Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης: «ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ»

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
«ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ» για εκπαιδευτικούς Α/θμιας Εκπαίδευσης
 Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: "ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ» με τον Κώστα Μπαμπίλα το Σάββατο 20 – Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, από τις 10 π.μ. – 2 μ.μ.
Ο Κώστας Μπαμπίλας είναι εκπαιδευτικός – θεατρολόγος και Πρόεδρος της Θεατρικής ομάδας «Θεατρική Συντροφιά» της Πτολεμαϊδας. Ανάμεσα στις δραστηριότητές του σεμιναρίου περιλαμβάνονται: Θεατρικές δραστηριότητες όπως: Εκφορά λόγου, ανάγνωση κειμένων, θεατρικά παιχνίδια, αυτοσχεδιασμοί, δραματοποιήσεις, θεατροποίηση σχολικών κειμένων κ.λ.π. Ακόμα τρόποι οργάνωσης διαφόρων εκδηλώσεων στα σχολεία και οργάνωση θεατρικής παράστασης.
Χώρος διεξαγωγής: Αίθουσα «ΘΕΑΤΡΟΔΡΟΜΙΟ», πρώην ΥΕΒ
Τιμή συμμετοχής: 25 €
Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.Πληροφορίες και συμμετοχές στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης, στην «Αίθουσα Τέχνης» και στο τηλ. 24610- - 24062, εσωτ. 1, κ. Σιμάρα Τασούλα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TO DHPETHE THA MAS PAROUSIASEI APOLOGISMO ETOUS ME LEPTOMERH STOIXEIA KAMIA XRONIA?

H PARASTASH TOU KIMOULI PERYSI STOIXHSE PANO APO 1.500.000 EUROS

POIOI XRHMATODOTOUN - POIOI DIAXEIRIZONTE- POIOI EINAI OI PROMITHEYTES TOU DHPETHE

DIAGONISMO KANOUN GIA KAMIA THESH ERGASIAS H PROMHTHION


O KARAXISARIDHS PANTOS STHN ATHINA EXEI TO ONOMA TOU LAMOGIOU STHN THEATRIKH PIATSA.......


PSAXTE TO KOROIDAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραχισαρίδης έχει πάντα την αυλή γύρω του συγκεκριμένους αυλικούς που τον γλύγουν για καμιά δουλίτσα , ηθοποιοί, σκηνογράφος, χορογράφος... στη Βέροια όταν ήταν το θέατρο ήταν καταχρεωμένο μέ 50.000.000 δραχμές. τώρα πως έγινε και διευθυντής στην κοζάνη ο νοών.... ατέλειωτη ελλάδα με τους καλλιτέχνες του. και εκεί ακόμη γίνεται ο χαμός. ψάξτε το αλλά όλα ειναι ζήτημα πολιτικών διασυνδέσεων.

Το Προφίλ μας