Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας υπό το φως των κεριών

από το gikas-daskalos.blogspot.com
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κρατώντας αναμμένα κεριά, πραγματοποίησαν όλοι οι κάτοικοι του Βελβεντού Κοζάνης στη διασταύρωση της εθνικής οδού Κοζάνης-Βελβεντού.Διαμαρτυρήθηκαν με αυτόν τον τρόπο,για την άδικη απόφαση της κυβέρνησης να κάνει συνένωση του δήμου με άλλο δήμο. Μια μεγαλειώδης συγκέντρωση για τα δεδομένα του νομού μας. Μια συγκέντρωση πολιτισμού και σεβασμού, αφού ο δρόμος παρέμεινε ανοιχτός. Μια συγκέντρωση αγανάκτησης για τον εμπαιγμό που υπέστη ο δήμος μας,αφού η πρώτη απόφαση,είχε το Βελβεντό,ανεξάρτητο δήμο. Μια συγκέντρωση ελπίδας,αφού πιστεύουμε ότι έστειλε το μήνυμα στους υπεύθυνους. Ελπίζουμε το φως των κεριών να φωτίσει το μυαλό τους και την καρδιά τους και να κρατήσουν την υπόσχεσή τους "πρώτα ο πολίτης". 
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

61 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ola kala phgan me tn diamarthria shmera....to mono kako kai pou sxoliastike arnitika apo pollous velvedinous htan oti o dhmos dn afhse tous ergates tou dhmou na erthoun kai autoi stin diamarthria...tous eipe oti dn xreiazetai na afhsoun tn douleia tous....htan polu arnitiko auto...

Ανώνυμος είπε...

symantikh htan h parousia twn ergatwn xthes sth diastayrosh oso gia shmera etyxe na einai prwhnh h kinitopoihsh ki alloi ergazomenoi sto dhmosio den htan swmatika mazi mas alla h psyxh olwn twn velventinwn htan dipla mas opws kai twn ergatwn toy dhmoy htan mia poly kalh kinhtopoihsh siginisiaka fortismenh giati apoxoristikame tis kalpes mas vevaia pio poly tha syginithoun oi politikoi mas pou den tha prosdokoyn psifoys apo to velvento giati den yparxoyn kalpes pia

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΠΡΕΠΩΝ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΗΜΟ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ?

Ανώνυμος είπε...

Όλα καλά σήμερα παιδιά. Συγχαρητήρια σε όλους τους Βελβεντινούς

Ανώνυμος είπε...

ta perh 3000 kosmou pou anaferthike se diafora post ipervoliko to vrisko me vasi tis fwtografies. 500-800 tous kovo

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά. Μην το βάζετε κάτω

Σ.Τ είπε...

Δείξαμε σ όλους πως την ιστορία μας δεν την διαπραγματευόμαστε. Πάμε δυνατά για να κερδίσουμε την αυτονομία μας

Σ. Τ είπε...

Για άλλη μια φορά εμείς οι Βελβεντινοί δείξαμε πολιτικό πολιτισμό. Ο αγώνας συνεχίζεται

Ανώνυμος είπε...

πολυ καλα κανετε και διαμαρτυρεστε αλλα το παιχνιδι που παιξατε δεν ηταν εντοιμο και δεν ενοω για τους απλους πολιτες αλλα για τους διοικουντες του βελβεντου. οταν συμφωνα με την συνεντευξη του προεδρου τησ τεδκ κοζανης στο φλας ακουσαμε ολοι οι κατοικοι του νομου κοζανης οτι ειχε παρθει αποφαση για την δημιουργια 4 δημων οπου και ψηφιστικε απο την πρωτη κιολας συνεδριαση μετα τον καποδιστρια γιατι δεν ξεσηκωθηκατε τοτε? αλλα μαλον δεν θα ξερατε εσεισς οι απλοι πολιτες τα παιχνιδια επομενος σας δικαιολογο. μαλον οι υποσχεσεις που θα πειρατε απο καποιους δεν επιασαν τοπο και φτασατε σε αυτη την κατασταση. αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη

Ανώνυμος είπε...

Εμείς πολύ καλά κάνουμε και διαμαρτυρόμαστε.
Εσείς που δε μας θέλατε ποτέ στο δήμο σας όπως διαβάζω εδώ μέσα, γιάτί δεν ξεσηκωθήκατε από τότε? Μάλλον είπαν στους διοικούντες των Σερβίων ότι αν έρθει και το Βελβεντό σε εσάς, θα παίρνετε εσείς τα κονδύλια και θα τα τρώτε σουβλάκια! Και δεν αναφέρομαι στον απλό γι' αυτό και σας δικαιολογώ. Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη.

Ανώνυμος είπε...

6:45 dhladh ti allo mporoysate na kanete? kai malista mesa sta oria tou dimoy serviwn

Ανώνυμος είπε...

Αφου είναι όρια του Δ. Σερβίων γιατι κατεβαίνει το συνεργείο του Δ. Βελβεντού και καθαρίζει την περιοχή? εεεε? Πανέξυπνε πολίτη των Σερβίων?

Ανώνυμος είπε...

το τι γραφει ο καθενας εδω ειναι αλλο θεμα αναφερομαι σε αυτους που ειπες δεν σας θελουν .γιατι επι καποδιστρια ρωτιθηκαμε αν θελαμε ολα τα χωρια που μας εδωσαν?γιαιτι δεν πειρατε τα χωρια περα απο την λιμνη εσεις πχ να δουμε τι θα κανατε.εκει θα ησασταν μαγκες. και στο κατω κατω αυτα τα κονδυλια που ηξερες ξεχνα τα, αυτα εφεραν την Ελλαδα στον πατο.γιατι δεν πας στην ουσια του θεματος το οτι ξερατε απο τον καποδιστρια οτι ειναι η τελευταια σας ευκαιρια. δεν θα ειστε εσεις παντα οι προνομοιουχοι και μπροστα σας θα καταριπτονται νομοι του κρατους.ξερατε απο τοτε οτι οι δημοι του νομου θα ηταν 4.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ..
ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ -

Ανώνυμος είπε...

Προνομιούχοι? Εσείς είστε οι προνομιούχοι που πήρατε τον πλούτο των γύρω χωριών και τα φέρατε σε μαύρο χάλι. Και θέλετε να συνεχίσετε να είστε προνομιούχοι και να πάρετε και τα κεκτημένα του Βελβεντού. Νόμοι του κράτους καταρρίπτονται? Ξεφεύγεις...
Είστε οι περισσότερο τοπικιστές με επεκτατικές τάσεις. Θέλετε όλοι να περιέλθουν στην εξουσία σας για να τους κάνετε ότι θέλετε. Σταματήστε να εκτίθεστε. ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ.

Μαζί σας σε προσωπικό επίπεδο δεν έχουμε τίποτα απολύτως, έχουμε όμως έντονη δυσαρέσκεια σαν προοπτική δήμου. Καταλάβετέ το. Γείτονες είμαστε, αλλά θέλουμε να παραμείνουμε γείτονες και ΟΧΙ να αποκτήσουμε συγκάτοικο.

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΣΤΗΤΟΣ

Λ.Σ.

Ζορμπάς Μιλτιάδης είπε...

Κάνεις μεγάλο λάθος. Είμασταν οι μόνοι που στα συμβούλια της ΤΕΔΚ δίναμε πάντα το παρών και διαφωνείσαμε επανειλλημένα , τότε που πολλά μέλη του ΔΣ και ο κ. Κοκκολιός υποστήριζαν ότι ο νομός πρέπει να έχει 4 δήμους. Για τα βασικά επιχειρήματα μας ήταν ενήμερη και η προηγούμενη κυβέρνηση από το 2008. Υπάρχουν γραπτές αποδείξεις για αυτά όπως και ψηφίσματα λαϊκών συνελεύσεων. Μη λοιπόν παραθέτετε ανακριβή στοιχεία.

Ανώνυμος είπε...

8:04 ρώτα κανέναν που ξέρει περισσότερα από σένα να μαθεις τι έγινε κ τότε. Ορισμένα χωριά ήταν να πάνε στο Δ. Βελβέντου αλλά κ τότε τελευταία στιγμή κ για κομματικά συμφέροντα βάλλατε το ΧΕΡΑΚΙ σας και ήρθαν στο δικό σας δήμο.
Όσο για τους γι'αυτό που λες στο Βελβεντό γίνονται λαϊκές συνελεύσεις κ ψηφίσματα εδώ κ 3 χρόνια. Τέλος αυτά που εσύ λες κ θεωρείς ρουσφέτια των πολιτικών εγώ τα λέω υποχρεώσεις! Γιατί όταν ψηφίζω κ εκλέγω τους πολιτικούς υποτίθεται ότι πρέπει να εκφράζουν τη γνώμη μου κ όταν μια κοινωνία διεκδικεί είναι υποχρέωση των πολιτικών του νομού μας να μεταφέρει τις απόψεις της στους αρμόδιους!

Κουρτέλης Κώστας Αντιδήμαρχος Βελβεντού είπε...

Για τη σημερινή κινητοποίηση η Συντονιστική Επιτροπή του Βελβεντού για το σχέδιο " Καλλικράτης" επειδή θεώρησε ότι δεν έπρεπε να ανακοπεί η οικονομική δραστηριότητα της κοινωνίας του Βελβεντού δεν έκρινε επιτακτική την παρουσία όλων των εργαζομένων άρα και των εργαζομένων στο Δήμο. Η συμμετοχή όμως του κόσμου εξέπληξε την Κοζάνη. Φανταστείτε τι θα συμβεί σε παλλαϊκό προσκλητήριο. Εξ άλλου στο Βελβεντό άνα πράγμα ξέρουμε να κάνουμε ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΔΗΜΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ.ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟ.ΚΡΙΜΑ ΕΙΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

8:18 για πες μας τον πλουτο που πηραμε απο τα χωρια κατα του καποδιστρια.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΥΣ ! ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ . ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ . ΕΝΑΣ ΣΙΑΤΙΣΤΙΝΟΣ .(ΔΕΣΠΕΡΕ 9,ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΑΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ !)

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΛΙΑΤΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΤΑΡΧΑΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΑΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΚΑΡΦΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΙΟΥΝ ΟΤΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ (ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟ) ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΝ. Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ . ΔΙΕΚΡΙΝΑ ΕΝΑ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟ ΜΙΑ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΗΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΡΙΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

12¨35 η ομονοια που εχουν φιλε Σιατιστινε οφειλετε στο οτι ειναι μονοι.και ενοω ιδιας καταγωγης αρα και ιδιας ατνιληψης των πραγματων αντιθετα ο δημος Σερβιων εχει 17 (χωρια) και 1 =18 αρα και 18 διαφορετικες αντιληψεις επομενος τελος σε αυτη την καραμελα. οι εποχες των μικρων κλειστων κοινωνιων πανε τελειωσαν ειτε αυτο ειναι καλο ειτε κακο κατα την γνωμη μου κακο, αλλα δεν πρεπει να κρινεις κοινωνιες οταν εχεις διαφορετικα δεδομενα στην δικια σου.

Ανώνυμος είπε...

o 1.16 μολις σας εδωσε την απαντηση κ.πλιατσιο για ποιο λογο το βελβεντο δεν γουσταρει να ανηκει στο δημο σερβιων,πολυ απλα γιατι εχουν μαθει απο μικροι να φθονουν -ζηλευουν το κεντρο της νοτιας κοζανης(πρωην επαρχια σερβιων)πολυ λυπαμαι αλλα αυτος ειναι ο κυριος λογος και μονο!!γιαυτο και δεν θελουν να ακουγεται το προφανες ονομα δημος σερβιων που θα δοθει στον ενιαιο δημο,πριτιμουν π.χ το δημος φουφουτος!!

Ε.Σ. είπε...

Δεν μας ενδιαφέρουν οι κατακτήσεις σας, ο πολιτισμός σας, τα χωριά σας, οι τράπεζές σας, τα αστυνομικά τμήματα, οι αγορές, οι λακούβες, τα ελλείματα και τα "πανγκύρια" σας!!
Να είστε καλά, να ζήσετε, να τα αυγατίσετε και να τα χαίρεστε.
Αφήστε μας να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, με σκληρή δουλειά και με το κεφάλι ψηλά, όπως μάθαμε πάντα!

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Βάγια Σ. είπε...

Το αν σας ζηλεύουμε και σας φθονούμε ξέρουμε εμείς αν ισχύει και μας αρκεί.
Ακούσατε από κανέναν Βελβεντινό να προτείνει όνομα για το νέο δήμο? Η συνένωση και το όνομα "δημος Βελβεντού - Σερβίων" ήρθε από το υπουργείο. Οι Βελβεντινοί ούτε καν ρωτηθήκαμε. Πληροφοριακά δε αναφέρω ότι το μυαλό μας δε φτάνει καν στη νέα ονομασία γιατί στεκόμαστε στην ανεξαρτησία μας και γι' αυτήν αγωνιζόμαστε. Το όνομα δεν το αναφέρει πουθενά κανείς!

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΓΙΑ Σ. Γιατι δεν λες την αποψη σου για το ονομα? Εστω σαν πιθανο σεναριο. Με ενδιαφερει παρα πολυ η γνωμη σου, γιατι οντως εισαι ηπια και χαμηλων τονων, αλλα δειχνεις και λογικη. Αν θυμασαι λοιπον, το πνευμα του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ηταν, σχεδον σ ολη τη χωρα 'πρωην επαρχιες να αποτελεσουν ως επι το πλειστον τους νεους Δημους και για τις εδρες και το ονομα που θα φερουν , ρολο θα παιξουν γεωγραφικα και ιστορικα πιο πολυ, κριτηρια. Αν θες διαλογο, παμε λοιπον.
{Χοροεσπεριδες}

Ε.Σ. είπε...

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Η διπλή ονομασία είναι η καλύτερη επιλογή, γιατί αναδεικνύει την ιστορικότητα και των δύο πόλεων και ταυτόχρονα δημιουργεί κοινούς δεσμούς για την ανάπτυξη της περιοχής.Ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα, θα μπορεί να είναι η Αστική Συγκοινωνία, σε καλύτερες βάσεις και όχι όπως εγινε επιπόλαια μέχρι τώρα απο τα Σέρβια.
Πράγματι, με την οριστική επιλογή της διπλής ονομασίας, παύουν και οι διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στις δύο πόλεις.
Η σημερινή συνάντηση αντιπροσωπείας δήμου Σερβίων στο Υπουργείο Εσωτερικων στην Αθήνα, δεν πρόκειται να οδηγήσει πουθενά.Δεν θα ικανοποιηθεί το αίτημα των Σερβίων για διατηρηση και μόνο του τίτλου Δήμος Σερβίων.
Ο νέος δήμος θα λέγεται οπως καθορίστηκε
ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ-ΣΕΡΒΙΩΝ!

Ε.Σ. είπε...

Η ονομασία θα είναι ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Ο αγώνας ξαναρχίζει, ο αγώνας συνεχίζεται

με κορύφωση τη δικαίωση του ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ!

Βάγια Σ. είπε...

Μη με στήνεις στη γωνία για ένα όνομα. Αν είναι ιστορικά τα κριτήρια του Καλλικράτη, οι δήμοι που έκαναν άλματα στη σύγχρονη κοινωνία, αλλά υστερούν κάστρων και μαχών, πρέπει να πανε να πνιγούνε? Αυτό για σένα είναι δίκαιο? Οι πολιτικοί των κυβερβήσεων μας έχουν πιει το αίμα, περνάμε μια από τις πιο δύσκολες φάσεις σα λαός, μας κόβουν τους μισθούς, αλλά ξαφνικά ο Καλλικράτης είναι απόφαση της κυβέρνησης και πρέπει να εφαρμοστεί! Να τη χ@&ω την κυβέρνηση και αυτή και την προηγούμενη και την επόμενη και τις αποφάσεις τους αντάμα!
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ!

Πέρα από ελληνίδα όμως τυχαίνει να είμαι και Βελβεντινιά και συντάσσομαι με τους συντοπίτες γιατί εμάς θα μας πλήξει μια ώρα αρχίτερα. Δε μπορεί να λέει επίσημα άνθρωπος του δημοτικού συμβουλείου σας ότι δεν ξέρει κανείς ποιό είναι το έλλειμα του Δήμου Σερβίων και να απαιτείτε από μας να σας εμπιστευθούμε το μέλλον μας! Θεωρείς ότι είστε έτοιμοι φίλτατε γείτονα να ανταπεξέλθετε? Προβάλετε σαν εμπόδιο στην ανάπτυξή σας τα ετερόκλιτα στοιχεία που έχουν οι δημότες Σερβίων. Μετά τη συνένωση θα αυγατίσουν οι διαφορές μας! Τα 18 χωριά μετά τη συνένωση θα κληθούν να τρέξουν για να φτάσουν το Βελβεντό ή το Βελβεντό από 'κει που έκανε sprinτ θα κάνει στάση για νερό και πιπί?
Η στάση μου, πρέπει να σου ξέρεις, θα ήταν ίδια ακόμα κι αν ο Καλλικράτης πρόσταζε να γίνει ενιαίος δήμος με έδρα το Βελβεντό και όνομα "δημος Βελβεντού". Πίστεψέ με σ' αυτό.
Εσείς πάλι υποστηρίζετε την κατά γράμμα εφαρμογή του γιατί σε καθαρά τοπικό επίπεδο και βραχυπρόθεσμα θα σας ικανοποιήσει(και συναισθηματικά). Μακροπρόθεσμα όμως η Ελλάδα Θα αποδυναμωθεί και πολύ φοβάμαι θα απειληθεί ακόμα και η γλώσσα μας. Ψιλά γράμματα αυτά όμως ε?

Ανώνυμος είπε...

τελος στα τοπικα προτεκτορατα (αυτονομα κρατιδια).οταν τα Σερβια φοτρωθηκαν τα γυρω χωρια εσεις οι βελβεντινοι κανατε την παπια γιατι σιγουρα δεν τα θελατε και τωρα μασς πουλατε την καραμελα οτι τα Σερβια εκαναν τα παντα για να τα παρουν.εδω ενα παλαιογρατσανο εχετε και βλεπαμε τις διαφωνιες που ειχαμε μεταξυ μας(σε τι κατασταση βρισκεται κυριε Στεργιου?).η λογικη του αποκλεισμου μιας κοινωνιας σαν του βελβεντου απο την εξω πραγματικοτητα και ενοω την συνεργασια με αλλους ποντιους,μικρασιατες,βλαχους.....κ.α. που εγω σαν Παλαιογρατσανιτης λεω καποια στιγμη πρεπει να επιτευχθει και θα πρεπει επιτελους να αναγνωριζουμε οτι η συνηπαρξη ολων των προηγουμενων σιγουρα ειναι ενα βαριδιο για τον δημο σερβιων σε θεματα συνενοησης.δωστε και λιγο σημασια στο παλαιογρατσανο δειτε σε τι χαλι το εχετε το παρατησατε στο χρονο ,και εκει δικαιολογο τα σερβια γιατι αυτοι εχουν 18 παλαιογρατσανα να διοικησουν αρα και 18 διαφορες αντιληψεις.και σιγουρα την εποχη του καποδιστρια τα χωρια εκεινα καποια χρεη θα ειχαν και μεταφερθηκαν στον δημο σερβιων,ετσι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις .πρεπει επιτελους να ξεφυγουμε απο τοπικοιστικες αντιληψεις.και στο κατω κατω κυριε στεργιου οι κυριοι βελβεντινοι διεκδικηστε τον δημο και δειξτε τις ικανοτητες σας εκει .γιατι στα δυσκολα θα βγειτε μαγκες εσεις οι βελβενοι και θα σας παραδεχτουν οι παντες. ενας παλαιογρατσανιτης που δυστηχως δεν βρισκεται στην πατριδα του αλλα το εχει παντα μεσα στην καρδια του.

Βάγια Σ. είπε...

- Απρίλιος 2009. Από το Πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ εγκρίθηκε το έργο αναστήλωσης του παλιού νερόμυλου Παλαιογρατσάνου, προϋπολογισμού 50.000 € περίπου.

-Στα τέλη του 2007 έγινε η δημοπρασία του έργου για την αναστήλωση και συντήρηση των δυο διατηρητέων δημοτικών σχολείων Παλαιογρατσάνου και Καταφυγίου που χρηματοδοτούνται από ΥΠΕΧΩΔΕ (Πρόγραμμα ΕΤΕΡΠΣ με 200.000 €) και τον Νομαρχιακό Τοπικό Πόρο ( με 250.000 €). Αυτές τις μέρες ολοκληρώθηκαν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για τον ορισμό αναδόχου.
Τα δυο παλιά σχολικά κτίρια, που είναι διατηρητέα μνημεία και προστατεύονται από την 4η Εφορεία Νεωτέρων Μνημείων, θα συντηρηθούν και θα ξαναδοθούν για χρήση στις τοπικές κοινωνίες για αξιοποίησή τους. Το έργο υπολογίζουμε να ξεκινήσει άμεσα.

-Το αίτημα του Δήμου προς την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση για την πρόσθετη ασφαλτόστρωση του δρόμου από το Βελβεντό στο Παλαιογράτσανο, μήκους 8 χλμ, έγινε αποδεκτό και στις αρχές Οκτωβρίου ασφαλτοστρώθηκε όλος ο δρόμος με νέο τάπητα. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 600.000 €.

πηγή: επίσημη ιστοσελίδα δήμου Βελβεντού

αυτά με μια γρήγορη ματιά και χωρίς εκτεταμένη έρευνα

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειστε μονοι σας στον κοσμο ομως. ΒΑΓΙΑ Σ.
Εσεις παρα την ξεφρενη πορεια σας στο μελλον, ακομα δεν συγκινησατε το NASIONAL GEOGRAPHIC να κανει ρεπορταζ για το σπανιο ανθρωπινο ειδος που κατοικει στους ισκιους των Πιεριων. Εννοεις οτι πρεπει να προστατευτητε. Αυτο ζητατε στην ουσια. Προστασια οπως η ΜΟΝΑΧΟΥς-ΜΟΝΑΧΟΥς. Απο ποιους αληθεια? θα ρθει ο γειτονας να σου κλεψει τα ροδακινα απ το δεντρο? Να χαλασει τα ομορφα κιοσκια σου? Να κλεψει τις καταθεσεις σου? Να βιαιοπραγησει αραγε? Να σας μεταφερει πιο εκει τον συνεταιρισμο? Μηπως να λερωσει τη σκουπιδιαρα? Να αρπαξει και τον ΚΛΕΑΝΘΗ εκτος απ τον Χ"ΜΑΝΩΛΗ? Τι θα κανει δηλαδη ο υπαρχων Δημος Σερβιων και εχει τρομοκρατηθει ενα ολοκληρο χωριο? Πες μου ακριβως τι εννοεις οταν γραφεις για αλματα και πνιξιμο. Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ. Απ τη στιγμη που για τα ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ειστε και περηφανοι και σιγουροι, τι φοβαστε απο καποιους ανικανους, υπαναπτυκτους? Θα τους κανετε μια ΜΠΟΥΚΙΑ. θα τους φερεται πανευκολα βολτα. Τι ειναι για εσας? Ασε που θα σας ευγνωμονουν για μια ζωη, για την ΕΥΗΜΕΡΙΑ και την μεταλαμπαδευση του ανωτερου πολιτισμου σας.(Βλεπε Μ.Αλεξανδρος) Μια και ανεφερα λαμπαδες, οταν προσκυνατε τα μυριαδες ξωκκλησια σας, εκτος απο λουκανικα, το μενου δεν εχει και λιγο "αγαπα τον πλησιον σου"? Εχει τωρα την αναγκη σου.Δεν το βλεπεις? Χαιρεσαι με το καταντημα του? Την παρατεταμενη παρακμη του? Ειναι επικινδυνα αυτα που εγραψες και ακρως ρατσιστικα. Σκεψου λιγο. ΔΙΠΛΑ ΣΑς ζουν Ελληνες πολιτες, που διαβαζουν τα ιδια βιβλια, ειναι κι αυτοι Χριστιανοι, εχουν το ιδιο Συνταγμα. Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ γι αυτο γινεται. Για να Ε Ν Ω Σ Ε Ι. Δεν γινεται σε μια χωρα αγγελικα πλασμενη, με χωρια κ πολεις που εχουν θετικα ισοζυγια εσοδων μονο. Γινεται για να μειωσει κρατικο κοστος κ δαπανες.Αν μαζι με σας αφησει κι αλλα ανεξαρτητα κρατιδεια, που πιθανον εχουν πλεονασμα, μεγαλωνει και τις δαπανες του λεγομενου κορβανα. Και μην ξεχνας οτι ο εμπνευστης του σχεδιου ειναι ο Ραγκουσης κι οχι ο πονηρος ΚΟΚΟΛΙΟΣ, που θελει να ρεφαρει.
Αν σας το ζητησουμε ολοι εμεις οι φουκαραδες, σαν χαρη, θα το κανετε? Θα συμμορφωθητε λοιπον με το συνταγμα των ελληνων? Η Θα παρακαλαμε-παρολο που τρεχετε με σπασμενα φρενα, ολοταχως για εναν νεο χρυσο αιωνα του Περικλη?- να κατουρηθητε???
Τερμα ΤΟ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΕΣ, ειναι διχαστικο.
ΓΙΩΡΓΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

προς ai-vres. θα σε παρακαλεσω να βγαλεις το(Γιατί εμείς τα Σέρβια τα αγαπάμε γι' αυτό που μπορούν να γίνουν και όχι γι' αυτό που είναι...)γιατι προσβαλεις ολους τους δημοτες των Σερβιων.ποιοι ειστε εσεις που θα κρινεται το τι ειναι τα Σερβια? ειναι ντροπη ενα μεσο επικοινωνιας της εποχης μας να παιρνει μερος υπερ μια ς κοινωνιας και να βαλει σε καποια αλλη.εχω την απορια τη συμφεροντα εξυπηρετειτε?θα παρακαλεσω να αφαιρεστε το παραπανω κακοβουλο σχολιο.

Ανώνυμος είπε...

Πόσα χρόνια έχεις να ρθεις στην πατρίδα σου Κ. Παλαιογρατσανίτη?

ai-vreS είπε...

Διεύκρίνησέ μας λίγο ποιο σχόλιο θεωρείς κακόβουλο (με ώρα αν είναι από ανώνυμο)

Βάγια Σ. είπε...

Ρωτάς να σου δώσω τις απαντήσεις που σου έδωσα ήδη, πριν καν με ρωτήσεις! Πραγματικά αν διαβάσεις πρώτα το δικό σου κείμενο και μετά το δικό μου θα δεις έτσι είναι.
Άρα με βγάζεις κι απ'τον κόπο άλλης μια μακροσκελούς ανάρτησης

Γειά σου Γιώργο

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Γιώργο κανένας δεν έχει πρόβλημα με κανέναν Σερβιώτη προσωπικά αντιθέτως με όλα αυτά τα προσβλητικά σχόλια που γράφεις παραπάνω για μας τους Βελβεντινούς! Εμείς ως κοινωνία δε σας θίξαμε ποτέ, εσάς γιατί σας εξαγριώνει που κάνουμε τον αγώνα μας άκρως ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ για καταφέρουμε αυτό που ΕΜΕΙΣ σαν κοινωνία θέλουμε?? Ναι έχουμε μια αναπτυγμένη κοινώνια και θέλουμε να την αναπτύξουμε κ άλλλο όπως εμείς ξέρουμε τόσα χρόνια! Γιατί να γίνουμε ένας δήμος όταν οι δικοί σου άρχοντες δε νοιάζονατι για τίποτα? Κ θα σου πω δύο μόνο πολύ πρόσφατα παραδείγματα:
1) Ανέβηκα πριν λίγες μέρες στη Νεράιδα και μύριζε το μισό χωριό από τα σκουπίδια! Απαράδεκτο, ένα τόσο όμαρφο μέρος, με τόσα μαγαζιά που δέχεται καθημερινά ένα σωρό επισκέπτες να βρίσκεται σ'αυτή την κατάσταση...
2)Στο Βαθύλακο τα χόρτα απέναντι απ την κεντρική πλατεία θα τους πνίξουν τους ανθρωπους εκεί, ποιος πρέπει να μεριμνησει γι'αυτά???
Ένα τελευταίο που με κάνει κ απογοητεύομαι ακόμη περισσότερο είναι τα χρέη σας! Κ περισσότερο που κανείς του δημοτικού σας συμβουλίου δεν ξέρει τι τους γίνεται... άλλος μιλαει για 1.000.000 άλλος για 4.000.000-4.500.000 κ άλλος οτι κοντέυουν τα 7.000.000. Αν εσείς χρωστάτε τόσα. ο δικός μου τόπος πως θα συνεχίσει να αναπτύσσεται???

Ανώνυμος είπε...

δεν ενοω σχολειο απο επισκεπτη αλλα το σχολιο της σελιδας σαν επικεφαλιδα(Γιατί εμείς τα Σέρβια τα αγαπάμε γι' αυτό που μπορούν να γίνουν και όχι γι' αυτό που είναι)

sottis είπε...

καποτε ειχα γραψει πως δεν επιθυμω σαν σερβιωτης την συνενωση με το βελβεντο για δικους μου λογους,που δεν ειχα και πολυ ορεξη να τους αναλυσω γιατι δεν εβλεπα επιπεδο παρα μονο σαν αντιλογο κατι: "ασε μας ρε πονηρε σερβιωτη",και "τι να μας πεις και συ τεμπελη σερβιωτη" και κατι τετοια χαριτωμενα.ευτυχως που εγραψε αυτα που εγραψε η ΒΑΓΙΑ Σ.τα προσυπογραφω ΟΛΑ!
τιποτα δεν μας χωριζει,εκτος απο μια εντελως διαφορετικη κουλτουρα,που πιθανοτατα εξαιτιας της δεν ειναι ακομη καιρος να μας κανει να συνυπαρξουμε σε ενα κοινο δημο.
το μεγαλος λαθος ειναι που δεν "δουλεψαμε" πανω σε αυτο και "εμεις" και "εσεις" ετσι ωστε να βρουνε προσφορο εδαφος για κατι τετοιο οι μελοντικες γενιες.μονο αυτο με θλιβει,οπως και που δεν κανανε κατι οι προηγουμενες γενιες ετσι ωστε να κανουμε τωρα "ΕΜΕΙΣ" κι "ΕΣΕΙΣ" το ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΜΑ.μονο αυτο,τιποτα αλλο...

"Επειδή τό αδοκίμαστο καί τό απ’αλλού φερμένο
Δέν τ’αντέχουν οί άνθρωποι κι είναι νωρίς...
Είναι νωρίς ακόμη μές στόν κόσμο αυτόν,μ’ακούς
Δέν έχουν εξημερωθεί τά τέρατα..."
Ο.ΕΛΥΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΓΡΑΤΣΑΝΟ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙς ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΙ ΕΙΧΕς ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΓΡΑΤΣΑΝΟ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΝΤΑΣΕΤΕ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΕΡΒΙΑ -ΠΑΛΑΙΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑς.ΜΟΥ ΕΙΠΕς 2-4 ΕΡΓΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟ ΕΜΑς ΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ.ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΕΧΟΥΝ 17 ΧΩΡΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ Μ.ΜΠΕΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Κ.ΠΛΙΑΤΣΙΟΥ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΟΠΩΣ Ο Κ ΖΥΓΟΥΡΗΣ,ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο Κ. ΜΠΟΥΧΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ; ΤΑ ΕΠΕΙΧΙΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΘΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ,ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΩΝ.ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΨΗΦΟ ΜΕ ΤΟ ΚΥΑΛΙ.ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΧΟΥΝΤΑ.ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ FOR EVER!

Ε.Σ. είπε...

Ο καλλικράτης δεν γίνεται επ' ουδενί για να ενώσει φίλε Γιώργο, γίνεται για να διαιρέσει και μόνο. Εμείς ζητάμε μόνο την ανεξαρτησία μας.

Οι φημολογίες περί σχεδόν αυτόνομων κρατίδιων μετά από 30-40 χρόνια, που θα προκύψουν από τις ισχυρές περιφέρειες στην Ελλάδα σου λένε κάτι?
Θα περιοριστεί η χρήση της ελληνικής γλώσσας, των ηθών και εθίμων, οι αναρτήσεις της σημαίας μας, και άλλα τέτοια, για να αποφεύγονται οι εντάσεις και οι διαπληκτισμοί με τους μετανάστες, λαθραίους τε και νόμιμους.

Το ξέρουν οι μεγάλοι μας και το "ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ" πάει περίπατο.....τους συμφέρει περισσότερο το "ΔΙΑΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ".
Αυτό κάνει ο καλός σου καλλικράτης φίλε Γιώργο, διαιρεί και βασιλεύει.

Σε ποιόν δεν άρεσε το χωριό με τον δάσκαλο, τον αστυνόμο, το γιατρό, τον πρόεδρο, το μπακάλη, τον τσαγκάρη?
Τώρα μας έφαγαν οι πολυεθνικές και η παγκοσμιοποίηση.
Η καρδιά της Ελλάδας πρέπει να ξαναχτυπήσει στα μικρά χωριουδάκια, στα νησάκια, στις κωμοπόλεις, στους μικρούς και στους μεγαλύτερους δήμους.
Όμως το ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ, το ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ, το ΓΝΩΘΙ Σ'ΑΥΤΟΝ τα ξεχάσαμε όλοι.
Γουστάρουμε καλλικράτη για να νιώσουμε παντοδύναμοι. Να έχουμε από κάτω μας 18-19-52 χωριουδάκια να διοικούμε.

Ντροπή τους κιόλας που γι' αυτήν την ξεδιάντροπη, απροκάλυπτα κυνική, διοικητική καταρράκωση της χώρας, χρησιμοποιούν το όνομα του αρχαίου αρχιτέκτονα, ο οποίος σύμφωνα με τον Πλούταρχο συνεργάστηκε με τον Ικτίνο για την ανέγερση του μοναδικού σε κάλλος και συμμετρία παγκόσμιου μνημείου, του δικού μας ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ.
Αγώνες γίνονται σε όλη την Ελλάδα ενάντια στον καλλικράτη.
Θα έπρεπε όλοι οι δήμοι ανά την Ελλάδα αυτή τη στιγμή να μάχονται και να αμύνονται υπέρ της ανεξάρτησίας τους.
Κι εσείς ακόμα θα έπρεπε να αγωνιζόσαστε μαζί μας για την ανεξαρτησία μας. Για να μπορούμε φίλε Γιώργο να ζήσουμε ελεύθερα και να πεθάνουμε σαν Έλληνες όλοι μας και όχι σαν δημότες Σερβίων, αν αυτό είναι το δικό σας ζητούμενο.

Κατάλαβες φίλε Γιώργο τί πάει να κάνει ο καλός σου φίλος καλλικράτης??΄

Ακραία? Αιρετικά? ίσως...
Έτσι όμως η Ελλάδα χάνεται...

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΙΑΝΗΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
......ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ........!!!!

Ξύπνα Γιώργο, Νίκο, Κώστα, Μαρία, Άννα, Κατερίνα και φύγε από τη διασταύρωση, άνοιξε μάτια και μυαλό....αρκετά με τον δήμο Σερβίων! Αρκετά!

ai-vreS είπε...

Ανώνυμε φίλε/η 4.19 φαίνεται είσαι εχθρός της προόδου και της ανάπτυξης. Δεν εξηγείται αλλιώς γιατί την ελπίδα και την αισιοδοξία για κάτι που προσμονούμε να γίνει, τα θεωρείς προσβολή προς "όλους τους Δημότες των Σερβίων". Όσο για το ποιοι είμαστε το έχουμε πει πολλές φορές - μάλλον είσαι νέος-νέα στην παρέα μας.

Ανώνυμος είπε...

ai-vres οταν γραφουμαι κατι για τους κατοικους του κεντρου της γης (βελβεντο) παντα υπαρχει σφαλμα στην σελιδα.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΒΕΛΕΒΕΝΤΙΝΟΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΑΤΕ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΙΜΕΡΑ,ΛΕΥΚΑΡΑ,ΡΟΔΙΤΗ.........ΒΑΘΥΛΑΚΟ , ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΛΟΓΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΑΣΗΣ? Η ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΘΑ ΕΝΩΝΟΣΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΙΚΟΚΟΙΡΕΜΕΝΗ ΚΟΖΑΝΗ . ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ(ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ)ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟΤΕΣ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ 3ΚΠΣ 20.000.000ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΜΟΝΟ 3.000.000ΕΥΡΩ ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΑΤΕ ? ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΣΑΝ ΒΕΛΒΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ? ΑΣ ΒΓΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΒΕΛΒΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΦΥΛΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩς ΑΥΤΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ 18 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΟΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ai-vres συγνωμη αλλα μαλλον εγω παρερμινευσα τον τιτλο αλλα δικαιολγηστε με διοτι ειμαι καινουργιος. καλη συνεχεια στο εργο σας

Ανώνυμος είπε...

polous tetoious kainourious exoume teleftaia.. e re ti kanei o anoitos egoismos. molis ypotaksoun olous tous allous stin perioxi tha eksafanistoun kai pali mexri na tethei ek neou to thema tis igemonias tis perioxis.

Ανώνυμος είπε...

5:52 alloi exoun egwismo kai alloi einai oi igemones me toys ipotithemenoys agwnes agwnistes les kai vriskomaste se polemo ,opws kai alloi polemioi kai misitoi extroi logo zilias kai topikismoy

Ανώνυμος είπε...

Ta 7.000.000 euro xreos ton servion analogoun se 700 euro kata atomo. diladi mia tetramelis oikogenoia sta servia xrosta 2.800 euro. Ean enothoun oi dimoi ta 500.000 pleonasma tou velventou katavazoun to xreos sta 6,5 ekatomiria gia olous mazi. diladi sta 380 euro kata atomo kai i tetramelis serviotiki oikogenia exei mikrinei to xreos tis kata 1280 euro is varos olon twn allwn kai eidika twn velventinwn. den xreiazete na eisai einstain gia na katalaveisgiati kaigontai toso gia tin synenosi. twra ta complex gia onomata kai igemonies afta einai antikeimena psyxiatrikis meletis....

Ανώνυμος είπε...

ρε μαγκακο η χωρα σου πριν απο 2 βδομαδες δανειστικε 120δις τα οποια αντιστοιχουν σε 40.000ευρω κατα κεφαλι εισοδημα σε καθε ελληνα.δλδ η καθε 4μελης οικογενεια χρωστα 160.000ευρω .που ησουν τοτες? και στο κατω κατω τι να πουν αλλοι δημοι που ενωνονται πχ Θεσσαλονικης καλαμαριας που χρωσταν 600.000.000-800.000.000 ευρω ελεος .και στο κατω κατω τα λεφτα αυτα πρεπει να τα εχετε βγαλει εις 10πλουν απο τους Σερβιωτες που γεμιζουν τα μαγαζια σας. ενω εσεις!!!

Ζορμπάς Μιλτιάδης είπε...

Καλή η ανάλυση του 6.39 από μαθηματικής πλευράς, μόνο που κανείς δεν ξέρει αν το 7 εκ. ευρώ είναι σωστό. Ενδεχομένως να είναι 4.5 , 5.6 ακόμη και 8.7 ή οτιδήποτε άλλο μεταξύ 4.5 και 9.9 εκατομυρίων. Πάντως κάτω από 4.5 δεν είναι.
Δεδομένου ότι θα εξοφληθεί το χρέος με παρακράτηση της ΣΑΤΑ η οποία αποκλείεται να είναι σε ποσοστό 100%, θεωρητικά για δύο θητείες τουλάχιστον δεν θα γίνονται έργα υποδομής στον "Καποδιστριακό" δήμο Σερβίων. Αυτό είναι κάτι φυσικά αδύνατο για όλους τους νοήμονες πολίτες του νέου "Καλλικρατικού" δήμου από όπου και αν προέρχονται.
Επομένως αναπόφευκτα όλη η περιοχή θα αναλάβει κατά ένα σεβαστό ποσοστό διαφορετικό για τον καθένα, την προσπάθεια για μία στοχευμένη μείωση των υποχρεώσεων που θα προκύψουν στις 1-1-11. Η διάρκεια της σφικτής διαχείρισης προβλέπεται να διαρκέσει με βάση και την οικονομική συγκυρία τουλάχιστον για 10-12 χρόνια.

Βάγια Σ. είπε...

sottis αν μπορούσαμε να δούμε το τέρας που κρύβεται μέσα μας, θα σπάγαμε τον καθρέφτη!
ευχαριστώ που διάβασες την ανάρτησή μου και χαίρομαι που συμφωνούμε... είναι αισιόδοξο.
Όποιος χρησιμοποιεί χαρακτησιρμούς όπως "πονηρέ, ρατσιστή, κ.τ.λ. και δη όταν δεν ξέρει με ποιον συνομιλεί, εξευτελίζεται ο ίδιος.

Ανώνυμος είπε...

εγω παντος μια παροιμια ξερω που ισχυει.ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ.στην προκειμενη περιπτωση το μικρο ειναι το Βελβεντο τα Καμβουνια και το Λιβαδερο,και το μεγαλο τα Σερβια. λογο πηθυσμου και εκτασης. βελβεντο ειχες την ευκαιρια να γινεις μεγαλο την περιοδο του καποδιστρια αλλα επεναπαυτηκες στις δυναμεις σου γιατι τοτες δεν βγηκες στους δρομους να διεκδηκισεις? μπορουσες να το κανεις με τα χωρια περα απο την λιμνη.τι θα κερδιζες?την νεα αυτονομια σου η την συνενωση με τον δημο κοζανης αφου ο δημος Σερβιων ειναι τοσο μισητος . αλλα για ποσα χρονια ακομα θα κρατουσες? η μεταρυθμιση θα ερχοταν και το ηξερες. δυστηχως ηρθε η ωρα για εσενα. επιτελους μην ριχνετε ΟΛΕΣ τις ευθυνες της σημερινης καταστασης στους Σερβιωτες. εχουν αυτοι ευθυνες για το χρεος τους (αν και εδω που τα λεμε δεν ειναι αυτος ο λογος που δεν θελετε την συνενοση) αλλα και εσεις για το μελλον σας και δεν ενοω εσας αλλα αυτους που σας διοικοισαν εκεινες τις εποχες διοτι αποδυκνειεται οτι δεν ειχαν ματια στο μελλον αλλα στο παρον και στο πως να αρπαξουν οσο τον δυνατον περσσοτερα κονδυλια που και πολυ καλα εκαναν δλδ. θα ερθει και η σειρα που ο νεος δημος Σερβιων θα ενωθει με την Κοζανη και παει λεγοντας. Δυστηχως μενουμε σε αυτα και δεν βλεπουμε στο βαθος .δλδ στην παγκοσμοιοπιοιση που οδηγουμαστε και που θα την καταλαβουν καλυτερα τα παιδια μας. το φακελομα που προωθειτε απο την παγκοσμια ταξη που στην ουσια μας θελει ανθρωπους ρομποτ. δειτε το παρακατω βιντεο αξιζει τον κοπο http://www.liako.gr/news/free-opinion-greece/20815-liakopoulos-new-world-order.html α και να μην ξεχνατε οτι οι παγκοσμοιποιητες βλεποντας μας να τρωγομαστε ματαξυ μας χαιρονται διοτι ετσι τους στρωνουμε το χαλι για να δημιουργησουν δηθεν μειωνοτητες πχ με τα σκοπια και εμεις αντι να ειμαστε ενωμενοι προωθουμε το εργο τους. ΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Ε.Σ. είπε...

Φίλοι και φίλες του blog,
η Ελλάδα χάνεται και ο καλλικράτης με τα τσιράκια του θα την οδηγήσουν γρηγορότερα στην καταστροφή.
Αγωνιστείτε ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.
ΚΑΤΩ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ! ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ!

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Ε.Σ.

Ανώνυμος είπε...

@6.47 eimai o 6.39. file mou den xriastike na diavaso olo sou to sxolio. apo tis dyo protes lekseis (re nangako)katalava to poion sou kai tin katagogi sou.krima giati afti pseftomagia sou tha se taleporei se oli sou ti zoi...kai eisai akoma toso neos.....krima...

ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΓΙΩΡΓΟ 3:33 ΚΑΙ sottis 4:25. ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ (βελβεντο) ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ 1) Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ!! ΠΗΡΑΜΕ α)ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, β)ΥΛΙΚΑ (ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ,ΑΠΟΡΡΗΜΑΤΟΦΟΡΑ,) γ)ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΛΑ ΜΕ ΜΕΛΕΤΕΣ, 2) ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΛΟ α)ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ β)ΔΡΟΜΟΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ (ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ)ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΚΟΖΑΝΗ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ NASIONAL GEOGRAPHIC MΑΖΙ ΤΟΥΣ..
Ε ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΤΣΙ(ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ) ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..

Βάγια Σ. είπε...

Για το δρόμο προς Κοζάνη χάθηκαν άνθρωποι και κάποιοι εξ αυτών Βελβεντινοί κι εσύ βρε τολμάς και το χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα για να ρίξεις το Βελβεντό και τολμάς να ξεστομίζεις ότι δε μας νοιάζει κιόλας??????? Ε???????? Λέγεεεεε!!!!!!!

Πρώτη φορά εδώ μέσα νιώθω ντροπή (φυσικά όχι για τον εαυτό μου) και βγαίνω εκτός εαυτού!
............
..........................

Ανώνυμος είπε...

1:09 ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΤΣΙΚΟΔΡΟΜΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΤΡΟΠΟ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΕΣΤΩ 1 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ) ΤΟ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΚΟΤΩΣΤΡΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΓΩΝΗΣΤΕΣ ΚΟΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΤΗΤΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΤΟΠΙΚΟΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΡΙΝ 40-50 ΧΡΟΝΙΑ

Το Προφίλ μας