Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Συντροφικά πυρά για την έδρα του δήμου Βοΐου

από τον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ
«Η απόφαση που πήρε η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κοζάνης (για την έδρα του νέου δήμου Βοΐου) έγινε ερήμην των Δημοτικών Οργανώσεων της περιοχής Βοίου καθώς και των πολιτών και σας καταθέτουμε ότι όλος ο λαός του Βοίου πλην την Σιάτιστας τάσσεται υπέρ της Νεάπολης ως έδρας».Τα παραπάνω αναφέρουν οι Δημοτικές οργανώσεις ΠΑΣΟΚ Νεάπολης και Τσοτυλίου σε επείγον τηλεγράφημά τους προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ραγκούση και τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Ξυνίδη, τονίζοντας μάλιστα τα εξής:

«Η παραβίαση των αντικειμενικών κριτηρίων που η ίδια η Κυβέρνηση εξήγγειλε και υιοθέτησε αντιτίθεται στις αρχές της αξιοκρατίας και της διαφάνειας. Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι οποιαδήποτε αλλαγή της έδρας από την Νεάπολη, σύμφωνα με το κατατεθέν νομοσχέδιο, μας βρίσκει αντίθετους και αγωνιστικά έτοιμους».
Με δεύτερη ανακοίνωσή της η Δημοτική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Νεάπολης καταδικάζει τη στάση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ νομού Κοζάνης και τους κατηγορεί ότι με τις εμπρηστικές δηλώσεις τους εξωθούν την τοπική κοινωνία του Βοΐου σε αντιπαραθέσεις που αποσαρθρώνουν την κοινωνική συνοχή.
Στην ανακοίνωσή της η Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Νεάπολης αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής:
Βολές και κατά βουλευτών
«Η Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Νεάπολης καταδικάζει συμπεριφορές από όπου και αν προέρχονται και δη από τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ του Νομού Κοζάνης .Με τις εμπρηστικές τους δηλώσεις για την έδρα του υπό ίδρυση Δήμου Βοΐου με έδρα την Νεάπολη, εξωθούν την κοινωνία των δημοτών και κατά επέκταση των Πολιτών του Βοΐου σε αντιπαραθέσεις που αποσαθρώνουν την κοινωνική συνοχή.
Με την στάση και την προκλητική τους συμπεριφορά οδήγησαν τους Δημοτικούς άρχοντες της Σιάτιστας σε ανάρμοστες συμπεριφορές και εξώθησαν τους πολίτες να εκφράσουν προσβλητικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς για τους μελλοντικούς τους συμπολίτες. Αποτέλεσμα αυτών το κλείσιμο της Εγνατίας Οδού και της εθνικής οδού Κοζάνης - Ιωαννίνων, Κοζάνης -Καστοριάς και απαράδεκτες λεκτικές επιθέσεις προς το Υπουργείο Εσωτερικών «..κατάλυση της Δημοκρατίας..», «πολιτική αλητεία».
Ακόμη και μετά την κατάθεση του Ν/Σ στη Βουλή κάποιοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αντιπολιτεύονται τον Υπουργό Εσωτερικών στην προσπάθεια της Κυβέρνησης για την ομαλή μετάβαση στο φιλόδοξο σχέδιο Καλλικράτης. Ο κ. Αθανασιάδης δήλωσε στον τύπο: «..ναι το άρθρο 1 δεν θα το ψηφίσω.., ..δεν μπορώ να συνεχίσω να είμαι μαριονέτα, ούτε Φιλιπινέζα πουθενά..». Ο κ. Κουκουλόπουλος συνεχίζει να δηλώνει ότι έγινε λάθος και θα διορθωθεί.
Αυτή η στάση των Βουλευτών δημιουργεί αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσα στην κοινωνία των πολιτών και μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αυτοί που διατείνονται για την δημοκρατία της πλειοψηφίας αναιρούν πρώτα τον εαυτό τους και μετά το κίνημα».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ. ΟΥΣΤ!!!

Το Προφίλ μας