Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Συναντήσεις εργασίας της Υπουργού Παιδείας στην Κοζάνη

του Θωμά Δημητριάδη
 Στις 12 Ιουλίου έχει προγραμματίσει να επισκεφθεί τον Νομό Κοζάνης η Υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου προκειμένου να εγκαινιάσει το Θερινό σχολείο στην τέχνη των μαστόρων του Βοΐου και της Πίνδου, το οποίο θα λειτουργήσει για ένα δεκαήμερο στον Πεντάλοφο, ως ένα Εργαστήριο θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης για την αποκατάσταση διατηρητέων κτισμάτων. 


Το θερινό σχολείο είναι μια πρωτοβουλία του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Νομού Κοζάνης με την στήριξη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης αλλά και φορέων των μηχανικών και θα συμμετέχουν φοιτητές σχολών του Πολυτεχνείου και μηχανικών στο Εργαστήριο όπου θα διδάξουν καθηγητές αλλά και έμπειροι μάστορες της περιοχής. Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας. 
Χτες Κυριακή 30 Μαΐου, η κα Διαμαντοπούλου βρέθηκε στην Κοζάνη για προσωπικούς λόγους αλλά ατύπως προήδρευσε σε σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Κοζάνης με στελέχη της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Η κα Διαμαντοπούλου ενημερώθηκε για την κατάσταση στο Πανεπιστήμιο και έδωσε σαφείς κατευθύνσεις σχετικά με την μετατροπή του σε πράσινο Πανεπιστήμιο, μια διαδικασία η οποία θα αφορά τα προγράμματα σπουδών των Τμημάτων του και σαφώς θα στρέφει τους φοιτητές στις επιλογές της «πράσινης ανάπτυξης». Η κα Διαμαντοπούλου συνάντησε τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Πολυνείκη Αγγέλη, ενημερώθηκε για την πορεία του Ιστορικού, Λαογραφικού και Φυσικής Ιστορίας Μουσείο της πόλης της Κοζάνης και την ανάγκη στήριξη των προγραμμάτων στα οποία συμμετέχει για να ενισχυθούν έτσι τα οικονομικά του. 
Πηγή: ΕΡΑ

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ κα Διαμαντοπούλου!

Με αφορμή την επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας στο 1ο ΣΕΚ Βόλου για τα εγκαίνια νέων φωτοβολτιακών συστημάτων στο σχολείο, εκπαιδευτικοί της πόλης – μόνιμοι, αδιόριστοι, ωρομίσθιοι και αναπληρωτές – έχουν συγκεντρωθεί έξω από το σχολείο.
Αντί για την Υπουργό, όμως, έχουν έρθει αντιμέτωποι με ΙΣΧΥΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, οι οποίες ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, απαγορεύουν την είσοδο στους συναδέλφους.


ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

Οι φωτοσβέστες πλέον δεν μπορούν να κρύβονται άλλο. ΟΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΙ ΑΝ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΣΑΣ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΜΠΟ; Ε ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΠΑΕΙ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αννούλα πες μας τη σχέση σου με μια γνωστή "λέσχη"!...
Που νοιάζεσαι για την Ελλάδα και την παιδεία μας!

Ε.Σ. είπε...

Από θαμπούς ντερβίσηδες και στέρφους μανταρίνους
κι από τους χαλκοπράσινους η Πολιτεία πατιέται.
Χαρά στους χασομέρηδες! Χαρά στους αρλεκίνους!
Σκλάβος ξανάσκυψε ο ρωμιός και δασκαλοκρατιέται.

Δεν έχεις, Όλυμπε, θεούς, μηδέ λεβέντες η Όσσα,
ραγιάδες έχεις, μάννα γη, σκυφτούς για το χαράτσι,
κούφιοι και οκνοί καταφρονούν τη θεία τραχιά σου γλώσσα,
των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι.


Αφιερωμένο το αριστούργημα του Κωστή Παλαμά,
κυρία υπουργέ....

Ε.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΝΑ ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΚΟΜΑ!!ΕΔΩ ΚΑΙ 6-7ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΩΡΕΙΤΕ ΤΜΗΜΑ ΤΕΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ..

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η κατάσταση των Σαλτιμπάγκων της ΧΑΛΚΟΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!
ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.ΘΑΡΘΕΙ ΚΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ...

Χάλασε η …φιέστα της Νομαρχίας Μαγνησίας, όπου ήθελε παρουσία της Υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου, να παρουσιάσει στο 1ο ΣΕΚ, την «ψηφιακή Μαγνησία» και να εγκαινιάσει το «πράσινο σχολείο».


Την Υπουργό περίμεναν με ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ, φοιτητές, εκπαιδευτικοί και μαθητές και την «ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ» με …καφέδες, μπουκάλια με νερό και αυγά, διαμαρτυρόμενοι για την εκπαιδευτική πολιτική της Κυβέρνησης.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, κλήθηκαν και επέβαλαν την τάξη… (μάλλον την πράσινη τάξη ...ΑΙΣΧΟΣ!).

http://www.trikalanews

Ανώνυμος είπε...

Στον Βόλο έμαθα την άρχισαν με τους καφέδες από τις καφετέριες,καλά τι σκατά οικονομική κρίση έχουμε όταν της ρίχνουν καφέ που κάνει 3,5 ευρώ?
Εμείς ας μην κάνουμε την ίδια βλακεία,ας πάρουμε από το σπίτι μας..

Ανώνυμος είπε...

αν περιμενετε τμημα τει στα σερβια απο την αννουλα...καλα κρασια!!

Ανώνυμος είπε...

1.39 OLA GINONTAI ALLOSTE YPARXOYN XOROI KAI PROYPOTHESEIS GIA NA GINOYN TMHMATA TEI STA SERVIA,EDO PREPEI NA EIMASTE ENOMENOI OXI SE KONTRES ME DIPLANOYS DIMOYS!

Ανώνυμος είπε...

ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΕΙ ΣΕΡΒΙΑ-ΑΞΙΟΠ ΟΡΕΙΝΟΥ ΟΓΚΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ-ΠΡΟΒΟΛΗ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ,ΚΑΤΑΦΥΓΙ...ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ,ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ Κ.Π.ΑΛΛΑ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΤΜΗΜΑ ΤΕΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΗΔΗ ΠΟΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΟΥΝ
ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ (ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ) ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΟΣ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ"
ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΤΙΤΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΑ ΜΕ ΟΜΙΧΛΩΔΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΩΠΑΣΕΙ

Λ.Μ

Ανώνυμος είπε...

2.35 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΣΑΝ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΩΣ,ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΕΙ ΚΟΖΑΝΗΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ ΕΩΣ 25-30ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ,ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΙ??

Ανώνυμος είπε...

Na paroume kai auga mazi mas na sta prosferoume Annoula! Krima den tha einai wrima ta rodakina, na se paroun kai ta zoumia! Mas xantakwses me to nomosxedio sou! Apo pantou dexetai polemo h nea genia! Tha kanoume ki emeis ton polemo mas!

Ανώνυμος είπε...

Η Δρακουμέλ των Μαγισσών
και Τάφος της Παιδείας
μίλησε για "Πράσινο"
ΑΕΙ Μακεδονίας!...
Άνθρακες ξανά και ξανά ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ.
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ή ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ είναι το ίδιο!
ΜΑΥΡΙΛΑ,ΚΟΜΠΛΕΞ και ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ...
Μια ΠΑΙΔΕΙΑ αναστεναγμών και Οπισθοδρόμησης με πλαστά χαμόγελα και τσιριχτές πράσινες αναθυμιάσεις... ΑΙΣΧΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο πολιτικός κρύβεται για να μην τον γιουχάρει ο κόσμος κάτι δεν πηγαίνει καλά. Δεν είναι κοροϊδία να λέει ότι πηγαίνει στην Κοζάνη για προσωπικούς λόγους και εντελώς τυχαία προεδρεύει και σε μια επιτροπή με φορείς του τόπου; Δηλαδή ο άλλος καθόταν στο καφενείο και τον πήραν τηλέφωνο ήρθε η Διαμαντοπούλου πες μας τα θέματα και τα σχέδια του συλλόγου ή τα θέματα και τα σχέδια του πανεπιστημίου;

Ανώνυμος είπε...

Πότε γύρισες Αννούλα απο την Ισπανία, εκεί δεν ήσουν το τριήμερο η κάνω λάθος. Ναί καλέ στη λέσχη σας....

Το Προφίλ μας