Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010

Επιστολή Ένωσης ΔΕΗ προς Νομάρχη Κοζάνης

Πτολεμαίδα 27/5/2010 
Προς: Νομάρχη Κοζάνης κ. Δακή Γεώργιο.
Θέμα: Πωλήσεις Λιγνιτικών Μονάδων Παραγωγής σε Ιδιώτες.
Κύριε Νομάρχα:
Με ιδιαίτερη ανησυχία παρακολουθούμε σειρά δημοσιευμάτων και ανακοινώσεων του τύπου και των Μ.Μ.Ε, για το σχέδιο αποκρατικοποιήσεων της κυβέρνησης, το οποίο περιλαμβάνει πωλήσεις Λιγνιτικών Μονάδων Παραγωγής της ΔΕΗ σε ιδιώτες επενδυτές του εξωτερικού. Την ανησυχία των εργαζομένων επιτείνουν, οι αποσπασματικές σχετικές δηλώσεις πολιτικών στελεχών της κυβέρνησης και του κοινοβουλίου, οι οποίες εκφράστηκαν και σε τοπικά Μ.Μ.Ε. 


Σε σχετικές ανακοινώσεις και καταγγελίες έχουν ήδη προχωρήσει τοπικά συνδικάτα και παρατάξεις των εργαζόμενων. Σημειωτέων ότι έως τώρα δεν υπήρξε καμία διάψευση από την κυβέρνηση και ιδιαίτερα από τα αρμόδια Υπουργεία Οικονομικών και ΥΠ.Ε.Κ.Α. Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο της αποφάσισε ομόφωνα, την κάθετη απόρριψη έστω και της παραμικρής ιδέας για περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ. Θα προχωρήσει σε κάθε μορφής κινητοποίηση για να αποτρέψει την εκποίηση της περιουσίας του Ελληνικού λαού και της τελευταίας μεγάλης παραγωγικής δυναμικής του.
Στην προσπάθεια αυτή, η σύμπραξη της τοπικής κοινωνίας και η πρωτοπορία της θεωρούμε πως έχει κατακτηθεί και έχει αποδειχτεί από καιρό. Σας ζητώ να προχωρήσετε σε άμεση σύγκληση του Συντονιστικού Οργάνου για ενημέρωση και λήψη σχετικών αποφάσεων . 
Με τιμή Παντελής Καραλευθέρης
Αν. Γραμματέας ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ 
Μέλος Συντονιστικού Οργάνου

2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος28/5/10 17:31

  O Παντελής Καραλευθέρης
  Αν. Γραμματέας ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ
  Μέλος Συντονιστικού Οργάνου

  Ρωτάει τον Νομάρχη????
  Αυτός με την ιδιότητα που έχει, δεν γνωρίζει και ζητάει ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ απο τον Νομάρχη?????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος28/5/10 17:52

  H πλακα ειναι πως ο Καραλευθερης ειναι και συμβουλος του νομαρχη!Ατυπος ή τυπικος; θα σας γελασω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας