ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ!!!!!
ότι "μπήκε" με την "ΑΞΙΑ ΤΟΥ"!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΚΟΛΙΟΥ. ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Π.Π;

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΟΚΟΛΙΟΥ;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΑΘΟΥΜΕ...
ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ? ΠΟΤΕ ΗΡΘΕ?
ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΟΚΟΛΑΚΙΑ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΗΛΙΟ.
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΛΛΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...

Το Προφίλ μας