Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Σχέδιο "Καλλικράτης" Χθες - Σήμερα - Αύριο

του Νίκου Λαζαριώτη
Ναι αγαπητοί και φίλοι Βελβεντινοί,  Καμβουνιώτες,  Λιβαδεριώτες  έχετε δίκιο που αγωνίζεσθε για την αυτονομία σας και δεν θέλετε συνένωση με τον σημερινό Δήμο Σερβίων.
Στη θέση σας και εγώ το ίδιο θα έκανα.
Οι διοικούντες το Δήμο Σερβίων κατάφεραν το ακατόρθωτο. Να κάνουν τον Δήμο Σερβίων το μαύρο πρόβατο σε όλη τη Δυτική Μακεδονία. Οι ευθύνες είναι τεράστιες. Για μια χούφτα πολιτικά ανικάνων, πατριώτες, γείτονες,  κοντοχωριανοί εδώ και εκατοντάδες χρόνια αρχίσαμε να βγάζουμε τα εσώψυχά μας. Εκεί μας κατάντησαν. Όμως δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
Συνδημότες του Δήμου Σερβίων, ας κοιταχτούμε στον καθρέφτη με ειλικρίνεια και ας αναρωτηθούμε γιατί ; Δεν είναι δυνατόν όλοι να έχουν τον Δήμο μας , στην κυριολεξία,  στο  «φτύσιμο» και εμείς να σφυρίζουμε αδιάφορα. Πιάσαμε πάτο αυτή είναι η αλήθεια και ας την παραδεχτούμε. Ο στείρος τοπικισμός επιστρατεύεται από αυτούς που έχουν ευθύνες για την κατάντια μας.   


Κανείς  άλλος δε φταίει  για την κακοδιαχείριση. Φτάσαμε στο σημείο να μην γνωρίζουν οι δημοτικοί σύμβουλοι το χρέος του Δήμου. Οι απολογισμοί ψηφίζονται με καθυστέρηση δύο και τριών χρόνων με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς πολλές επεξηγήσεις
Οι δημοκρατικές διαδικασίες που είναι η βάση λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι άγνωστες διαδικασίες για την Ομάδα που διαχειρίζεται την εξουσία στο Δήμο Σερβίων. Εφτά και μισό χρόνια δεν έγινε ούτε μια φορά δημόσιος απολογισμός πεπραγμένων όπως προβλέπει ο Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων.
Το παραγοντηλίκι έχει υποκαταστήσει κάθε θεσμική λειτουργία και διαφάνεια.
Η  υποβάθμιση της ποιότητας ζωής φαίνεται από χιλιόμετρα μακριά.
Με αυτά (είναι μερικά μόνο) τα χαρακτηριστικά λειτουργίας,  ποιος θα εγγυηθεί και πώς να πεισθούν οι γείτονές μας για κοινή πορεία στο μέλλον ;

Όμως, εν δυνάμει συνδημότες,
Ο Καλλικράτης σε λίγες ημέρες, ανεξάρτητα από τις πολιτικές υπαναχωρήσεις - προσθαφαιρέσεις , θα είναι νόμος του κράτους. Πολιτικές διαφωνίες για τον Καλλικράτη υπάρχουν πολλές, αλλά ο νόμος θα εφαρμοστεί και θα επηρεάσει τη ζωή μας όχι για μια τετραετία αλλά για πολλές δεκαετίες.
Ας μην αφήσουμε επώνυμους διαχειριστές  εξουσίας και ανώνυμους σχολιαστές, να συνεχίζουν να δηλητηριάζουν τις σχέσεις μας. Οι κοινωνίες μας, με τις όποιες τοπικές ιδιαιτερότητες, έχουν πολλούς δεσμούς ιστορικούς, κοινωνικούς, οικογενειακούς, οικονομικούς, πολιτιστικούς. Τις σχέσεις μας πρέπει να τις καθορίζει η αμοιβαία εκτίμηση και η ισοτιμία  και όχι η υπεροψία και ο μικρομεγαλισμός.

Όποια και αν είναι η κατάληξη του Καλλικράτη, είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι θα αναδειχθεί νέο πολιτικό προσωπικό (ευτυχώς η περιοχή το διαθέτει)  με ξεκάθαρο πολιτικό- αναπτυξιακό όραμα για τον τόπο , ήθος και συνέπεια.
Το σημερινό πολιτικό προσωπικό θα αποτελεί πικρή ανάμνηση του χθες. Το αύριο θα το καθορίσουν ζητήματα προτεραιότητας που πρέπει να αντιμετωπισθούν :
1.            Οργανωτική συγκρότηση του νέου Δήμου. Ο νέος Δήμος πρέπει άμεσα να καταρτίσει Οργανισμό Υπηρεσιών που θα αξιοποιεί στον μέγιστο βαθμό το προσωπικό που είναι διαθέσιμο και θα κατανέμει ρόλους και αρμοδιότητες σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας. Παράλληλα επιβάλλεται ο ανασχεδιασμός και η ανασυγκρότηση των Νομικών Προσώπων και επιχειρήσεων, με γνώμονα την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους δημότες και την αξιοποίηση των διαθεσίμων του Δήμου.
2.            Οικονομικός σχεδιασμός σε δυο επίπεδα. Στο βραχυπρόθεσμο που θα είναι ένα σχέδιο για να αντιμετωπισθούν τα άμεσα οικονομικά προβλήματα και οι υποχρεώσεις. Στο μεσοπρόθεσμο που θα αφορά τον οικονομικό προγραμματισμό και τη λογιστική παρακολούθηση με κανόνες αξιοπιστίας και διαφάνειας.     
3.            Ποιότητα ζωής αναπτυξιακή προοπτική. Η ποιότητα ζωής είναι το μεγάλο στοίχημα για να ξαναζωντανέψει ο τόπος μας. Οι κάτοικοι πρέπει να αισθανθούν στην καθημερινή ζωή τους την παρουσία του Δήμου. Άμεση κατάρτιση επιχειρησιακού σχεδίου με τη συμμετοχή όλων των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου έτσι ώστε να κινητοποιηθεί η τοπική οικονομία και δημιουργηθεί κλίμα αισιοδοξίας κυρίως στους νέους. Αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων προγραμμάτων ώστε να εισρεύσουν  στο Δήμο επί πλέον χρηματικά κεφάλαια για έργα ανάπτυξης. Ενίσχυση όλων των ατομικών και κυρίως συλλογικών μορφών οικονομικής δραστηριότητας.

Όλα τα προηγούμενα προϋποθέτουν την ανάκτηση της εμπιστοσύνης των δημοτών στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης και την καθημερινή  ενεργό συμμετοχή και κινητοποίηση τους.

Το Αύριο διαμορφώνεται Σήμερα . Ας αφήσουμε πίσω το Χθες.  

Σέρβια  19/05/2010
Λαζαριώτης Νίκος

36 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

sigxaritiria...epitelous kapoios eprepe na ta pei,eleipa 6 xronia apo ta servia gia spoudes kai stratiotiko kai girnontas pisw nomiza ton prwto kairo oti mpika se mia mixani tou xronou kai me girise 50+ xronia pisw

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Λαζαριώτη μας καλύπτετε απολύτως ως προς τα εν οίκω και εν δήμω των Σερβίων. Η άποψη σας έχει βαρύνουσα σημασία. Ως προς τον νέο δήμο, ελπίζουμε να είναι δήμοι, ένας εκ των οποίων ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ. Γιατί εμείς σαν Βελβεντινοί είχαμε, έχουμε και θα έχουμε εμπιστοσύνη στις δικές μας δυνάμεις.

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Λ.Σ.

Ζορμπάς Μιλτιάδης είπε...

Κύριε Λαζαριώτη, αν μπορέσετε να προωθείσετε αυτή τη λογική στο νέο σας δήμο, τότε να ξέρετε ότι τα δύο νέα συμβούλια των "Καλλικρατικών" δήμων θα μπορέσουν από κοινού να προωθήσουν πλήθος θεμάτων που αφορούν όλοι την περιοχή. Με ρεαλισμό, αλληλοσεβασμό και προσήλωση στην αγάπη για την κοινή ανάπτυξη των δήμων μας.

Ανώνυμος είπε...

οταν καποιοι δημοτες του δημου Σερβιων που μαλιστα κατειχαν και θεσεις σε θεσμους κατηγορουν τον τοπο τους για μενα ειναι μεγαλη καταντια οχι για τα Σερβια αλλα προσωπικα για αυτους.δεν ανοικω στην παραταξη της ΝΔ ειμαι ενας πολιτης του δημου ο οποιος ειναι μακρια απο συμφεροντα και ποτε δεν εχω ευνοηθει απο κανενα σχημα του δημου. θα ηθελα να κανω μια ερωτηση στον κυριο Λαζαριωτη. καποια χρονικη στιγμη στην προηγουμενη τετραετια του κυριου Κοκολιου γινοταν προσπαθεια απο οτι μαθαμε μετα και την επισκεψη του προεδρου της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ η συζητηση για την δημιουργια μιας σχολης ΤΕΙ η ΑΕΙ στο φυτοριο Σερβιων. αν δεν κανω λαθος ησασταν και εσεις ενας απο αυτους που αντεδρασαν σε αυτην την προσπαθεια θετοντας προβληματα υποδομων...κ.α. για ποιο λογο κυριε Λαζαριωτη και οι αλλοι κυριοι Σερβιωτες ? μηπως επειδη θελετε τα Σερβια να παραμεινουν ενα χωριο και να ερχεστε εδω να γιορταζετε το πασχα και τα χριστουγεννα με τα παιδια σας που φυσικα θα τα εχετε βολεψει καπου μακρια απο εδω? ε ναι λοιπον κυριοι βελβενοι αυτη ειναι η μεγαλη μας διαφορα, στα Σερβια κατοικουν οι δεκα φυλες του ισραηλ και μαλλον οχι 10 αλλα 18 και σιγουρα καποιοι ανθρωποι ειναι προδοτες και υποτιμητες του τοπου τους και δεν μπορω να καταλαβω τη συμφεροντα εξυπηρετουν.αλλα υπαρχουν και Σερβιωτες που αγαπαν αυτο τον τοπο να το ξερουν οι κυριοι και πως αυτος ο πολεμος που γινεται απο αυτους δεν πιανει σε ολους. ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

κ. Αγανακτησμένε δημότη των Σερβίων και λοιποί Σερβιώτες

Μιλήστε ντόμπρα και ειλικρινά, πείτε την αλήθεια. Είμαστε ο δήμος με 7.000.000 ευρώ χρέος και χωρίς εσάς δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μην λέτε για την ιστορία σας και μην μας υποβαθμίζετε και μην μας χλευάζετε.

Αντί να πείτε την αλήθεια, κρύβεστε πίσω απ'την ιστορία σας. Κι όταν ένας άνθρωπος δικός σας την λέει κατηγορείται σαν προδότης. Εσύ φίλε 4:53 τί συμφέροντα έχεις και κλείνεις τα μάτια στην ωμή αλήθεια?

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Οι γενικόλογες εκτικήσεις και αναφορές είναι το βασικό συμπέρασμα των απόψεων του κ Λαζαριώτη!
Θεωρητικές τοποθετήσεις, που δεν συνάδουν με την πραγματικότητα...***Είναι
η εποχιακή εμφάνιση του Εν...Παρόδω Χρόνω εμφανιζόμενου(κάθε μήνα) για μια ακόμα φορά, για ολίγη διαφήμιση του ονόματος του!
Πάγια ταχτική του, το κατηγορώ κατα των Σερβίων, της υπάρχουσας Δημοτικής αρχής, κατά πάντων!
Ως εξαίρετη εξοχώτης, στο χώρο της ΤΟΠΙΚΗΣ αυτοδιοίκησης, στην σημερινή ανάρτηση, παραθέτει τις απόψεις του, χωρίς να απαντά σε κρίσιμα ερωτήματα, που αναπτύσσονται στο διαλογο των σχολιασμών...
Συγκεκριμένα...
1. Είσαστε κ Λαζαριώτη υπέρ της διπλής ονομασίας του νέου Δήμου Βελβεντού-Σερβίων ή υπέρ της διατηρησης και μόνο του τίτλου Δήμος Σερβίων;
2. Nα αφήσουμε το Χθές λέτε...
Τι σήμαινε για σας το...''Χθές'' και γιατί το αποκηρύσετε;
3. Είσαστε υπερ της Ανεξαρτησίας του Βελβεντού ή να υπαχθεί διοικητικά στα Σέρβια;
4. Γιατί, για σας κ Λαζαριώτη, η παρούσα Δημοτική Αρχή είναι ο κακός σας...δαίμονας;

Ανώνυμος είπε...

i parousa dimotiki arxi einai o daimonas ton servion kai oxi tou k. lazarioti. distixos filodoksei na ginei kai o daimonas olis tis perioxis. san to teras ma ta dekaoxto kefalia.

Ανώνυμος είπε...

5:30 ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ ΚΥΡΙΕ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥς ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΟΥΝ. ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 7.000.000 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 99,9% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΥΤ ΤΟ 0,Ο1% ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΨΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΝΟΙΚΟΚΟΙΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΛΕΤΕ. ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΛΔ ΤΗΝ ΣΥΝΗΠΑΡΞΗ ΠΟΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΝΘΡΟΠΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Νίκο, αν και γενικά τα όσα λες, συμφωνώ! Δεν σε γνωρίζω, αλλά θέλω να ελπίζω πως τα πιστεύω σου δεν θα εξασθενήσουν με το πέρασμα του καιρού. Να σου υπενθυμίσω πως όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι έχουν μεγαλόπνοα σχέδια, τα οποία παραμελούν, μόλις ξεκινήσουν να ασχολούνται με τις καθημερινές υποχρεώσεις τους ως εκλεγμένοι Δήμαρχοι.
Μακάρι ο νέος Δήμαρχος που θα εκλεγεί, να είναι πραγματικά άξιος στη δουλειά του! Να μην βάζει πρώτα το προσωπικό ή πολιτικό του συμφέρον! Να αξιοποιήσει τις δυνατότητες όλων των συννενωμένων δημοτικών του διαμερισμάτων, να τα αναβαθμίσει και το όνομά του να μείνει στην ιστορία ως φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση!!

Ένας πιθανός συνδημότης σου!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή φίλε 5:58 εσύ τί μας λες, ότι λόγω της διαφοράς αυτής δικαολογείστε? Των 20 διαφορετικών ομάδων δημοτών? Ή ότι όλοι οι άλλοι είστε άμοιροι ευθυνών? Ξαναλέμε ότι προσωπικά οι Βελβεντινοί δεν έχουν τίποτα με κανέναν, ούτε με εσένα τον ίδιο. Βρείτε ποιοί σας οδήγησαν μέχρι εδώ και ξεκαθαρίστε τους. Φυσικά το 99.9% ΔΕΝ φταίει για το χρέος, είναι όμως αυτό που εκλέγει το 0.1% που διαχρονικά το δημιουργεί. Φυσικά το 99.9% ΔΕΝ φταίει για το χρέος, όμως για το χρέος ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΛΙΒΑΔΕΡΙΩΤΕΣ. Τέλος!

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

6:19 αν ο δημος Σερβιων δεν χρωστουσε τπτ θα δεχοσασταν να ενωθειτε μαζι του? πιστευω πως το ιδιο που κανετε τωρα θα κανατε και σε αυτη την περιπτωση. εσυ τι λες δεν θα υπαρχει προβλημα με τις διαφορετικες αντιληψεις σε μια κοινωνια? δεν μπορεις να κρινεις οταν δεν ζεις σε μια τετοια κοινωνια. και στο κατω κατω καμια κοινοτητα δεν ρωτησαν επι καποδιστρια δεν ρωτησαν για το αν θελει συνενοση. με την δικη σας λογικη εγω απαιτω την επαναδημιουργηση των κοινοτητων.ειναι σωστο αυτο? με ποιο δικαιομα εσυ σαν βελβενος που εχεις αποκομισει κονδυλια 10πλασια οχι μονο απο το δημο Σερβιων αλλα και απο αλλους εστω και αν αυτο οφειλεται σε λαθος των αλλων εχεις το δικαιομα να βαζεις μεσα το κρατος? ξερεις τι χρηματοδοτηση χρειαζεται για να λειτουργησει με τα νεα δεδομενα ενας δημος? τελειωσαν αυτα που ξερατε.θα μου πεις παραγουμε ,και θα σου πω ε και τι εγινε επειδη παραγεις ροδακινα προσφερεις τπτ στο συνολο του νομου? στην τσεπη σου και στο βελβεντο μενουν τα χρηματα.δεν εχεις δημιουργησει θεσεις εργασιας ετσι ωστε να βοηθας το συνολο του νομου πχ με θεσεις εργασιας, οπως συμβαινει αλλου με διαφορες βιομηχανιες που εχουν δημιουργηθει. και για ακομη μια φορα σου λεω οτι ΑΝ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΑΥΤΕς ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕςΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΡΕΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΒΛΕΠΕ ΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΜΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΥΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

o k lazariotis emfanizetai san komitis me varigdoupes diloseis. pou htan sto ektato sumvoulio gia to onoma tou dimou servion epine kafe ston dakristo pia einai i thesitou itan autos pou apokalese se dimotiko su mvoulio xoriates oloys tous proedrous ton t d sumvoulio gia to onoma

Ανώνυμος είπε...

κυριε Λαζαριωτη τα λεγομενα σας θα μπορουσαν καλιστα να τεθουν στην συνεδριαση του δημοτικου συμβουλιου και οχι να βγαινεται και να βγαζετε χολη. επιτελους στο δημο Σερβιων ας ληξει αυτος ο δικοματισμος .τον συχαθηκαμε.

Ανώνυμος είπε...

6:39
1ον: δημιουργούν θέσεις εργασίας οι δύο συνεταιρισμοί, κυρίως εποχιακές αλλά και μέσα στην χειμερινή περίοδο. Μπορείς να ρωτήσεις πολλά παιδιά του δήμου σου που δούλεψαν εκεί μαζί μου όντας φοιτητής. Τώρα αν δεν βγαίνουν ροδάκινα όλο το χρόνο και κατ'επέκταση δεν έχει μόνιμο προσωπικό 200 άτομα ζητάμε συγγνώμη.
2ον: τα λεφτά αυτά δίνουν ανάσα στην αγορά των Σερβίων, οπότε προσφέρουν στην ευρύτερη περιοχή.
3ον: δεν κρίνω την κοινωνία των Σερβίων, απλά θέλω να παραμείνω ανεξάρτητος από αυτή στα πλαίσια της δημοτικής δομής. Γιατί στα υπόλοιπα η συνεργασία θα'ναι ως έχει (στήριξη αγοράς κτλ)
4ον: θέλω να πιστεύω ότι το πρόβλημά σου δεν είναι το ότι "τα λεφτά μένουν στις τσέπες των Βελβεντινών" (που σου εξήγησα πριν ότι δεν ισχύει)
5ον: δεν ανεβάζω προσωπικά τους τόνους, αν αυτό φαίνεται ζητώ συγγνώμη.
6ον: αν ο δήμος Σερβίων δεν είχε χρέος οι Βελβεντινοί θα αντιδρούσαν τι ίδιο, ταπεινή μου άποψη. Αν ο Δήμος Βελβεντού χρωστούσε 15.000.000 εσείς πως θα αντιδρούσατε?

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Βρε κάτι ιδιομορφα σχόλια που έχετε εδώ μέσα...

Ανώνυμος είπε...

Βρέ κάτι φρούτα που βγήκαν στην επιφάνεια.
4:53. Ποιός σε ζήτησε πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων και δηλώνεις αυθορμήτως οτι δεν ανήκεις στην Νέα Δημοκρατία.Γιατί δηλώνεις αγανακτισμένε δημότη, χωρίς να στο ζητήσει κανένας δυό φορές οτι βρίσκεσαι μακριά απο συμφέροντα. Θέλει η Που.άνα να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει;
Πες μας που πίνεις καφέ να σε κεράσουμε.
5:37. Εν παρόδω χρόνω ! κατάντησες ο γελωτοποιός του ιστολογίου.
Για θαυμάστε κάποιους αυτόκλητους εθνοσωτήρες πατριώτες. Μόλις σκονιστούν τα παπούτσια του κυρίου δημάρχου ειναι έτοιμοι να σκύψουν και να τα γλείψουν. Να τους χαίρεσε κύριε δήμαρχε.
Ο τόπος δεν έχει ανάγκη απο Νενέκους.

Ανώνυμος είπε...

ειμαι ο 4¨53 10¨22 το δεν ανοικω στην ΝΔ το ανεφερα διοτι στον χωρο της ΝΔ ανοικει ο σημερινος δημαρχος, δεν ξερω πως το πηρες απλος ο κυριος Λαζαριωτης εχει μια κοντρα με αυτον το χωρο. τον εχω γραμμενο τον δημαρχο τον κυριο Λαζαριωτη και τον καθε διαπλεκομενο εγω μιλαω για την παρτυ μου σαν ανεξαρτητος απο ολα αυτα τα σιχαμερα δλδ την πολιτικη. ενας πολιτης ειμαι που απλος ακουει και κρινει αποψεις κακο ειναι αυτο? αν σε πειραξε το οτι δεν ανοικω στον χωρο της ΝΔ πες πως δεν το ακουσες και πως ειμαι ενας ανεξαρτητος περα απο κομματικες σκοπιμοτητες που αγαπαει τον τοπο του.

BLACK BLOG είπε...

ΠΡΟΣ 6:39.
ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝ/ΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ 6ΜΗΝΟ ΠΕΡΝΑΝ ΤΙΣ 200, ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΠΙΧ/ΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ ΠΡΟΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ Δ. ΣΕΡΒΙΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΡΙΧΝΗΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ.
BLACK BLOG

Ανώνυμος είπε...

για το σημερινο χρεος φυσικα και δεν φταιει ο σημερινος δημαρχος αλλα ειναι συσσωρευμενο 25-30 ετων!!κ`κυριως η παραταξη σας κ.νικο,και η πτολεμαιδα χρωσταει πολλα περισσοτερα!το θεμα του ονοματος ομως δεν νοειτε να συζητατε για κατι διαφορετικο εκτος σερβιων για χιλιαδες λογους που ολοι γνωριζουν,το οτι διπλανοι μικροδημοι σαν το βελβεντο ζηλευει κ`φθονει τα σερβια ειναι παντου γνωστο!ενα μισος που εχουν μεταβιβασει και στα παιδια τους..αν κομματικα συμφεροντα-ρουσφετια βγαλουν συνθετες ονομασιες στο δ.σερβιων θα ειναι το απολυτο σκανδαλο στο νομο,αναμενωμεν..

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΜΟΝΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΟΝΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΜΟΝΟ ΒΟΙΟΥ ΜΟΝΟΟΟΟΟΟΟ,ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΩΤΕ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗ ΧΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ-ΖΗΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

Ανώνυμος είπε...

alaxte onoma bre sto pasokiko kai filovelventino site sas,an exoyme dipli onomasia sta servia eiste sinipeuthinei kurioi

Ανώνυμος είπε...

για το σημερινο χρεος φυσικα και δεν φταιει ο σημερινος δημαρχος αλλα ειναι συσσωρευμενο 25-30 ετων!!κ`κυριως η παραταξη σας κ.νικο,και η πτολεμαιδα χρωσταει πολλα περισσοτερα!το θεμα του ονοματος ομως δεν νοειτε να συζητατε για κατι διαφορετικο εκτος σερβιων για χιλιαδες λογους που ολοι γνωριζουν,το οτι διπλανοι μικροδημοι σαν το βελβεντο ζηλευει κ`φθονει τα σερβια ειναι παντου γνωστο!ενα μισος που εχουν μεταβιβασει και στα παιδια τους..αν κομματικα συμφεροντα-ρουσφετια βγαλουν συνθετες ονομασιες στο δ.σερβιων θα ειναι το απολυτο σκανδαλο στο νομο,αναμενωμεν.

ai-vreS είπε...

Ανώνυμε 2.29, ευχαριστούμε πολύ θα το'χουμε υπόψη μας. Διότι ο κ. Ραγκούσης είναι καθημερινός ανανγώστης του blog και επηρεάζεται σφρόδρα από τις αναρτήσεις και από τα σχόλια ...
Δεχόμαστε και προτάσεις για το όνομα ε....

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΖΕΡΙΑ, ΜΙΖΕΡΙΑ.... Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΒΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΒΑΔΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ?
ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ? ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΔΗΜΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ?

Σ. Τ. είπε...

Φίλοι μου η προσπάθειά μας συνεχίζεται. Αγαπάμε τον τόπο μας και θα τον προστατέψουμε. Ο αγώνας μας δεν μπορεί να πάει χαμένος. Τα οράματά μας, οι ιδέες μας, οι αξίες μας δεν μπορεί.... κάτι θα καταφέρουν.
Δεν θα επιτρέψουμε άλλοι να αποφασίσουν για μας.

Βάγια Σ. είπε...

ζήλεια - φθόνος - κόμπλεξ
Αυτά ισχυρίζεστε ότι ΟΛΟΙ οι Βελβεντινοί νιώθουν για ΟΛΟΥΣ τους Σερβιώτες.
Εγώ είμαι Βελβεντινιά αλλά δεν τα νιώθω.
Εν πάσει περιπτώσει, τα δικά σας συναισθήματα πια είναι προς τους Βελβεντινούς?

Ανώνυμος είπε...

Φίλε πρωινέ 8:33 και βραδυνέ 2:18

Κόμπλεξ φαίνεται ποιός έχει από το ύφος των αντιδράσεων των δημοτών σας εδώ και μια βδομάδα. Πάτε μια βόλτα έξω από το υπέροχο χωριό σας και ρωτήστε την γνώμη τους για την συνένωση μαζί σας. Κλείνετε τα μάτια? Δεν βλέπετε? Όλοι αυτοί δηλαδή έχουν κόμπλεξ μαζί σας? ΌΛΟΙ? Για εσάς τους ανώτερους? ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ! Ένας άνθρωπος δικός σας τόλμησε να κάνει αυτοκριτική και πέσατε να τον φάτε. Ποιοί είστε δηλαδή? Η Άρια φυλή και όλοι οι υπόλοιποι δούλοι σας που δεν επιτρέπεται να αντιδράσουν? ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ.
Για άλλη μια φορά σας λέμε ότι ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. Δεν θέλετε να το καταλάβετε?
Την ησυχία μας θέλουμε. ΤΕΛΟΣ!
Όσο για την χολή, σας προτρέπω μετά καιρό να κοιτάξετε αυτά που γράφετε για εμάς αυτές τις ημέρες (ανιστόριτοι, απόγονοι Γερμανών, παρασκηνιακοί κ.α.), να κάνετε την αυτοκριτική σας και να κοιταχτείτε στον καθρέφτη... αυτό που θα δείτε θα είναι ΧΡΕΟΣ.

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗ ΑΠΕΡΑΝΤΗ, ΔΕΟΣ, ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ, ΘΑΥΜΑΣΜΟ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ.
ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ? ΤΑ 2 ΣΤΑ 5 ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΣΤΑ 10 ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ. ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ. ΣΑΣ ΕΧΩ ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΛΕΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ. ΟΧΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΣΥ, ΑΛΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ "ΤΑΛΙΜΠΑΝ" ΒΕΛΒΕΝΔΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΧΗΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ

Ε.Σ. είπε...

Να είστε καλά φίλε Γιώργο, να μας έρχεστε στον φίλο μου τον Βασίλη και στο Μετόχι, αυτά τα απίστευτα καλοκαιρινά Σαββατιάτικα βράδια, να μαγεύεστε από την ομορφιά όπως μαγευόμαστε κι εμείς!!
Να είστε καλά και να καλοπερνάτε στο Βελβεντό μας. Πάντα ευπρόσδεκτοι όλοι, όλος ο κόσμος!
Δεν σας εκβιάζει κανένας για να έρχεστε φαντάζομαι? Μάλλον περνάτε καλά, γι' αυτό μας γεμίζετε τα τραπέζια ε?
Η' μήπως σας εκβίασε κανένας Βελβεντινός ταλιμπάν να ρθείτε με το ζόρι να φάτε στο Βελβεντό?
Που είναι ο χάχας ρε παιδιά? Κοιμάται ακόμα?

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Ε.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΙΣ ΒΕΛΒΕΝΔΙΝΕΣ ΤΑ ΠΑΜΕ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΛΑ. ΦΙΛΕΣ {ΒΑΓΙΑ Σ. ΚΑΙ Ε.Σ.} ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΓΕΥΤΙΚΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ? ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΓΙΑ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΛΟΦΟ. ΜΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ. ΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΑ ΣΤΟ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟ ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ.
ΓΙΩΡΓΟΣ

ai-vreS είπε...

Νομίζουμε είμαστε ξεκάθαροι: ευελπιστούμε να είμαστε ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ δημοκρατικού διαλόγου, και όχι ΠΡΟΑΓΩΓΟΙ...

(Όποιος θέλει προσωπική επικοινωνία στέλνει το e-mail του)

Ε.Σ. είπε...

Καμία προσωπική επικοινωνία κύριε διαχειριστά δεν επιθυμώ.

Στηρίζω τον αγώνα του τόπου μου από πολύ μακριά.
Μόναδικό μέσο για εμένα αυτή τη στιγμή το blog σας που με φιλοξενεί.

Η αδυναμία παράθεσης επιχειρημάτων του φίλτατου Γιώργου, τον οδηγεί σε προσωπική φραστική επίσεση και λασπολογία για άλλη μια φορά.

Εδώ αναφέρομαι ως Ελληνίδα πολίτης και ως Βελβεντινιά.
Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Απευθύνθηκα στον φίλτατο Γιώργο, για να μην γενικεύω προς όλους τους γείτονες Σερβιώτες την αντίθεσή μου στις δικιές του θέσεις.

Με τις μαγευτικές ομορφιές ασχολούνται όλοι όσοι επισκέπτονται το Βελβεντό γι' αυτόν ακριβώς το λόγο.
Και για να σε προετοιμάσω φίλε Γιώργο, πάντα θα έχω να απαντήσω κάτι, σε όποιον βάλεται κατά του Βελβεντού. Πάντα, έτσι ακούραστα, αυθόρμητα και φιλικά. Το χρωστώ στους προγόνους μου που με γέννησαν Βελβεντινιά.

Ευχαριστώ.

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Ε.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Γιώργο είναι λόγος συνένωσης των δύο δήμων το ότι έρχεστε στις ταβέρνες στο Βελβεντό για εσένα? Εξήγησε μου λίγο το σκεπτικό σου.
Α, και θα παρακαλούσα να αποφεύγεις τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς, μπορείς να κρίνεις όλα τα λεγόμενα αλλά όχι προσωπικά σχόλια.

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Λ.Σ.

Ε.Σ. είπε...

Η κοινωνία του Βελβεντού, δίνει και θα συνεχίσει να δίνει έναν ωραίο αγώνα για την δικαίωση των αιτημάτων της.

Δεν προσβάλουμε και δεν "χτυπάμε" κανέναν προσωπικά.

Αν μετά το πέρας των διαδικασιών, η απόφαση μας
αδικήσει, ο τίμιος και δίκαιος αγώνας, αλλά και η μετρημένη συμπεριφορά μας, θα μας επιτρέψουν να απλώσουμε το χέρι συνεργασίας.

Εσείς μετά από όλα αυτά τί θα έχετε να μας πείτε?
Θα πρέπει εμείς να ξεχάσουμε όλες τις προσβολές έτσι μαγικά?

Υπάρχει χρόνος να αποκαταστήσετε αυτήν την εικόνα, ανεξαρτήτου αποτελέσματος.
Στηρίξτε τον αγώνα μας! Νοητικά, συναισθηματικά και φυσικά!

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Ε.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Orea i topo8etisi sou file kai simpatrioti Niko alla kalo 8a itane na neme ta pragmata me to onoma tous oxi aorista kai genika opos mas ta perigrafis.
1) kanena allo dimotiko diamerisma den adidra stin sinenosi plin tou Velvedou.
2) Gia tin katastasi stin opia eftase o dimos mexri simera perasane dimarxoi kai dimarxoi oi opoioi anikane kai sto KKE kai sto Pasok alla kai sti ND.
3) Sta tosa xronia dimarxias ton parapano, ipirxane kai antipoliteyseis opos kai simera, distixos o rolos tous einai aniparktos, prospa8oune na kanoune adipoliteysi entiposeon kai oxi ousias.
4) Pos na to kanoume agapite Niko otan kai esi apo to rolo tou proedrou tou MOS kitouses na askis antipoliteysi se politikio epipedo, pos aytos o topos na paei mprosta otan to pneyma adilogias kai stenaras arnisis dimiourgotan kai apo politistikous silogous !!!!

yg: kati tetio de sinebene pote sto Velvedo, eki oloi tous pano apo ola einai patriotes, ean mporis na adiliftis ti simasia tis lexis.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ/ΗΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΠΣΕ ΣΤΙΣ 2:08 πμ
ΝΑΙ ΖΗΛΕΥΩ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ,
1ο ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΩ 7.000.000
2ο ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΖΩ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ..
3ο ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ
4ο ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΕ ΜΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ
5ο ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΧΡΕΩΣΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ
6ο ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΧΩ ΜΝΗΜΕΙΟ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΑΝΩ Κ+Σ=LFE...
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΖΗΛΕΥΩΩΩ ΠΟΛΥΥΥ ΖΗΛΕΥΩΩΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΛΛΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΟΧΙ........

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ,ΤΟ ΖΗΛΙΑΡΙΚΟ
ΒΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΕΝΔΩ!!!!

Το Προφίλ μας