Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010

Δήμος Κοζάνης: Καθαρισμός Κουρί

O Δήμος Κοζάνης διοργανώνει σε συνεργασία με την Οικολογική Κίνηση Κοζάνης και τα Κ.Α.Π.Η. Κοζάνης, τον καθαρισμό της περιοχής "Κουρί", την Κυριακή 30 Μαΐου και ώρα 10:00. 

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΙ Κυριακή 30 Μαΐου και ώρα 10:00 Το άλσος Κουρί αποτελεί ένα φυσικό κεφάλαιο για την περιοχή της Κοζάνης και στόχος του Δήμου είναι η διαφύλαξη και ο εμπλουτισμός του, ώστε να συνεχίσει να αποτελεί αγαπημένο προορισμό και σημείο αναφοράς για τους κατοίκους της αλλά και τους επισκέπτες της πόλης. 


Το Κουρί μας χρειάζεται όλους δίπλα του ώστε να είναι ασφαλές, υγιές, καθαρό και όμορφο. Για το λόγο αυτό ο Δήμος Κοζάνης διοργανώνει σε συνεργασία με την Οικολογική Κίνηση Κοζάνης και τα Κ.Α.Π.Η. Κοζάνης, τον καθαρισμό της περιοχής την Κυριακή 30 Μαΐου και ώρα 10:00. . Ο δήμος θα διαθέσει ένα συνεργείο με όχημα και σακούλες με γάντια για τον καθαρισμό. Η πρόσκληση ισχύει για κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη και εθελοντική οργάνωση.

1 σχόλιο:

  1. Σαν δε ντρεπόμαστε λέω εγώ. Βάλαμε τα γεροντάκια να καθαρίσουν λεει το Κουρί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας