Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Στην κυκλοφορία τα 2 χιλιόμετρα του δρόμου

Παραδόθηκε σήμερα το πρωί το τμήμα «Διασταύρωση Βελβεντού-Είσοδος Σερβίων», του δρόμου που ταλαιπωρεί έντονα την περιοχή μας. Η σύμβαση του έργου υπογράφηκε τον Ιούλιο του 2008 και με βάση το χρονοδιάγραμμα, έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί τον Ιούλιο του 2009. Μετά τα δύο χιλιόμετρα που παραδόθηκαν σήμερα υπολείπονται 4 χιλιόμετρα στα Πετρανά, η κατασκευή των οποίων προβλεπόταν να ολοκληρωθεί επίσης τον Ιούλιο του 2009.
Ωστόσο, το έργο αυτό δεν ξεκίνησε και οι εργασίες θα αρχίσουν εντός του Αυγούστου, μόνο στα 2 από τα 4 χιλιόμετρα. Το τμήμα των 2 χιλιομέτρων από τα Πετρανά μέχρι τη διασταύρωση Αμυγδαλιάς, σύμφωνα με τον αρμόδιο αντινομάρχη Γ. Σόκουτη, «θα αρχίσει μετά τον δεκαπενταύγουστο και θα ολοκληρωθεί εντός του τρέχοντος έτους», ενώ για το υπόλοιπο τμήμα, επίσης 2 χιλιομέτρων, μέχρι την είσοδο του Βαθυλάκου, είπε ότι «αρχικά ήταν ενταγμένο σε άλλο πρόγραμμα, αλλά τελικώς θα το εντάξουμε στο ΕΣΠΑ».
Πληροφορίες από τον Πτολεμαίο

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O dromos egine poly kalos.apo servia mehri diastayrosi Mesianis,ine tora kalos.apo ekei kai pera ti ginete;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΙΣΧΟΣ ΔΗΜΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΕΡΓΟ ? ΣΟΚΟΥΤΗ ΑΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟ , ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΛΙΓΟ ΓΥΡΩ ΣΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΕΙ.... , Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΣ ΚΟΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ? ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΘΕΝ 2 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ? ΑΙΣΧΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ti itheles re, na se kanoyn; siraga; aytokinitodromo; den ftanei poy veltiosan to dromo,tosa hronia emeine, milas kai apo pano.
pes ti theleis na ekanan;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΑΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

THA RIKSOUN PIROTEXNIMATA AYRIO ASE MAS RE...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΑΓΓΕΛΙΩΝ ΚΙ ΑΦΟΥ ΠΑΝΩ Σ' ΑΥΤΕΣ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ κ. ΔΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ κ. ΑΝΔΡΕΑΔΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ. ΛΑΘΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

Άντε κύριε Κουκουλόπουλε, κατέβα για Νομάρχης, στη νέα τετραετία. Αντε να ξεφύγουμε λίγο από τους μικρόψυχους Δακή-Λεούδη με τις μεγαλοστομίες και το ανύπαρκτο έργο.

Το Προφίλ μας